adel_si
    26. čer 2022    Čtené 327x

    Recenze Spiridea® krémpasta

    Společně s koníkem jsme měli možnost otestovat nový výrobek slovenské firmy Spiridea® krémpasta. V balíčku nám přišly 3 balení mastičky (každá po 30 gramech), po 14 denním testování vím, že nám tyto balení vydrží na opravdu dlouho 💪

    Společně s mastičkami nám přišel letáček, kde jsme mohli vidět celé portfolio výrobků, které firma nabízí. Nadchnul mne především výrobek Spiridea Fortedeo, což by měl být antiperspirant v krémové formě, který by měl zabránit nadměrnému pocení - takže něco, co se s nadcházejícím létem bude hodit 🙊.

    A teď k mastičce. 

    Dle návodu se má používat 2x denně na suchou pokožku. Mast se krásně roztírá, stačí ji opravdu malinko - pasta ve velikosti menšího hrášku bohatě stačí na celou oblast pod plenkou. Mastička není ničím parfémovaná. Lze ji využít již od prvního dne narození miminka.

    Označení krémpasta jsem již viděla u jedné konkurenční mastičky. Ta se však oproti této testované opravdu blbě roztírala (skoro rozetřít nešla), toto proto bylo příjemné překvapení.

    Elizabethka neměla žádnou nežádoucí reakci, mastička jí výborně sedla. Když se objevilo mírné zarudnutí, po použití mastičky byla po chvilce pokožka opět krásné čistá, suchá a bez zarudnutí.

    Spiridea® krémpasta stojí na internetu cca 195 Kč, po 14 denním používání nám ubyla cca 1/3 balení. 

    Za nás můžu krémpastu na 100 % doporučit! Elizabethka byla při testování spokojená, já také 🙂 Určitě vím,že této firmě zůstaneme věrní 🌹

    tercasv
    24. čer 2022    Čtené 113x

    Spiridea krémpasta na opruzeniny

    Spiridea krém pasta je určená pro každodenní péči v plenkové oblasti a na místa, kde dochází ke tření. Je vhodná od narození. Stačí používat 2x denně a slouží také jako prevence před opruzeninou.

    Balíček přišel dobře zabalený. Velmi mě překvapilo, že v balíčku byly 3 krabičky s krémpastou. Abych pravdu řekla, čekala jsem 1 krabičku. Tuba se rozdělává stržením "pozlátka", což mě osobně vyhovuje více než propíchnutím víčkem. Balení je malé, tudíž je ideální na cestování.

    Krémpasta je bez parfému, což je velká výhoda. Konzistence je podle mě trošičku tekutější, u jiných výrobků jsem zvyklá na hustější konzistenci. Ale nevidím to jako velký problém. Stačí nanést opravdu malé množství, dobře se rozmazává a tak balení vydrží opravdu dlouho.

    Syn měl střevní potíže a velké opruzeniny. Vzhledem k častému přebalování jsem ho mazala cca 4x denně. Opruzeniny do 2 dnů zmizely. 

    S výrobkem jsem celkově spokojená. Jako výhodu považuji malé balení, lehkou roztíratelnost a rychlou účinnost.

    V balení byl i informační letáček s dalšími výrobky Spiridea.

    https://www.modrykonik.cz/recenze/spiridea-r-krempasta/3

    kveta1
    21. čer 2022    Čtené 98x

    Moje zkušenost se Spirideou krémpastou na opruzeniny

    Spiridea krémpasta je mast na péči o miminka už od narození. Pečuje o citlivou pokožku a chrání před podrážděním a opruzeninami. Také pomáhá jako prevence proti vzniku opruzenin u dětí. Je bez přidaného parfému. Píší, že stačí používat 2krát denně. 

    Dostala se mi možnost vyzkoušet tuto mast a vhledem k tomu, že syn má v oblasti plen záhyby na nožičkách, tak jsme občas museli bojovat se zapařením a podobně. Vyzkoušela jsem různé krémy, ale musím říct, že s tímto výrobkem jsem spokojená. Připomnělo mi to krém, který jsem používala kdysi před 20ti lety na prvního syna. 

    Krémpasta je bílá a jde lehce rozetřít, chce to chvilinku počkat až malinko zaschne než miminko zabalíte do plenky, aby se hned nesetřela, po té již vydrží na pokožce a krásně drží a chrání až do koupání miminka. 

    Musím říct, že malému tedy vyhovuje a zatím u ní rádi zůstaneme. 

    Na závěr chci říct

    + že se hned nesetře a vydrží déle na pokožce i když je dítko aktivní

    + od narození

    + chrání pokožku před opruzeninami

    + dobrá i jako prevence

    mínusy jsem zatím žádné nenašla. 

    #recenze_spiridea_krempasta3

    Každá dětská pokožka je citlivá. Některá však vyžaduje extra zvýšenou péči od maminky, aby zabránila dětským opruzeninám. Jak to bylo u vás?

    A. Trápili jsme se, dokud jsme se nezbavili plen.
    B. Nepoužívala jsem žádné krémy ani pasty. Zadeček mých dětí byl jako z hroší kůže.
    C. Občas se opruzenina objevila, ale nic, co bychom nezvládli.

    Ke každodenní péči o citlivou kůži vašich ratolestí je vhodná krémpasta Spiridea®, kterou můžete nyní otestovat. Pokud byste si rádi rozšířili svůj arzenál k boji proti opruzeninám, přihlásit se můžete zde: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/zkusenosti-se-spiridea-krempastou-kqb01n/

    #test_spiridea_krempasta

    konik_testuje
    23. kvě 2022    Čtené 483x

    Zkušenosti se Spiridea® krémpastou

    Pokožka našich malých pokladů je mnohem tenčí a jemnější než pokožka dospělých. Citlivěji reaguje na vnější vlivy a potřebuje speciální péči a ochranu, abychom předešli u dětí tak častým opruzeninám. K opruzení dochází u malých dětí velmi lehce, protože mají četné kožní záhyby. Neustálý pohyb, vlhké a teplé prostředí vzniku opruzenin doslova nahrává. Určitě mi dáte za pravdu, že snazší je opruzeninám předcházet, než je léčit. Proto jsme si pro vás připravili testování Spiridea® krémpasty.

    Co budeme testovat

    Spiridea® krémpasta3 pro každodenní péči o citlivou kůži pomáhá při potlačování vzniku opruzenin v plenkové oblasti a v kožních záhybech u dětí i dospělých. Pomáhá udržovat kůži v suchém stavu a chrání ji před nežádoucí vlhkostí. Díky svému hydrofilnímu základu se dobře spojí s vlhkým podkladem. Spiridea® krémpasta optimálně regeneruje kožní bariéru a chrání před narušením pokožky v důsledku odírání. K tomu všemu zmírňuje svědění. Není mastná a proto nevytváří nechtěnou překážku při odvádění vlhkosti. Naopak Spiridea krémpasta ji naváže a zároveň se dobře smývá.

    Koho hledáme

    Máte doma prcky, kteří nosí pleny? Používáte jako prevenci před opruzeninami nějaké kosmetické přípravky? Pak hledáme právě vás. Pokud jste k tomu komunikativní, kreativní, rády fotíte a nemáte problém se o průběh testování podělit s námi na Modrém koníku, neváhejte a přihlaste se do testování.

    Jak se zapojit

    Pokud jste se v popisu výše našli, napište nám do komentáře pod tento článek, jak se vy snažíte předcházet opruzeninám u vašich dětiček. Klidně připojte i fotografii malých testerů.

    Čas na zapojení máte do neděle 29.5.2022. Během týdne vybereme 3 maminky, které potěšíme a oslovíme interní poštou.

    Už teď se těšíme na vaše komentáře a fotografie.

    konik_testuje