Tak a je to za námi! Nebojte, nemluvím o Vánocích 🙂 Mluvím o #vanoce_s_ambasadorkami.

    Musím říct, že mě to opravdu bavilo. Každý den jsem se těšila na článek, který mě posunul zase kousek k Vánocům. A soutěže byly také moc pěkné.

    Děkuji vám za přízeň a skvělou účast. Jsem moc ráda, že to s vámi s #drbrowns můžeme být a už brzy se těšte na další soutěžení. Můj dík také patří @michaelllas @vanea @petuliiik01 @tratatundra @mariegroth @apacheee @kristinandbaby @hanica83 @ivakalinova a @88petule . Bez vás by to nešlo!

    A v komentářích mi #za_srdicko ❤️ prozraďte, jestli jste něco vyhrály. A pokud ne, která soutěž nebo článek se vám nejvíc líbil?

    (2 fotky)

    Dnes probíhá soutěž s Dr.Brown’s v rámci projektu #vanoce_s_ambasadorkami. Výhra je opravdu nadupaná! A pokud ji nevyužijete, zkuste ji vyhrát pro maminku ve vašem okolí.

    Také si nezapomeňte přečíst velice inspirativní článek o balení dárků od @ivakalinova . Já miluji balení dárků a tohle byl článek přesně pro mě 🙂.

    #drbrowns

    (2 fotky)
    mariegroth
    Zpráva byla změněna    1. pro 2020    

    Dobré ráno, maminky!

    Přeji vám krásný den a krásný první prosincový den. Dnes přicházím s vyhlášením velké listopadové soutěže s Dr.Brown's. Byla o vděčnosti a ohlédnutí se za rokem 2020. Všechny vaše odpovědi jsem poctivě přečetla a mnohé mě opravdu dojaly. Nakonec jsem ale musela vybrat jen jednu vítězku. Losování rozhodlo, že výherkyní je maminka @petul89 .

    Moc gratuluji a doufám, že si užiješ sadu misek, plastové lžičky a krmicí dudlík. Už brzy ti pošlu soukromou zprávu.

    Všem ostatním děkuji za účast a připomínám, že prosinec bude plný soutěží. Značku Dr.Brown's si užijete v rámci projektu #dvanact_dni_vanoc a take #vanoce_s_ambasadorkami.

    MOC SE NA VÁS TĚŠÍM

    #drbrowns
    #drbrowns_soutez
    #jsemvdecna

    mariegroth
    Zpráva byla změněna    30. lis 2020    

    🎄HURÁ! Konečně vás můžu oficiálně pozvat na vánoční akci s ambasadorkami! Bude to opět několik dní plných soutěží a příjemné atmosféry. Jsem ráda, že se mohu účastnit se značkou, kterou tady zastupuji - Dr. Brown’s. Už vám pro vás nachystanou opravdu štědrou výhru. A závidět se nemá, ale taková výhra by mě opravdu potěšila.

    Mimo “Vánoce s ambasadorkami” značku Dr.Brown’s a moji maličkost budete také potkávat v rámci mé soukromé akce “Dvanáct dní Vánoc”.

    Určitě nemluvím jen za sebe, když řeknu, že se moc těším na vaši účast a přízeň.

    🎄🎄🎄🎄Ráda bych vás pozvala ke sledování ambasadorek, které se účastní #vanoce_s_ambasadorkami

    @ivakalinova, @vanea, @tratatundra, @kristinandbaby, @kikina7, @michaelllas, @hanica83, @apacheee, @petuliiik01, @mariegroth @88petule

    ❤️❤️❤️❤️A otázky za srdíčko:
    Znáte všechny ambasadorky a jejich značky?
    Na kterou značku si brousíte zuby a doufáte v pěknou výhru?
    Baví vás tyto společné akce?

    #drbrowns
    #soutez
    #dvanact_dni_vanoc