#kamoskyzkonika Tak tohle je moje nejlepší kamarádka. Tady na koníkovi se jmenuje andinka97
    Poznali jsme se když se jí narodila dcera Eliška. Já v tu dobu čekala syna Jiříka, který se narodil 3 měsíce po našem seznámení. Díky našim dětičkám jsme se začali často scházet na dlouhé procházky kočárkem. Teď jsou z nás nejlepší kamarádky a z našich dětí skoro manželé 😂 Tahle fotka je z mé svatby, kdy mi šla Andy za svědka 😍
    Už se zase těším na další dny strávené s mýma holkama 😍

    #kamoskyzkonika
    Ahojky,tak zkusíme s Markét štěstí 🙂
    Seznámily jsme se přes naše chlapi, kteří spolu hrají hokej. Takže skoro každou sobotu kafíčko a drby u hokeje 🙂 Přemýšlela jsem jakou historku napsat. Když jsme na stránkách ohledně dětí tak se bude týkat dětí, našich dětí.
    Jendou takhle na podzim 2016 hoši jeli hrát hokej do Vimperka tuším. Protože Markét čekala mimčo každým dnem, tak jsem jí, že jí budu hlídat a Milan může jet hrát. Auto před panelákem,v nemocnici budem hned.
    Tak si tak povídáme o dětech a nadáváme na hokej, že jsou chlapi pořád o víkendu pryč. Povídám, že mám asi zas zánět vaječníků, bolelo mě v podbřišku a jakoby ledviny. Markét říká, to sem měla taky a pak sem byla těhotná. Dej pokoj, já nejsem těhotná. Tak mi dala test,který jí zbyl.
    V pondělí ráno si dělám test jen tak... no a ony tam byly dvě čárky!!!
    Tak jí píšu,ona mi poslala vysmátý smajlíky. Protože jsem v té době měnila obvodního lékaře tak jsem šla na kontrolní odběry a říkám to doktorce, že je ta možnost že sem těhu. Úplně jsem se jí tam složila. Na gyndě to potvrdili, 15mm, 7 týden.
    Takže naše kávové dýchánky se začaly točit kolem dětí. Markétka měla miminko v kočárku a já se zaučovala :D
    Když potřebuju radu,jdu za ní, protože je zkušená matka 3 dětí.
    Děkuji Ti, že tě mám a nepošleš mě do háje když pořád otravuju 😘

    její profil je market37 https://www.modrykonik.cz/blog/market37/
    na fotce jsme obě v černém, růžovka porodila před 14 dny,tu vše čeká

    dashyyy
    Zpráva byla změněna    28. lis 2018    

    @#kamoskyzkonika psal se červenec roku 2012.. Já jako nástavající prvomatka v posledním tažení jsem si zamilovala Modrého Koníka (důvody zde asi psát nemusím), ale vůbec mě nenapadlo, že by tu člověk mohl potkat opravdovou Kamarádku. Tenkrát jsem o NÍ neměla ani ponětí 🙂 byla půlka července, ležela jsem na gyndě s obříma otokama, dítě koncem pánevním, co vám budu vyprávět, vyhlídky šílené. Nastal den D, rozhodli jsme pro císařský řež a šlo se na věc. Vše proběhlo bez komplikací, měla jsem super spolubydlící na šestinedělí. Za mojí spolubydlící chodila koukat paní, co rodila ve stejný den jako my.. vše šlo jako na drátkách a brzy jsme byli s naším F. propuštěni domů. Jako hrdá matka jsem se musela samozřejmě pochlubit všem kobylkám a zejména v naší skupince Červencovky2012, kde jsem shodou okolností narazila na moji @luciasek07 ..Stačilo pár vyměněných řádků a hned jsme věděly, že už jsme se vlastně viděly, že jsme vlastně rodily ve stejný den, ve stejné porodnici. Od té doby jsme blízké kamarádky, sdílíme spolu různé strasti života. Další těhotenství, nástupy do práce. Aktuálně se moc těším, až Luci přijede s celou rodinkou 23.12. na už tradiční vánoční návštěvu, kdy mi doveze její nejlepší vánočku :-* I když čas plyne, priority se mění, jsem ráda, žes mi přišla do cesty a vím, že tu pro mě jsi. Seš jako moje sestra a velké díky Koníkovi, že jsme mohly naše cesty protnout 🙂 Přikládám fotečku z jédné vánoční návštěvy, které už k Vánocům prostě patří 🙂

    kuzzz
    Zpráva byla změněna    27. lis 2018    

    #kamoskyzkonika, tak tohle je moje nová kamarádka, známe se jen chvilku, ale padli jsme si do oka a do noty.. je to strasne fajn ženská, a dokonce i sousedka. Trávíme spolu dost času. A já muzu konečně rict ze jsem našla zpriznenou duši 👍😉 @mila81

    #kamoskyzkonika
    Já a moje bezva kamarádka @yildiz z koníka! Tak nějak jsme se tu našly ve skupince březňátek v jednom roce a sedly jsme si jak poklice na hrnec. 😊 Milujeme motorky, naši chlapi totálně milují motorky, milujeme dokonce i stejný tipy motorek 😀 a protože jsme každá z jednoho konce republiky, vidíme se vždycky, když je Motosalon. 😂 Na fotce se skvělou Gabi Novotnou z Dakaru. 😊 Tak to je naše netradiční přátelství. 😊 Ale jinak jsme normální. 😂 Jsme mámy, píšeme si, sdělíme si kdejakou blbinu, nejen o motorkách překvapivě. 😊

    Co Koník spojil, člověk nerozlučuj 😀 aneb #kamoskyzkonika
    @berenika39

    Vzdycky jsem si myslela, ze internetove ptatelstvi je mytus. Ze proste takhle to nefunguje. A pak se v terminovane skupince zjevila @krupka1 a ja jsem si ji hned oblibila. Je to rozumna zenska, ktera bere problemy a prekazky v zivote tak jak prijdou a tenhle jeji klid je pro me jk novy vitr do zivota. Je z Brna, ja z Prahy a i tak to funguje. Nejsilnejsi zazitek mam asi ze dne kdy nase republika slavila 100 let a my se chteli jit podivat na prehlidku. V desti a jeste jsme si spatne stoupli, takze to pro nas byla nejhorsi vojenska prehlidka ever. Ja jsem si pak dala ale za obe svarak 😂.
    #kamoskyzkonika

    gradan
    27. lis 2018    Čtené 3218x

    Soutěž! Kámošky z Modrého koníka

    Aktualizace:

    Vylosovali a vybrali jsme výherkyně. Staly se jimi:

    @lucik2549 a @marleytodd

    a

    @moncici89 a @vonrataj

    Blahopřejeme! A všem vám děkujeme za krásné příběhy a hojnou účast. Přejeme vám, aby vám přátelství přinášela stále více štěstí.

    Krásné svátky vám přeje celý tým MK.

    ------------------

    Blíží se Vánoce a to je čas lásky a přátelství. Proto je čas obdarovat sebe a svoje nejbližší na Modrém koníku. Stačí se ostatním pochlubit s vaším přátelstvím.

    O co hrajeme?

    Soutěžíme o 4 balíčky kosmetiky od Yves Rocher, každý v hodnotě 2600 Kč, které si rozdělí 2 vítězné páry kámošek.

    Zapoj se, je to jednoduché:

    • Vyfoť se spolu s kámoškou z Modrého koníka.
    • Napiš na svůj blog váš společný zážitek nebo něco hezkého o vašem přátelství. V textu použij hashtag #kamoskyzkonika a nezapomeň zmínit, pod jakým loginem tvoje kámoška na koníku vystupuje.
    • K textu připoj také vaši společnou fotku.
    • Příběhy přátelství nás na koníku těší. Pokud tady máš víc než jednu dobrou kámošku, klidně se do soutěže zapoj s každou z nich. Se stejnou fotkou dokonce může soutěžit i tvoje kámoška/y.

    Dokdy?

    Přátelství přidávej na koníka do středy 12. 12. 2018.

    Kdo vyhraje?

    Vyhrají 2 dvojice kámošek. Jednu dvojici vylosujeme náhodně a druhá dvojice bude ta s nejkrásnějším příběhem nebo společným zážitkem (ten nejkrásnější vybereme my). Výherkyně uvedeme v dalším blogu a budeme je kontaktovat také přes IP přímo na koníku.

    Těšíme se na vaše zážitky a příběhy vašich přátelství!