Pěkné pondělí, mně hned po ránu udělal radost tenhle balíček. 🤩 Byly jsme s Klárkou vybrané na testování přírodní kosmetiky kii-baa a přiznám se, že se na toto testování moc těším.
    Hned při prvním čtení mě totiž zaujal obsah probiotik a prebiotik a podpora zdravého kožního mikrobiomu.
    Průběžně vám budu přidávat dojmy z testování, klidně se ptejte, kdyby vás cokoli zajímalo, pokud budu umět, ráda odpovím 🙂
    .
    #test_kiibaa

    konik_testuje
    6. únor 2023    Čtené 1583x

    Zkušenosti s dětskou přírodní kosmetikou kii-baa® organic

    Proto, aby se citlivá a jemná pokožka malého miminka dokázala přizpůsobit novému prostředí a zůstala zdravá, je potřeba poskytnout jí speciální péči. Po narození je totiž tenčí a propustnější, a nedokáže plnit funkci ochranné bariéry tak jako pokožka dospělých. Proto je důležité používat dětskou kosmetiku, která je vyrobena jen ze surovin prvotřídní kvality, dermatologicky testována a je vhodná i pro tu nejcitlivější a nejjemnější pokožku. A vy budete moci nyní takovou kosmetiku testovat.

    Co budeme testovat

    Mikrobiom je dokonale fungující kožní mikrosvět, který pomáhá chránit pokožku naši i našich nejmenších. Tento mikrosvět se začíná vyvíjet bezprostředně po narození a odvíjí se od něj obranyschopnost miminka. Ochranné prostředí kožního mikrobiomu je však neustále narušováno různými vnějšími vlivy. Pokud není kožní mikrobiom v rovnováze nebo je jinak oslabený, dochází k projevům podráždění, citlivosti, vyrážkám či dermatitidám. 

    Certifikovaná přírodní kosmetika kii-baa® organic (nejen) pro miminka a děti jako jediná cíleně pomáhá udržet správnou funkci kožního mikrobiomu a podporovat tak přirozený vývoj a odolnost zdravé dětské pokožky. Můžete ji bez obav používat již od narození vašeho miminka, protože je vyrobena jen ze surovin prvotřídní kvality, dermatologicky testována a je vhodná i pro tu nejcitlivější a nejjemnější pokožku, a to i pro pokožku trpící ekzémy či jinak problematickou. Kosmetika kii-baa® organic je ideálním pomocníkem v péči o Vaše nejmenší.

    Pečující tělové mléko kii-baa®, 250 ml6 je certifikované přírodní tělové mléko s probiotiky a prebiotiky, které posiluje přirozenou obranyschopnost pokožky. Obsahuje bio oleje lisované za studena. Má lehkou texturu, která neucpává póry, pokožku celého těla výborně hydratuje a zanechává ji jemnou a hebkou na dotek. Je vhodné pro velmi citlivou pokožku trpící ekzémy nebo jinými problémy, a to již od narození. Chrání, vyživuje, hydratuje a je zcela bez parfemace a alkoholu a také vhodné pro vegany.

    Jemná mycí emulze a sprchový gel kii-baa®, 250 ml6 je certifikovaná přírodní jemná mycí emulze s prebiotiky a probiotiky. Citlivou dětskou pokožku celého těla chrání a přispívá k posílení její přirozené obranyschopnosti. Obsahuje bio oleje z mandle sladké, meruňkových jader a jojoby kalifornské, které zajistí dokonalou výživu pokožky a zvyšují její odolnost. Má šetrné složení založené na mycích složkách z kokosového oleje, které pokožku nijak nedráždí ani nevysušuje, jemně čistí, vytváří na ní lehký ochranný film a zanechává ji sametově hebkou na dotek. Díky svému extra jemnému složení je vhodná také k péči o velmi citlivou pokožku trpící ekzémy nebo jinými problémy, a to již od narození. Je zcela bez parfemace a alkoholu a vhodná pro vegany.

    Extra jemný šampon kii-baa®, 250 ml8 s probiotiky a prebiotiky, přispívá k posílení přirozené obranyschopnosti pokožky hlavy a šetrně vlásky čistí. Díky obsahu mandlového proteinu jemné vlásky revitalizuje, zvyšuje jejich hustotu a podporuje rychlejší růst. Obsažený extrakt z heřmánku lékařského a za studena lisované bio oleje jemné vlásky chrání, vyživují a zajistí jejich snadné a bezbolestné rozčesávání. Šetrné složení, založené na mycích složkách z kokosového oleje, pokožku ani oči nedráždí a vláskům dodává sametovou hebkost a lesk. Vhodný pro péči již od narození, a to i při zasažení pokožky seboreou. Zcela bez parfemace a alkoholu a vhodný pro vegany.

    B5PA-CARE kii-baa®, 50 ml6 je přírodní promašťující ochranný krém pro každodenní péči bez parfemace, alkoholu a minerálních olejů. Základ z čistě přírodních surovin je doplněn o 5% dexpanthenolu (provitamin b5), který má protizánětlivé účinky a přispívá k obnově přirozené kožní bariéry pokožky. Obsahuje prebiotika, která pečují o zdravou kožní mikroflóru a bio oleje lisované za studena, které pokožku vyživují. Vytváří na pokožce lehkou a velmi účinnou ochrannou vrstvu, která neucpává póry. Je vhodný pro každodenní ošetření suché, namáhané a popraskané pokožky celé rodiny. Pleť ochrání také před větrem i mrazem a je zejména vhodný k péči o jemnou dětskou pokožku zadečku, kterou chrání před vznikem opruzenin a podráždění. 

    SUDO-CARE kii-baa®, 50g6 je zklidňující přírodní ochranný krém bez parfemace, alkoholu a minerálních olejů. Vysoký obsah zinku bez nanočástic společně s bio olejem z levandule lékařské pokožku zklidňují, mírní svědění, působí proti množení nežádoucích mikroorganismů i vzniku opruzenin a ulevuje od bolesti nepříjemných pocitů. Obsahuje také unikátní kombinaci probiotik a prebiotik, které přispívají k posílení přirozené obranyschopnosti pokožky. Vytváří na pokožce lehkou ochrannou bariéru, která velmi účinně brání proti opětovnému podráždění či opruzení a neucpává póry. Vhodný pro každodenní péči o citlivou dětskou pokožku jak na zadečku, tak i po celém těle a také k ošetření svědící, namáhané a podrážděné pokožky celé rodiny.

    LANOLIN CARE kii-baa®, 30g6 je100% lékařský lanolin nejvyšší farmaceutické kvality. Vytváří na pokožce lehký a prodyšný ochranný film, který podrážděné, suché a citlivé pokožce přináší rychlou úlevu. Je skvělým pomocníkem s širokými možnostmi využití, jako jsou zejména suché rty, nos, opruzeniny, odřeniny nebo popraskané paty. Účinně chrání také před větrem i mrazem. Vhodný také jako prevence před vznikem podráždění bradavek během těhotenství a kojení bez nutnosti odstranit jej před kojením.

    Koho hledáme

    Pro toto testování hledáme 5 maminek, které upřednostňují kvalitní přírodní kosmetiku v péči o pokožku svých dětí. Zapojit se můžeš, pokud máš doma novorozence, ale i starší vlasaté batole. Testuje se přece i šampon! Pokud ses v popisu výše našla a dokážeš nám svou zkušenost odprezentovat nejen slovně, ale také prostřednictvím fotografií, hledáme právě tebe!

    Jak se zapojit

    Napiš nám do komentáře, jak pečuješ o pokožku svého děťátka. Budeme rádi, pokud nám pošleš i fotku malého testera a nezapomeň zmínit také jeho věk. 

    Do testování se můžeš přihlásit do neděle 12.2.2023. Během týdne vybereme 5 maminek, kterým se ozveme do interní pošty. 

    Těšíme se na vaše komentáře.