jitulkabobulka
    29. bře 2020    Čtené 570x

    Recenze Nivea

    Co se mi vybaví, když se řekne NIVEA? Je to dětství, modrá plechovka s bílým nápisem. Používala ji nejen moje maminka, ale i babičky. A nás jako děti s ní pravidelně promazávaly.

    A když jsem se já stala mámou sáhla jsem po kosmetice Nivea. Tuto kosmetiku používám již u třetího dítěte. A proto jsem naší modrou rodinu s radotí obohatila o nové produkty. 

    Všichni synové, i já, jsme atopici s velmi citlivou pokožkou. Dávám velký pozor na jakoukoliv novou kosmetiku a málo co se nám osvědčí.

    Byla jsem velmi zvědavá na tyto novinky. Náš tester byl roční Jonášek, ale namazala jsem i prostředního. Ten má pusinku jak struhadýlko a tak to byla hodně velká výzva. A Nivea obstála.

    Co se testovalo?

    NIVEA BABY MICELÁRNÍ GEL

    - velmi jemný k dětské pokožce, nedráždí a neobsahuje ethylalkohol

    - moc nepění

    - příjemná vůne

    Prodává se v láhvi s punpičkou o obsahu 500 ml za průměrnou cenu 109 ,-.

    Oceňuji, že se dá použít na tělo i vlasy.

    NIVEA BABY MY FIRST CREAM 

    - vhodný na celé tělo

    - obsahuje mandlový a slunečnicový olej

    - hutnější, ale velmi dobře roztíratelný

    - příjemná vůně

    Prodává se v pleché krabičce o obsahu 150 ml za průměrnou cenu 79,- Kč.

    Osobně velmi oceňuji plechovou krabičku, která se dá vymazat úplně. 🙂 Velmi dobře promazává.

    S produkty NIVEA jsem byla velmi spokojena a značka NIVEA mě opět nezklamala. 

    Produkty můžu jen doporučit a u nás si své místo udělaly.

    petuzen
    29. bře 2020    Čtené 412x

    Naše voňavé testování

    Má první věta obsahuje velké díky za možnost testovat Nivea produkty pro děti. Přiznávám se, že jsme doposud za těch dva a půl roku, co mam syna, zkoušeli pouze Nivea krém do zimy a větru. Teď mě to dost mrzí.

    Testovanými produkty byly micelarni gel a krém pro děti. Tedy především pro děti, u nás testovala ale celá rodina. Hlavně zmiñovaný gel. Neboť je perfektní! Krásně voní, takže každá vana a mytí byla jedině s ním. Je prima, že má dávkovač a synek ho nevyleje do vany rovnou celý 😂 Krém on moc neocení, nesnáší mazání (to má po mamince 😱). Ale párkrát se zadařilo i to. Testovala jsem zda dětem nebude tato kosmetika vadit skrz ekzémy, ale ani náznak alergie. Krém má opět přijemnou vůni i konzistenci a dobře se roztírá. Není přehnaně mastný. Nicméně to chce mazat 2x denně susší kůži miminka, neboť k ránu už měla dcerka nožky opět suché. Což nemusí být každý případ.

    Celkově hodnotím produkty velice kladně a určitě si je opět pořídíme, hlavně micelární gel.

    drnkla
    28. bře 2020    Čtené 856x

    Modrá klasika: Nivea baby

    Já a moje děti jsme byli vybráni na testování produktů značky Nivea. Byli jsme nadšení a tímto moc děkujeme.

    Nejdříve představím moje dva malé testery -

    Matěj (téměř 3 roky) - neustále špinavý malý brebenta, od malička moc nemusí koupání a mytí vlasů je jakk souboj matky lvice a něčeho jako malého čtyřhlavého draka.

    Amálie (téměř 5 měsíců) - absolutní prototyp jemného pohlaví, miluje koupání a prostě plná vana teplé vody, to je vrchol dne. Je to ženská 😊.

    Bohužel obě mé děti mají velmi suchou pokožku, Matěj až se sklony k ekzému. Máme doma dost nízkou vzdušnou vlhkost a tvrdou vodu, takže mažeme mažeme mažeme.

    Jako první jsme testovali Nivea baby micelarní gel. Vůně je velmi příjemná, dávkování pomocí pumpičky je super praktické. Obzvlášt, když držím na jedné ruce Amálku a tou druhou prostě jen pumpnu 😁. Gel mě velmi překvapil a to z toho důvodu, že mám i jiný mycí přípravek Nivea baby a tak mohu porovnat. Ten testovaný micelární je lepší a pokožka je po něm pěkně vláčná.

    Druhý testovaný produkt je Nivea baby My first cream a jsem z něj absolutně nadšená. První dojem byl příjemné překvapení co se týká konzistence. Čekala jsem, že bude hutnější, tak jako klasická Nivea v plechovce. Ten pro děti je jemnější, ale stále krásně hydratuje, rychle se vsákne a na pokožce nezůstane mastný film. Velmi pěkně se roztírá a pokožka je po něm vláčná. Příjemně voní a mazali jsme s ním tvář i celé tělo. A já si s ním chodím mazat ruce, je super 😊.

    S testováním jsme byla velice spokojena, oba produkty mě velmi mile překvapily. Krém v plechovce bych určitě koupila znova. Pokud bych měla najít nějakou výtku, tak snad jen to, že plechovka se snadno otlapká a krém rychle mizí. 😁 Ale je to Nivea - takže kulatá plechová dóza k tomu neodmyslitelně patří!

    Oba produkty rozhodně doporučuji všem dětem a maminkám, které si rádi užívají společné hýčkání. 

    denny27
    27. bře 2020    Čtené 781x

    Kosmetiku NIVEA, zná i moje rodina

    Co se Vám vybaví, když se řekne NIVEA? Mně rozhodně tmavě modrá plechová dózička, ve které se skrývá krém na celé tělo. Používaly ho nejen naše maminky, ale i naše babičky, ba dokonce i prababičky.

    Nenechte se však zmást, tato plechová dózička původně nebyla vůbec modrá, ale žlutá se zelenými lístky. Až někdy kolem roku 1925 se její podoba změnila a získala modrý design, který přetrvává i teď, ve 21.století.

    Historie kosmetiky NIVEA sahá až do roku 1911, kdy farmaceut a vizionářský podnikatel Dr. Oscar Troplowitz objevil možné využití Euceritu, emulgátoru vyvinutého chemikem Dr. Isaacem Lifschützem.

    Dnes má NIVEA na trhu více než 500 produktů pro všechny věkové kategorie. Jak pro ženy a děti, tak i pro muže.

    Můj syn Tobiasek měl tu možnost otestovat NIVEA BABY MICELÁRNÍ GEL a NIVEA BABY MY FIRST CREAM.

    NIVEA BABY MICELÁRNÍ GEL

    • k pokožce děťátka je velmi šetrný, protože neobsahuje ethylalkohol a byl vyvinut ve spolupráci s dermatology a pediatry.
    • má moc příjemnou vůni
    • má mýdlovou konzistenci a tolik nepění
    • díky pumpičce si můžeme nadávkovat, kolik potřebujeme
    • obsah 500ml
    • cena ā 109 Kč

    O Tobiaskovi je známo, že je to vodní živel. Zbožňuje vodu. Od narození ho myji každý den. NIVEA BABY MICELÁRNÍ GEL je vhodný na tělo i vlásky. Vlásky po něm zůstávají voňavé, hebké a tím, jak se Tobiaskovi vlásky vlní, tak po koupání má nádherné kudrlinky. Žádná alergická reakce se u něj neprojevila.

    NIVEA BABY MY FIRST CREAM

    • vhodný na tvář, tělo, i zadeček
    • inspirován tím nejlepším z prvního NIVEA CREME
    • obsahuje přírodní mandlový a slunečnicový olej.
    • obsah 150ml
    • cena ā 79 Kč
    • příjemně voní
    • lehce se roztírá

    Děti a krémy. Asi to zná téměř každá maminka. Necháte někde omylem dózičku s krémem a Vaše ratolest už v ní boří prsty a maluje. Maluje po zemi, po sobě, po zdi, občas i po televizi, kdo má doma zvířátko, tak třeba i po něm.

    Asi jedinou nevýhodu NIVEA BABY MY FIRST CREAM shledávám právě v tom, že v přítomnosti akčního batolete je použití krému dost nepraktické a riskantní. Třeba našeho Tobiaska to neustále lákalo k tomu, se v krému ,,matlat'', takže jsem ho musela usměrňovat, aby v dóze něco zbylo.

    Věřím, že většina maminek by uvítala raději krém s pumpičkou nebo v tubě.

    Každopádně, krém se dobře roztírá, rychle se vstřebává, nenechává mastný filtr, moc hezky voní a pokožka po něm zůstává hebká a jemná. Alergická reakce se neprojevila.

    S produkty jsme jinak moc spokojeni. Kromě Tobiaska je totiž používá celá moje rodina.

    Na závěr takové moto : NIVEA je jen jedna 😊

    Tímto chci poděkovat #konik_testuje za testování #test_nivea2 .

    Veškeré uvedené informace jsou dohledatelné na webu, tyto konkrétně na www.nivea.cz

    barton
    26. bře 2020    Čtené 433x

    Testování Nivea Baby

    Měla jsem ohromnou radost, když mě koník vybral na testování 🙂 Nikdy se mi to za ta léta nepovedlo a teď s druhým miminkem byla radost o to větší 🙂

    Baby Nivea mne zaujala před pár měsíci, kdy jsem v drogerii viděla už jen obal, hlavně u First baby cream 🙂 Ovšem rozhodla jsem se nekupovat, protože doma ještě nějaké        zásoby dětské kosmetiky byly s tím, že až vypotřebujeme, tak půjdu a zkusím. A když se ukázalo testování zde, nelenila jsem.

    Takže, balíček k testování došel již 13.3. a hned jsme začali.

    Večer jako první přišel na řadu micerální gel, 8 měsíční syn miluje koupání. Vždycky byl krásně jemňoučký opravdu jako to čerstvé miminko 🙂 Nebylo skoro nutné mazat, ale  po každém vykoupání dostal masáž celého těla s first baby cream, ten to jen vše podtrhl a syn šel spát jako novorozeně 🙂 Nesmím zapomenout, že jsme samozřejmě zkoušeli krém i na zadeček, byla jsem mile překvapena. Poté každé ráno jsme namazali obličej, syn měl sušší tvářičky a po testování je má krásně heboučké. Už po pár dnech jsem opravdu viděla výsledky a tak jsem mazala i staršího 8letého syna a též s úspěchem. 

    Za mě opravdu jen samá chvála, mycí gel je super, protože je s pumpičkou, tu opravdu oceňuji a to nejlépe u všeho pro malé děti, kdy si může dávkovat i starší. 

    U krému mám tím pádem lehce problém s balením, kdy je to trošku nevýhoda, pokud je    dítě akčnější a tak i mne se podařilo občas zabořit prst víc, než jsem chtěla a to nemluvě o starším synovi... Ale brali jsme to jako legraci vždy 🙂

    Shrnula bych tedy pro a proti... 

    * MICELLAR GEL 

    PRO      

    • krásná jemná vůně, myslím si že pro Niveu typická 
    • jemná pokožka
    • pumpička 
    • opravdu neštípe 🙂
    • přijde mi přijatelná cena, protože gel vydrží poměrně dlouho 

      PROTI  

    • nezaznamenala jsem nic co by mělo být nevýhodou 

    * MY FIRST CREAM

    PRO 

    • opět krásná jemná vůně, zase pro Niveu typická 
    • hezky se roztírá, není to žádný "hutný" krém
    • skvělé 3v1  na obličej, tělo i zadeček ( to se mi opravdu velmi, ale velmi líbilo, že není potřeba jiných krému a vše zastane jeden)
    • též cena, kdy opravdu stačí na vše jeden krém

    PROTI

    • jediné co beru jako nevýhodu tohoto výrobku je balení, na které musí být člověk opatrný. 

    Celkově jsem mile překvapená a určitě vím, že toto balení bylo sice první, ale ne poslední.

    Jsem ráda, že jsem testování mohla podstoupit a ráda bych poděkovala společnosti 

    Nivea a především Koníkovi, že rozšířil mé obzory co se týká dětské kosmetiky. Rozhodně DOPORUČUJI.

    lucik_1990
    23. bře 2020    Čtené 414x

    Jak jsme s koníkem testovali produkty Nivea

    Díky koníkovi jsme byli vybráni na testování produktů značky Nivea a to krému a micelárního koupacího gelu. Jelikož mají hlavně děti sklony k atopii, je úžasné a zároveň i velká pomoc, když můžete vyzkoušet kosmetiku zdarma. 

    A tak jsme začali hned první den malou koupelí našeho největšího ale nejmladšího "šupináče" 🐟  dvouletého Tomáška. Tomášek kosmetiku přijal velmi dobře, krém se dobře vstřebává a není přehnaně parfémovaný, což se ale nedá říct o Micelárním gelu, který voní naprosto úžasně a oblíbila si ho celá rodina! 

    Celkově kosmetiku obě děti přijali velmi dobře a já jako maminka musím kosmetiku doporučit. Určitě je vhodná i pro děti se sklonem k atopii. My jdeme testovat dál a pokud bude dlouhodobá reakce tak výborná jako doposud, tak u této kombinace "před" a "po" koupání určitě zůstaneme! Ještě jednou musím poděkovat týmu MK za možnost testovat 🍀.

    lucifux
    16. bře 2020    Čtené 347x

    Otíkova první vana

    Ahoj maminy, 

    vůbec poprvé jsem měla to štěstí něco vyhrát, nebo být pro něco vybraná, a proto jsem z toho nesmírně nadšená a to, že to je něco pro mé uličníky, mě těší o to víc. 

    A tak jsme s radostí začali. Moji kluci se hrozně rádi koupou. Do nedávna jsem Otíka ještě koupala ve vaničce, je to asi měsíc, co jsem učila na velkou vanu. Zpočátku se opravdu bál, nechtěl tam být, plakal. Nepomáhalo ho ani zasypat hračkami. Až mě napadlo, že si tam vlezeme všichni, že mu to třeba pomůže. Já byla sice oblečená, ale to vem čert, co bych pro ty moje zlatíčka neudělala. Hezky jsme si tam tak seděli já, Vítek a Otík. Otíka jsem měla na klíně, máchal si jen nožičky a já ho omývala houbou. Snažila jsem se rychle, šup, šup. 

    Další den, už se spolu koupali jen kluci, ano, plakal, snažil se tlačit ven, nechtěl si ani sednout, propnul se v zádech a v nožičkách a ani to s ním nehlo. Rychle jsem ho opláchla a umyla zadeček. Víťa byl nadšený, měl ve vaně kamaráda, se kterým si mohl hrát. Brášku strašně miluje.

    Jak šel den za dnem, tak z drastického a uplakaného koupání se najednou stala zábava. A teď mi pláče, když ho beru ven z vany. #test_nivea2