narnell
    14. čer 2020    Čtené 426x

    Manufaktura: etika, vůně a krásná pokožka

    Jako bývalý těžký ekzematik, mám na kosmetiku velké nároky. Nejen na tu moji, ale především na kosmetiku pro děti. Když naši rodinu vybrali na testování Manufaktury, tak jsem zajásala. 

    SLOŽENÍ A ETIKA

    Složení je pro mě zásadním kritériem pro výběr kosmetiky. Čímž mám na mysli žádné sulfáty, parabeny, ropné oleje a parfemaci způsobující alergie. Kosmetika je obohacena o rostlinné oleje (meruňkový, ovesný a mandlový) a obsahuje šetrné konzervační látky, takže ji můžete používat již od narození. Velice jsem ocenila logo králíčka ve skoku Leaping Bunny. Jedná se o jediný mezinárodní certifikát, jež zaručuje, že výrobek ani jeho jednotlivé složky nebyly testovány na zvířatech.

    JEMNÁ MYCÍ A KOUPELOVÁ EMULZE

    Tento produkt jsme si zamilovali komplet celá rodina. Hned ze začátku bych chtěla Manufaktuře říct, ať zavede větší balení 🙂, protože to je asi jeho jediná slabina. Emulze má vazkou konzistenci, na pokožce vytvoří jemný film a dobře se oplachuje. Má příjemnou vůni, která je nevtíravá a zároveň vydrží na těle děťátka i po koupeli. Děti ji moc rády používají a díky skvěle seřízenému dávkovači toho nevyplýtvají zbytečně moc. A co je hlavní, že opravdu myje. Řeknete si, že to by asi každý od mýdla očekával, ale ne každé mýdlo myje dokonale. Nevím, zda je to tím, že naše děti jsou vystaveny nějaké intenzivnější špíně, ale někdy je umýt byl opravdu nadlidský výkon. Teď už si s manželem nemusíme losovat, kdo je půjde umýt a kdo připraví lahvičky s mlékem na spaní. Dřív bylo umývaní rozhodně ta méně výhodná varianta. Dnes je tomu díky Manufaktuře naopak. Tento produkt hodnotím 10 z 10 bodů.

    JEMNÝ VLASOVÝ ŠAMPON

    Hned při prvním testování měla moje tříletá dcera šanci vyzkoušet, že opravdu neštípe do očí. Když jsem ve vaně chytala jejího ročního padajícího bratra, tak jsem jí ho nadávkovala částečně i do očí. Takže to je velké plus, že neštípe a dcera nemá trauma z mytí hlavy. P.S. Bratr zachráněn bez poškození na těle i duchu. Jediné z čeho jsem trochu rozpačitá, je takový pocit mastných vlásků pro umytí. Dceři se vlasy nemastí, ale jen to tak působí. Jestli je to vyšším stupněm hydratace, netuším. Každopádně hned po umytí na mě vlásky nepůsobí umytě. Ale druhý den již ano. To považuji za jedinou slabinu produktu. Opět bych vyzdvihla jeho vůni, která je úžasná a jemná. Pění tak akorát a výborně se dávkuje. Dávám 8 bodů z 10.

    PEČUJÍCÍ OLEJ

    Pečující olej rozdělil naši domácnost na dva tábory. Já jsem jeho fanouškem, ale manželovi nevyhovuje. Je potřeba dodat, že je to tím, že on má rád jen oleje na vaření. Ale uznal, že když by si přeci jen nějaký měl koupit, tak to bude ten od Manufaktury. Mimo úžasné vůně, která opravdu provází všechny produkty, se i krásně vstřebává. Díky tomu mám ovšem občas pocit,jak kdybych děti nenamazala. Pokožka je po něm krásně vláčná. Ale je to jen síla zvyku, že po jiných olejích mi přišly, jako když člověk chytá ryby do ruky. Takový ten pocit, že vám musí vyklouznout. I když to vyznělo jako negativum, tak je to bod do plusu. Abych to shrnula, krásně se vpije do pokožky, která je po něm vláčná a má nádhernou vůni. Hodnotím jej 9 body z 10.

    JEMNÝ KRÉM NA TVÁŘ A TĚLO 

    Krém je fantastický, pokožka je po něm krásně voňavá, hebká a vláčná. Díky vychytanému dávkovači nanesete přesně to množství krému, jaké zrovna potřebujete. Nemusíte nic šroubovat či odklápět. A přestože byl vystaven i zubům našeho psa, tak stále dávkovač fungoval na jedničku. Musím tedy pochválit i jeho odolnost, protože většina krémů tento nápor nevydržela. Výborně se roztírá a nezanechává žádný bílý film na pokožce. Má praktické balení a dobře se drží v ruce. Dávám 10 bodů z 10.

    ZÁVĚREM

    Kosmetika od Manufaktury u nás zůstane již na stálo. Testování mě přesvědčilo, že tato značka je pro nás ta pravá. Nikdo z rodiny se neosypal (což je zázrak) a navíc krásně voní. Vždycky jsem musela já osobně mít kosmetiku bez parfemace, protože mě dráždila, tato mi nezpůsobila žádný kožní problém. Škoda jen, že vám nedokáži přiblížit více tu vůní. Je to něco mezi ovocem a letní loukou. Pokud chcete příjemnou kosmetiku s etickým složením, tak určitě sáhnětě po Manufaktuře. A abych nezapomněla, má opravdu krásný design. 

    #test_manufaktura  #recenze #zkusenosti_manufaktura_babyfriendly

    ivakalinova
    14. čer 2020    Čtené 1003x

    Jak Emička dětskou kosmetiku Manufaktura testovala.....

    Žila byla jedna holčička, jmenovala se Emička. Byla to holka veliká a šikovná, už tři roky jí byly. Její maminka Iva jí přihlásila na testování dětské kosmetiky Manufaktura. Umíte si představit, jaké to bylo překvapení, když vyhrála? Maminka věděla, že bude mít obrovskou radost, ale nic jí neřekla a čekala na den doručení zásilky.....

    Bylo 25. května, venku pršelo a Emička čekala na pošťáka s balíčkem. Přijel kolem pravého poledne. Holčička balíček převzala a doma ho rozbalila. Mamiiiii, to je moje? Mamiiii, to je věcí. Maminko, já chci čichnout. Mamiiiii, koukej, tatiiiiiii...... A takhle se radovala téměř celý den. Poctivě vše očichala, vyzkoušela a čtyři své nové kamarády uložila do skříňky v koupelně. 

    Emísku a jak velikou máš radost?

    A nám začalo testování a toto jsou výsledky, které jsme za téměř tři týdny společně zjistily:

    1. Jemný krém na tvář a tělo (Emičky nejoblíbenější)

    Obsahuje bambucké máslo, ovesný a mandlový olej. Naopak, neobsahuje žádná barviva ani minerální oleje a má velmi lehkou bezalergenní parfemaci. 

    Je příjemný, velmi dobře ho lze rozetřít, aplikuje se pomocí pumpičky, má velmi příjemnou vůni. Pokožka zůstane nádherně jemná, hydratovaná, příjemná na dotek. Emička ho používá především jako krém na tvář (mami, já mám krém jako ty).

    Asi je to u nás nejoblíbenější výrobek a nejčastěji používaný. Opravdu doporučujeme a my víme, že se u nás stane stálicí. 

    Emičky hodnocení: voní, mám krém jako mamka, až dojde, koupíme nový.

    Děti pak zaujme určitě balení a veselý pejsek na kole. 

    2. Pečující olej (Emičky stálice každého večera) - pro mě TOP výrobek

    Obsahuje mandlový, meruňkový a ovesný olej. Opět se může pyšnit bezalergenní parfemací. Neobsahuje barviva, konzervanty ani minerální oleje. 

    Musím se přiznat, že tenhle olej (na tajňačku) používám také. Je velmi příjemný, aplikace velmi jednoduchá, velmi dobře se roztírá. Důležité je, že nezanechává mastné stopy ani fleky na oblečení. Mažu se s ním pravidelně 3 týdny a nemám už žádná suchá místa na pokožce (trpěla jsem na ně bohužel opravdu dlouho). Pokud se Emičce objeví malý flíček atopického ekzému, tak stačí namazat a za 2-3 dny je pryč.

    I tento výrobek zůstane u nás stálicí a budeme ho kupovat určitě dál. 

    Emičky hodnocení: voní, ten mamka nemá, ten příště zase koupíme.

    Děti pak určitě zaujme veselá kravička, která skáče přes švihadlo.

    3. Jemná mycí a koupelová emulze

    Obsahuje ovesný a mandlový olej, pšeničný protein a zklidňující panthenol. Opět má bezalergenní parfemaci. 

    Pokud mají vaše děti rádi koupání, tak to bude to pravé pro ně. Emulze udělá krásnou a bohatou pěnu, má dávkovací pumpičku a dokonalou vůni. Pokožka zůstane krásně jemná, vláčná, hydratovaná a voňavá. Já jsem ocenila, že vůbec nepálí v očích. 

    Emičky hodnocení: voní, těch má Emička doma hodně, to je dobrý.

    Děti určitě zaujme veselý zajíček, který se jde s nimi koupat. 

    4. Jemný vlasový šampon (nejméně oblíbená Emičky věc - nerada si  myje vlasy)

    Obsahuje ovesný a mandlový olej, panthenol, glycerin. Má opět bezalergenní parfemaci. 

    Já jsem opět ocenila, že neštípe v očích. K aplikaci slouží pumpička. Šampon nevysušuje vlasy, pění tak akorát, krásně jde z vlasů smýt a vlasy se velmi dobře rozčesávají (což především u holčiček bývá často problém). Vyzkoušela jsem, že umýt vlasy lze i jemnou mycí a koupelovou emulzí.

    Emičky hodnocení: voní, potřebovat ho už nebudeme.

    Děti zaujme určitě veselá myška, která běží dětem na pomoc.

    Musím říct, že nás výrobky dětské kosmetiky Manufaktura zaujaly. Emička měla veliké problémy s atopickým ekzémem, věkem naštěstí vymizely. Ale pokud použijeme nesprávnou kosmetiku, špatné jídlo, tak se sem tam flíček objeví. Po třech týdnech testování dětské kosmetiky vše v pořádku (což bylo pro mě hlavní kritérium). Manufakturu používám dlouhodobě (jsem s ní moc spokojená) a musím říct, že u dětské určitě zůstaneme. 

    Zdravíme a přejeme hezký zbytek neděle, 

    testerka Emička a maminka

    #zkusenosti_manufaktura_babyfriendly

    wikki07
    12. čer 2020    Čtené 376x

    Baby friendly Manufaktura a Anetka 🌱

    Tak tahle luxusní kosmetika je teď naše😊. Měla bych napsat dcery, ale než jsem jí aplikovala na naše miminko, vyzkoušela jsem na sobě, ať vím, do čeho jdu. A o některé produkty jsem měla problém se podělit a hamounila si pro sebe. To jsem ale matka😀. 

    Baby Manufaktura, jak jsem si kosmetiku pojmenovala, u nás zaujala čestné místo a zůstává dál. Nejen že je příjemná, voňavá, ale i krásně vypadá. 

    Mycí a koupelová emulze obsahuje mandlový a ovesný olej, regenerační a hydratační ovesný beta-glukan, zvláčňující glycerin, pšeničný protein a zklidňující panthenol.

    Večer, kdy jsem nadávkovala mýdlo do vaničky a vyrobila z něj pěnu, to u nás vonělo jako v lázních 🛀. Anetka viděla pěnu prvně a byla nadšená. Samozřejmě jí musela i ochutnat. Mýdlo se dobře aplikuje pomocí pumpičky, má jemnou konzistenci a snadno se umývá. Byly jsme spokojené.

    Nevěřila bych, že dcery jemné vlásky mohou být ještě jemnější. A ono jo. Zasloužil se o to Jemný vlasový šampón. Je obohacen o ovesný beta-glukan, pšeničný protein, panthenol, allantoin, ovesný a mandlový olej a glycerin. Stačí jedna dávka z praktické pumpičky a umyla celé vlásky naší holčičky.

    Říkejte si s námi:

    Lesk a svěžest vláskům dodá
    jemný šampón, čistá voda.
    Na hlavě mi krásně pění,
    vyzkoušej to nic to není.
     

    Máme doma malou vodní vílu. 🐬 Z vany jí nemůžu dostat a kojenecké plavání v bazénu, si také moc užívá. Dětskou pokožku je třeba řádně mazat a po našem vodním řádění zvlášť. Jemný krém na tělo a tvář mě překvapil příjemnou konzistencí, vůní a dávkovačem. Obsahuje bambucké a kakaové máslo, beta-glukan, ovesný a mandlový oleje, squalan a vitamín E. Díky těmto ingrediencím pokožku dokonale zvláčňuje a regeneruje. Je to tak znát, že už dceru nemažu denně, ale pouze obden. Není to jen pro to, že je obtížné ten můj živel udržet na místě a namazat, ale podle mého názoru, ani není potřeba, po použití tohoto krému, mazat častěji.

    Jako poslední jsem si nechala svého oblíbence, Pečující olej. Řeknu to na rovinu, jsem líná sama sebe mazat a jde to až tak daleko, že se mi dělají šupinky, hlavně na nohou, kde je kůže namáhaná holením a v zimě chladem. V rámci testování jsem si olejem namazala ruce a nohy. Celý den jsem pak pozorovala, jak si s mojí kůží poradí. Pokožka byla zacelená, jemná a voňavá. Bez vysušení přežila i návštěvu bazénu. Snadno a rychle se roztírá, takže vhodný pro lenochy, jako já. Na Anetku jsem olej samozřejmě taky použila, jen jsem se bála, aby mi nevyklouzla, když jsem jí honila po přebalovacím pultu. Pyžámko jsem oblékala hned po namazání a nebyl s tím problém. Na mém tričku to mastné stopy zanechalo, když se o mě malá, čerstvě namaštěná, opřela. A jaké je to zázračné složení? Mandlový, meruňkový a ovesný olej, ceramidy, vitamin E a squalan. 🌾

    Shrnu ještě klady a zápory, na které jsem přišla:

    + u všech výrobků příjemná vůně

    + příjemná konzistence

    + pěkné obrázky a celkový vzhled kosmetiky

    + snadné dávkování

    + český výrobce

    - pro někoho vyšší cena

    - krému pouze 100ml

    Co říct na závěr. Moc děkujeme za dárky od Manufaktury a příležitost užít si dobrodružství v podobě testování. Pexeso, které jsme k tomu také dostali, zatím budeme hrát s tatínkem 🙂. 

    Zdraví Anetka a mamka Barča

    #test_manufaktura #recenze #zkusenosti_manufaktura_babyfriendly

    18moniik
    11. čer 2020    Čtené 504x

    Jak jsme s Táňou testovaly Manufakturu

    Jednoho hezkého dne na mě na koníkovi vyskočil poutavý článek k testování dětské kosmetiky od Manufaktury. Velmi mě to zaujalo a zkusila jsem se zapojit. K mému velkému překvapení mi zanedlouho přišla zpráva, že jsem byla k testování vybraná. Měla jsem velikou radost a těšila se až přijde balíček a budeme moct začít testovat. Netrvalo to dlouho a balík do několika dnů přišel. Připadala jsem si jako o Vánocích. Celá natěšená jsem bedýnku otevřela a okamžitě jsem se nadchla 😊

    V krabici na nás s Taťánkou čekala překrásně barevná sada v podobě šamponu, sprchového gelu, olejíčku a krému. Milým překvapením byla přiložená dárková taška a dětské pexeso. V první řadě mě uchvátilo barevné provedení obalu. Krásné, jemné pastelové barvy s obrázky zvířátek. Hned jsem, asi jako každý, očichala všechny přípravky a můžu vám říct jen.....WAAAAAAAAU!!! Ta jemná vůně byla dokonalá. Ještě ten večer jsme s Táničkou vyzkoušely všechno. 

    SPRCHOVÁ EMULZE

    Jemná mycí a koupelová emulze a mandlovým a ovesným olejem zanechává dokonale hebkou dětskou pokožku. Sprchový gel má praktickou pumpičku. Skvěle pění, takže stačí opravdu trošku na umytí celého děťátka. 

    VLASOVÝ ŠAMPON 

    Šampon s ovesným olejem a panthenolem mě absolutně nadchl. Jelikož má Tánička dlouhé vlásky, vždy byla potíž s následným rozčesáváním. Dřív jsem musela používat i rozčesávače. Po použití tohoto šamponku už to nebylo třeba. Nejen, že skvěle pění a neštípe v očích, ale vlásky se dají rozčesat úplně snadno. Když má Tánička umytou a vyfoukanou hlavinku, pořád ji musím očichávat. Tak krásně ji voní vlásky 😍

    PEČUJÍCÍ OLEJ

    Pečující olejíček s mandlovým meruňkovým a ovesným olejem. Je velmi jemný k pokožce. S Táňou jsme vyzkoušely hodně olejíčků, ale z většiny z nich byla mastná jak papír od salámu. To však neplatí u olejíčku od Manufaktury. Hned se vpíjí a kůže je hebká, jemná a voňavá. Za mě absolutně TOP 👍 Jediné malé mínus je menší balení. Klidně bych ocenila větší lahvičku 😊 I tak ale vydrží dlouho, protože stačí jen pár kapek 😉

    KRÉM NA TVÁŘ A TĚLO 

    Krém s mandlovým a ovesným olejem krásně voní, stejně jako všechny výrobky. Krém se hezky rychle vstřebává. Táničce mažu čumáček denně....je tak voňavá 😊

    Jedním dechem mohu říci, že už jinou kosmetiku používat nebudeme. Manufaktura u nás vyhrála na plné čáře 👌

    S Táničkou velmi děkujeme za možnost testování.

    #zkusenosti_manufaktura_babyfriendly

    moncici89
    11. čer 2020    Čtené 309x

    Manufaktura: nejšetrnější péče pro nejmenší

    Vážení a vážené 🌸

    Velmi ráda bych se s Vámi podělila o svou zkušenost s testováním dětské kosmetiky značky Manufaktura ❣️

    Toto testování jsem si ze srdce přála. Přála jsem si, abych byla se svými holčičkami vybrána a moc si toho vážím, že se mi to splnilo ❤️ A v naší domácnosti si již našlo své stálé místo. 

    Abych se přiznala, Manufakturu jsem neznala. A hned jsem začala studovat - co to je zač? 

    • Kosmetika vhodná už pro novorozence a děti s obzvláště citlivou pokožkou.
    • Obsahuje nejjemnější konzervační látky, rostlinné oleje a ovesný výtažek
    • 0 % sulfátů, parabenů, ropných olejů a alergenních parfému

    Měla jsem možnost ji vyzkoušet až nyní poprvé. A byla to láska na první pohled i dotek 😍 

    Znáte to, líbí se vám nějaký krém, sprchový gel pro dítě. Mrknete na složení, jak vypadá celkově a pak? Zjistíte, že krém je třeba hutný, špatně se roztírá, nevoní, nebo naopak moc řídký a přichází celkové zklamání. Nic takového se vám u Manufaktury stát nemůže 👌🏻

    Testovaly jsme 4 produkty.

    1) Jemná dětská mycí & koupelová emulze s mandlovým a ovesným olejem

    Jedním slovem - Perfektní 👌🏻 Musím vychválit - praktickou dávkovací pumpičku a krásné balení. Ale co v neposlední řadě - příjemnou vůni a konzistenci emulze. Je velmi přijemná už na pokožce, pění tak akorát.
    Základem této pečující mycí a koupelové emulze jsou jemné a hypoalergenni mycí látky rostlinného původu obohacené o výjimečně výživný mandlový a ovesný olej, hojivý, regenerační a hydratační ovesný beta-glukan, zvláčňující glycerin, pšeničný protein a zklidňující panthenol. Takže pokožka po něm je velmi hebká ❤️

    2) Jemný dětský vlasový šampon s ovesným olejem a panthenolem

    Tento produkt mě velmi překvapil. Musím říct, že mytí vlasů moje dcera nemá moc ráda. Ale konečně už nějaké vlasy má a je třeba o ně pečovat. Složeni tohoto jemného dětského šamponu je opět hypoalergenní a s látkami rostlinného původu. Šampon krásně voní, řekla bych podobně jako mycí emulze. A ta vůně na vláscích i dlouho vydrží ❤️
    Opět oceňuji praktickou pumpičku! A líbivý desing 🌸

    3) Pečující dětský olej s mandlovým, meruňkovým a ovesným olejem
    Tak u tohoto produktu musím říct, že mladší dceři nevyhovoval a osypala se. Za 3 dny ale vyrážka zmizela. Olej jsem zkoušela i na sobě 🙈 Ano, která maminka ne?☺️ A velmi mě překvapil 😍 Člověk cítí, že na kůži dělá skutečně ochranný film 👀

    Tento ovesný olej má mimořádné regenerační a zklidňující účinky. Obsahuje navíc ceramidy, které vytvářejí na kůži bariéru chránící ji před nežádoucími okolními vlivy a pomáhají v ní udržovat potřebnou vlhkost. Zvláčňující a hydratační mandlový olej dokonale pečuje. Meruňkový olej se skvěle hodí pro suchou pokožku, kterou změkčuje, zvlhčuje a zjemňuje.

    Je to olej, takže se hned rozteče, ale krásně se roztírá a vůně není moc výrazná.

    A teď to nejlepší nakonec 😍 

    4) Jemný dětský výživný krém na tvář a tělo s mandlovým a ovesným olejem

    Toto je absolutně the Best produkt 😍 láska na první dotyk ❤️ Opět praktická pumpičku, ale to balení ❣️ Je takové luxusní ❤😊 

    Nádherně se roztírá, nezanechává stopy, krásně se vstřebává a pokožka je po něm tak hladká jako dětská prdelka ☺️

    Starší dceru velmi nadchl a mastila by se s ním asi do té doby, dokud by ho nevypiplala 😄

    Tento krém obsahuje unikátní bambucké máslo, které je známé pro své hydratační, zvláčňující a vysoce ochranné schopnosti. A je to skutečně znát ❤️

    Jak jsem psala už v příspěvku během testování - jednu výhradu bych měla. A to - že obsah balení je nižší oproti ostatním produktům. Je ho jen 100 ml 🙂 Což je velkááááá škoda! <3 

    Celkově podtrženo a sečteno dáváme 100 bodů ze 100 ❤️ Moc jsme si to užili, určitě u těchto produktů zůstaneme. Mladší dcera má pokožkou velmi suchou a koupel i krém ji pokožku krásně zvláčňují, hydratují, je po použití celá hebká 😊

    Děkujeme za tuto krásnou, veselou a voňavou příležitost 🌸

    #test_manufaktura #recenze #zkusenosti_manufaktura_babyfriendly

    vodnarka2013
    11. čer 2020    Čtené 281x

    Manufaktura - Baby Friendly

    Ahoj děvčata, 

    mamča nám domů domluvila testování dětské kosmetické řady Baby Friendly, která byla vytvořena s láskou k dětem, maminkám a přírodě.

    První, co jsme vyzkoušeli, byl pečující dětský olej s mandlovým, meruňkovým a ovesným olejem. Krásně voněl, dobře se roztírá a na oblečení nenechává mastné skvrny. Neobsahuje barviva, konzervanty ani minerální oleje.

    Další, co jsme vyzkoušeli, byl jemný dětský vlasový šampon s ovesným olejem a panthenolem. Jelikož já nemám vlasy, prubnul ho můj jediný vlasatý brácha ✌🏻 Chvilku remcal, že je obal růžový ( pro holky, že jooooo ), ale pak mu to mamčule na tu hlavu stejně dala. Opět to krásně vonělo, neštípalo v očích a pěnilo to prý akorát. Šampon je obohacen o regenerační a hydratační ovesný beta-glukan, pšeničný protein, zklidňující panthenol, regenerační allantoin, zvlhčující a ochraňující ovesný a mandlový olej a glycerin. Samozřejmostí je šetrnost k očím, pH 5,5 a jemná bezalergenní parfemace.

    Jemná dětská mycí & koupelová emulze s mandlovým a ovesným olejem 👉 ta na mě čekala ve vaničce. Opět krásná vůně, koupelová emulze je jemná a hypoalergenní mycí látka rostlinného původu obohacená o výjimečně výživný mandlový a ovesný olej, hojivý, regenerační a hydratační ovesný beta-glukan, zvláčňující glycerin, pšeničný protein a zklidňující panthenol. Pokožku jsem po něm měl prý k zulíbání ☺️❤️

    .... poslední naše testování 👉

    Jemný dětský výživný krém na tvář a tělo s mandlovým a ovesným olejem, zase se opakuji ale ZASE krásně voní, krásně se roztírá a používáme ho s bráchy všichni tři ❤️ obsahuje unikátní bambucké máslo, které je známé pro své hydratační, zvláčňující a vysoce ochranné schopnosti. Receptura dětského krému se také pyšní obsahem cenného beta-glukanu, ovesného a mandlového oleje, kakaového másla, squalanu a vitamínu E. 

    Závěrem je tato kosmetika za naši rodinku TOP🌸

    s pozdravem

    Váš Testovatel Božan Viňoušek 🍀

    #test_manufaktura #recenze #zkusenosti_manufaktura_babyfriendly

    kjajule
    10. čer 2020    Čtené 520x

    MANUFAKTURA - Jak Natálka testovala...

    Byly jsme vybráni na testování dětské kosmetiky MANUFAKTURA a já jsem za to moc ráda. S touto značkou jsem doposud neměla žádné zkušenosti. O to víc jsem byla zvědavá, jak to dopadne a těšily jsme se s dětmi až dorazí balíček.

    Kosmetika je ryze českého původu s přírodními ingrediencemi, což je pro mě neuvěřitelné plus. Čím jsem starší, tím vybírám kosmetiku a jiné věci s větší pečlivostí a je to jeden z hlavních důvodů, proč se u nás tato kosmetika zařadí ke stálicím.

    Hned po rozbalení balíčku byla radost na obou stranách, já jsem ocenila hlavně lahvičky s pumpičkou, protože co si budeme povídat, je to opravdu praktické. A dcerka se zamilovala do krásných obrázků zvířátek na etiketách. Lahvičky jsou tak stylové, že je nemusíte schovávat do skříňky v koupelně, ale klidně je necháte venku a nebudou vám kazit estetické cítění.

    A jak to tedy u nás vypadalo? 

    K testování dorazily čtyři výrobky.

    Jemná dětská mycí & koupelová emulze s mandlovým a ovesným olejem. Ještě jednou musím vyzdvihnout, jak skvělé je mít kosmetiku s pumpičkou. Má to hned několik výhod. Nevypotřebujete velké množství najednou. Nestane se vám, že by se při nešikovnější manipulaci v dětských ručkách lahvička vylila. Vydrží vám tedy balení na delší dobu, protože si přesně nadávkujete množství, které potřebujete a zabráníte tím zbytečnému plýtvání. U mycí emulze jako takové mě překvapilo, jak hodně a krásně pění, ocenila hlavně dcerka, která pěnu miluje. Vůně je velmi příjemná a jemná a mytí s emulzí bylo opravdu příjemné i mně. Žádná vyschlá kůže po koupeli. 

    Jemný dětský vlasový šampon s ovesným olejem a panthenolem

    Tak mytí vlásků je u nás velké téma, většinou s doprovodem slziček nebo aspoň protestů. Dcerka má vlásky už poměrně dlouhé a nerada si je myje, protože pak vždy následuje česání, které nemá ráda o nic méně než to mytí. Šampon má taktéž příjemnou vůni a hustou pěnu jako mycí emulze a co bylo velkým pozitivem, že i když jsem nepoužila žádný kondicionér, vlásky šly rozčesat krásně. Takže, když jdeme teď mýt vlásky, tak už jen s Manufakturou, protože ta přece netahá 😉 .

    Jemný dětský výživný krém na tvář a tělo s mandlovým a ovesným olejem

    Tak tohle byl pro nás opravdu TOP výrobek, bez kterého už se neobejdeme. Opět s mojí oblíbenou pumpičkou, ale hlavně ta božská jemnost po aplikaci je k nezaplacení. Krém se krásně vstřebává, jednoduše nanáší a kůže je po něm opravdu heboučká k pomazlení. Jediné negativum, které vnímám, je velikost balení. Klidně by mohl být jednou tak velký, protože toho nebude nikdy dost a po téměř čtrnácti dnech testování máme méně než polovinu. 

    Pečující dětský olej s mandlovým, meruňkovým a ovesným olejem

    Hned se přiznám, že olejíčky jako takové moc nepoužívám, ale dala jsem mu šanci a neprohloupila jsem. Rozhodně zajistí jemnou a voňavou péči pokožky. Olejíček jsem použila i na sebe po holení nohou. Takový tip pro toho, kdo má citlivé nohy po holení, tak tenhle olejíček obstál na jedničku a už žádná červená a podrážděná místa. 

    Děkuji za možnost testování. Kosmetika se u nás stane stálicí v péči o pokožku. 

    #zkusenosti_manufaktura_babyfriendly

    mirtha
    10. čer 2020    Čtené 232x

    MANUFAKTURA naše srdeční záležitost ❤️

    Měla jsem velkou radost, že nás vybrali na testování dětské kosmetiky od MANUFAKTURY. 

    MANUFAKTURA se u nás zabydlela už dávno a to nejen díky své kvalitní kosmetice, ale má pro mě přidanou hodnotu i díky těmto věcem:
    🇨🇿 jedná se o českou společnost se sídlem v Praze, která spolupracuje převážně s českými dodavateli surovin a produktů,
    🌹většina přípravků obsahuje vysoký poměr přírodních ingrediencí (97-99%),
    🐰 kosmetika není testována na zvířatech a získali mezinárodně uznávaný certifikát Human Cosmetics Standart,
    🌱většina kosmetiky je 100% vegan, až na výjimku, kdy je ze živočišných ingrediencí využíván včelí vosk a lanolín,
    🌍 Manufaktura podporuje udržitelnost a celkovou ohleduplnost k přírodě,
    🤝dlouhodobě podporuje dobročinné akce, z nichž nejvíce spolupracuje s nadací Via.

    Balíček k testování obsahoval: Jemný vlasový šampon, Jemnou mycí & koupelovou emulzi, Jemný krém na tvář a tělo a Pečující olej. Vše bylo zabalené v krásné papírové tašce a jako bonus bylo přidáno roztomilé pexeso.

    Celkový dojem z balíčku byl parádní. Lahvičky mají pastelové barvy a jsou ozdobené zvířátky. Samy osobě mohou být krásným doplňkem koupelny. Klukům se na první pohled moc líbily.

    A teď k samotným výrobkům:

    Jemný vlasový šampon (s ovesným olejem a panthenolem) u nás zabodoval na první pohled. Ze všech výrobků voní nejkrásněji. Při mytí stačí jedno zmáčknutí, aby šampon hezky pěnil. Kluci hlásili, že při mytí neštípe v očičkách, (ale cíleně jsme to nezkoušeli 😁). Vlásky po něm krásné voní a jsou hebké.

    Jemná mycí & koupelnová emulze (s mandlovým a ovesným olejem). Toto testování bylo trošku výzva, protože starší syn má sklon k ekzému. S radostí mohu říct, že emulze na pokožku působí bez jakýchkoliv problémů a můžeme ji zařadit mezi naše oblíbené výrobky.

    Pečující olej (s mandlovým, meruňkovým a ovesným olejem). Upřímně olej běžné moc nepoužíváme, ale s přicházejícím létem se to možná změní. V rámci testování jsme ho samozřejmě otestovali. Krásně voní a zanechává pokožku jemnou a hydratovanou.

    Jemný krém na tvář a tělo (s mandlovým a ovesným olejem). Mazání obličeje krémem se stalo našim každovečerním rituálem. Šikovné pumpování na lahvičce umožňuje, aby si krém kluci nanášeli sami. Předhánějí se, kdo se bude mazat první. Krém krásně voní, hezky se vstřebává a zanechává pokožku jemnou a voňavou. Tento produkt se určitě u nás zabydlí natrvalo.

    Kosmetika od MANUFAKTURY je opravdu skvělá. Děkujeme moc za možnost testování.❤️

    #test_manufaktura #zkusenosti_manufaktura_babyfriendly

    Těšte se na recenzi, Manufaktura se u nás zabydlela a zůstane stálicí ❤️

    #test_manufaktura

    Snad nikoho nepohoršíme 🙈 ale ta malá prdélka 😍 je tak hebká ❣️
    U Starší dcery je vyrážka na ústupu 😊
    Mladší se osypala jen po oleji, jinak používáme všechny produkty - vlakový šampon i mycí gel 🌸 tady ten krém je fantasticky. Prosím jednou tak větší balení 🙉👌🏻

    #test_manufaktura

    Usmálo se na nás štěstí a díky koníkovi se i my zúčastníme testování dětské kosmetiky od Manufaktury. Je to úžasná značka a o to víc jsem zvědavá na výsledky. 😍#test_manufaktura

    narnell
    Zpráva byla změněna    3. čer 2020    

    Baby kosmetika od Manufaktury oslovila všechny členy domácnosti. Složení je opravdu perfektní, protože i když naše Agnes pozřela trochu krému na tvář a na tělo, tak neměla žádné zažívací potíže a ještě jí krásně vonělo z tlamy 😁
    #test_manufaktura

    #test_manufaktura
    Tento pečující olejicek prostě milujeme. Je taaaak voňavý 😍

    (2 fotky)

    Celý týden poctivě testujeme. Řeknu vám, ta vůně, to je dokonalost - jemná, nevtíravá, příjemná, čistá, vůně olejů. Jedním slovem nádhera 😍

    Včera jsme myli vlasy. To je u nás trošku o nervy. Přesněji řečeno, smývání šamponu. Co vaše děti? Jak zvládají mytí vlasů?

    #test_manufaktura

    vodnarka2013
    Zpráva byla změněna    1. čer 2020    

    Jak jste si užili den děti ? My paradne ❤️ Tata nás konečně všechny vyvezl na celodenní výlet ... no a prý zas nadlouho naposledy 😂😂😂😂 kamkoliv ta naše parta přijde ... je nás vsude plno a všichni o nás vi 😂✌🏻 Mate to tak také ? Hodné ale za to hlasité děti ? ☺️☺️

    Den jsme zakoncili klasicky ve vane a ten můj nejstarší ( narozdíl od těch dvou mladších jeho hlava nevypadá jak koleno ) vyzkoušel Jemný dětský vlasový šampon s ovesným olejem a panthenolem od Manufaktury.

    Až na jeho stížnost ze růžová je holcici barva, neměl žádnou výtku ☺️

    Krasne voní 🌸 vlasky jsou po něm na omak strašně příjemné. Další produkt který můžeme doporučit 👍

    #test_manufaktura

    Nejlepší 🔝 produkt 👌🏻 A tento krém si dcera zamilovala 🌸 i já - je po něm kůže tak vláčná ❤️

    Včera se ale osypala kopřivkou na celém hrudníku i starší dcera. Zítra jdeme k MUDr. Nevím jestli to je náhoda nebo souvislost s testovanou kosmetikou. Ale tímto testování raději ukončíme než se to zase zpraví 😥

    #test_manufaktura

    (3 fotky)

    #test_manufaktura
    Takové to když si Batman, ale rád by si své citlivé pleti dopřál krém s mandlovým a ovesným olejem. 😊

    moncici89
    Zpráva byla změněna    29. kvě 2020    

    Do testování se zapojila samozřejmě i starší dcera 🌸 která miluje krémy, šampony - typická ženská❣️ Vždycky ráda očichává, jestli voní 😊
    Dnes pořad čichám ke dceřinými vlaskům - moc příjemná vůně 😍
    Textura mycí emulze i vlasového šamponu je příjemná, spíše tekutější konzistence. Šampon na vlasy ale krásně pění - důkaz místo slibů 😊
    Pokožka je po koupání vláčná a příjemná ❤️

    Mladší dcera se mi po použití oleje osypala, tak používáme jen krém a po něm je pokožka tak hebká - hlavně další den po koupeli 😍 👍🏻

    #test_manufaktura

    (2 fotky)
    narnell
    Zpráva byla změněna    28. kvě 2020    

    "To ty ještě nemáš kosmetiku od Manufaktury?!" 😁
    Holky, to je vám tak úžasná vůně 😍. Ta se neomrzí, je jemná, příjemná a nevtíravá.
    #test_manufaktura

    Takhle jsem jí včera našla (asi nanášení krému okoukala u mě) 🥰

    Od pondělí, co nám dorazil balíček, běží po koupání a jde si namazat krémem obličej a olejíčkem tělo.

    Co vaše děti? Taky je tak zajímají voňavky, krémy, sprchové gely, lesky na rty, pěny do koupele atd.? U nás ano, ale ideálně ty moje 🙈

    #test_manufaktura

    #test_manufaktura
    Manufakturu miluju. Zabydlela se u nás už dávno a to nejen díky své kvalitní kosmetice, ale má pro mě přidanou hodnotu i díky těmto věcem:
    🇨🇿 jedná se o českou společnost se sídlem v Praze, která spolupracuje převážně s českými dodavateli surovin a produktů,
    🌹většina přípravků obsahuje vysoký poměr přírodních ingrediencí (97-99%),
    🐰 kosmetika není testována na zvířatech a získali mezinárodně uznávaný certifikát Human Cosmetics Standart,
    🌱většina kosmetiky je 100% vegan, až na výjimku, kdy je ze živočišných ingrediencí využíván včelí vosk a lanolín,
    🌍 Manufaktura podporuje udržitelnost a celkovou ohleduplnost k přírodě,
    🤝dlouhodobě podporuje dobročinné akce, z nichž nejvíce spolupracuje s nadací Via.

    #test_manufaktura
    Tánička si dnes lebedila v koupeli od Manufaktury. Vyzkoušely jsme sprchový gelík, šamponek i tělový olejíček.
    Moc se těším, až budu psát článek 😊

    vodnarka2013
    Zpráva byla změněna    27. kvě 2020    

    Ahoj tetky KONIKOVKY,

    moje mamčule miluje oleje v péči o svoji pokožku a tak hned první co na mě použila z testovacího balicku byl pečující dětský olej s mandlovým, meruňkovým a ovesným olejem který jsme dostali v balicku od Manufaktury 🍀 její vyraz při otevření a očmuchani mě utvrdil v tom, ze není zcela zdráva 🧐 Takový vyraz bych spis viděl při otvírání dárku od Ježicha. Ale když to na mě mamčule napleskala, pochopil jsem. Jako FAKT to krasne voní. Dobre se roztírá, nedělá mastné fleky na mem obleceni, hned se vstřebá. Poctivé a extra šetrné složení doplňuje antioxidační a ochraňující vitamin E a squalan, který pleti dodává hebkost pružnost a zadržuje v ní vláhu. No mám se proste jak bůh 👉 teď už jen chybí k mému štěstí 🐐🐐. Takže ještě jeden úsměv pro vás a mamčuli dam vědět, ze je čas na sváču ✌🏻✌🏻✌🏻

    Zdraví,
    Váš Testovatel BOŽAN Viňoušek ❤️✌🏻🍀
    #test_manufaktura

    wikki07
    Zpráva byla změněna    26. kvě 2020    

    To byla rychlost, ve čtvrtek zpráva, že jsme byly vybrány na testování mé oblíbené značky kosmetiky a v pondělí už u dveří zvoní PPL pošťák s balíčkem 📦.
    Děkujeme, cením si důvěry a s Anetkou se těšíme na testování 🛁
    #test_manufaktura

    Testování zahájeno 🌸

    Byla jsem celá dychtivá a plná očekávání a tak jsem naši kosmetiku vyřadila a Manufaktura získala své patřičné místo 😊

    Mladší dceru jsem dnes okoupala, použila jsem mycí emulzi - příjemně svěže voní. Má praktický dávkovač - pumpičku - velmi dobře se roztírá po tělíčku, na tělíčku nepění, dobře se smývá - je velmi příjemná 😍

    Dále jsem vetřela do vlásků pečující olej - má velmi jemnou strukturu a jemnou, nepatatrnou vůni.

    Na tělíčko a na obličej jsem použila pečující krém. Tak ten je teda nad očekávání pecka 😍👌🏻 Jemně voní, ale! Krásně se rozetírá, není to žádná hutná pasta, je opravdu jemné konzistence a krásně se vstřebává a ta pokožka? No wau! Tak hebká 🌸
    Dcera má na těle suchší místa (kolena, ručičky,...) Ale hned po prvním použití - je celá hebká a vlačná.

    Musím říct, že kosmetika získává 10bodů z 10. Ale teda, měla bych jednu výtku - toho pečujícího krému je málo 🙈 jen 100ml. Mohlo by být větší balení jako je mycí emulze a vlakového šamponu 375ml 🌸

    #test_manufaktura #recenze