purelove
    18. únor 2019    Čtené 506x

    Testujeme La Roche Posay!

    "Budeme testovat výrobky značky La Roche-Posay..." vyběhlo na mě jednoho dne upozornění. A já se nadšeně vrhla do soutěže, protože mě ihned napadlo, že to je to, co hledáme! 😀 Co hledá Tobiáš. 

    Přibližně kolem 9.měsíce se mu po tělíčku začaly dělat fleky. Nejdříve byli pouze suché, postupně červenali, zvětšovali se. Po pár dnech zase vymizeli a stejně tak se objevili. Do té doby jsem na Tobiášovo pokožku používala minimum kosmetiky. Koupala jsem ho v čisté vodě, maximálně pár kapek levandulového oleje. A po koupání jsem jeho pokožku namazala olejíčkem od Hipp, nebo opět levandulový olej. Měla jsem obavy z atopického ekzému, ale pediatrička mi řekla, že to atopák není a napsala nám tehdy Lipobase. Mazala jsem ho tím snad 3 dny a fleky to ještě zhoršilo. Poté jsme vyzkoušeli vše možné i nemožné, ale nikdy nic nezabralo. Ani vlastně nemůžu říct, že by nějaký přípravek pomohl fleky alespoň zmírnit. Vyfotit ovšem lezoucí dítě v klidu je téměř nemožné, takže nemám moc kvalitních fotek, kde by byly fleky zachyceny.

    Fotky dost zkreslují, ve skutečnosti byly fleky podstatně větší a červenější.

    No štěstí se na nás usmálo (za což ještě jednou děkujeme!!! :- )) a byli jsme vybráni na testování. Z počátku byli menší komplikace při dodání balíčku, a proto jsme začali testovat o týden později, než ostatní testující. Nemohla jsem se dočkat večera, až se vrhneme na testování. 

    Jelikož Tobiáš do té doby neměl ve vaně žádnou pěnu, byl z Lipikaru nadšený 😀

    Mycí gel je stejně jako emulze naprostá bomba. Ocenila jsem dávkování pumpičkou, kdy bohatě stačila 1 až 2 dávky do celé vaničky. Má příjemnou, jemnou vůni. Pokožku měl Tobiáš po umytí krásně jemnou a hlaďoučkou. Myla jsem s ním celé tělíčko, včetně vlásků a obličeje, takže paráda!

    No a co se týče emulze, tak to je prostě TOP. Doufala jsem, že jednou najdeme přípravek, který Tobiho fleky zmírní, časem vyléčí... Ale potom, co jsme zkusili x přípravků a efekt žádný, jsem se bála, že to stejně bude atopák a kortikoidy nás neminou. No jo! 😀 Jenže to jsem netušila, že naše záchrana je tak blízko 🙂 Mazala jsem Tobiho poctivě každý večer, přestože mi přitom lezl po posteli a dělal vše možné psí kusy. Už druhý den! Skutečně druhý den byl znatelný rozdíl. Fleky na zádech byly světlejší a menší. Až jsem si říkala, zda to nevidím jen já jako placebo efekt. Čtvrtý den koupal a mazal Tobiáše manžel, a všimnul si toho také.

    Emulze se roztírá naprosto bez problémů, není mastná, naopak zanechává příjemný povlak na kůži. Pokožka je po namazání hladká, a jemná, prostě sen!

    Uplynulo necelých 10 dní a já můžu s klidem říct, že fleky Tobiášovi absolutně vymizeli! Každé ráno jsem Tobiáše převlékala z pyžámka s obavami, zda se přes noc neobjevili další nebo se nevrátili zpět. Ale vždy jsem byla naopak šťastná, protože se jeho pokožka lepšila a lepšila. Jako první zmizeli fleky na zádech. Na nožičkách a rukou to trvalo trošku déle. 

    Podstatné ale je, že problém, který za 3 měsíce nevyřešil žádný přípravek, dokázal La Roche-Posay  na 100 % vyléčit za pár dní! To je prostě neuvěřitelný 🙂 

    Nikdy bych se nehlásila do testování na přípravky či věci, které vím, že nevyužiji nebo nepotřebuji. O toto testování jsem moc stála a o to víc jsem nadšená, že nám skutečně výrobky pomohly. Zkrátka Lipikar doporučuji na každém kroku a vám ho doporučuji také! 🙂

    #zkusenosti_lipikar_ap

    jana_kaisi
    17. únor 2019    Čtené 239x

    Naše testování balíčku LIPIKAR AP+ od značky La Roche-Posay

    Měli jsme to štěstí a dostaly s dcerkou šanci testovat LIPIKAR AP+ značky La Roche-Posay. Byla jsem ráda, že můžeme vyzkoušet něco nového, co by na dceřin atopický ekzém mohlo pomoci.

    Dcerka trpí od jednoho roku atopickým ekzémem, nejprve to bylo pouze v malé míře, kdy stačilo pár dnů malé ložisko promazávat a ekzém byl pryč. Nyní, v jejích třech letech, v tomto zimním čase, dost bojujeme. Ekzém má nejvíce na ručičkách, kde je léčba, díky nošení rukavic, mrazům a častému mytí, nejtěžší. Ale ložiska má i na krčku, na kotnících a občas podkolenních jamkách.

    Vyzkoušeli jsme již nespočet produktů určených na ekzém. Něco nezabralo vůbec, někdy i problém bohužel zhoršilo. Něco zabralo, ale pouze na chvíli. A něco nám pomáhá, ale nyní, v zimě, bohužel pouze udržet stav, ne úplně vyléčit. Přesto se podání kortikoidů a jiných podobných preparátů vyhýbám.

    A nyní již konečně k produktu LIPIKAR AP+. Na testování jsme obdrželi dva výrobky, a to čistící krémový gel Lipikar syndet AP+ a balzám Lipikar Baume AP+. Hned první den po obdržení testovacího balíčku jsme vše večer vyzkoušeli. Z čistícího gelu jsem nadšená. Není zbytečně parfémovaný a je krásně jemný. Dcerce na pokožce vůbec nevadí a po koupání ji má hezky zklidněnou. A hlavně ji nijak nedráždí, takže ho používá i na mytí rukou přes den.

    A testování balzámu? Ten dcerce bohužel vůbec nesedl. Věřím, že by krásně promazal a pomohl suchým místům. Protože sama mám přes zimu suché ruce a mě pomohl krásně. Krém je příjemné konzistence, nemastí, ale krásně zvláční. A ihned se vstřebá, takže člověk nemá pocit mastnoty. Bohužel dcerku na místech ekzému strašně štípal, takže jsme s testováním po pár dnech museli přestat. Občas chvíli po namazání až plakala, jak moc ji balzám na kůži vadil. Sice to trvalo vždy je pár minut, ale i tak by to bylo trápení. Ale věřím, že na promazávání tělíčka v klidové fázi, by byl balzám dobrý. Takže balzám bych doporučila spíše jako prevenci před vrácením ekzému.

    I když nám Lipikar AP+ vyhovoval na 50%, jeden výrobek ano a druhý ne, jsem moc vděčná za jeho vyzkoušení a čistící gel budeme používat nadále. Mé dcerce na léčbu a promazávání sedí nejvíce čistě přírodní produkty. Takže u nich prozatím zůstaneme.

    Děkujeme @konik_testuje moc za tu možnost vyzkoušení dalšího výrobku.

    #zkusenosti_lipikar_ap

    verabas
    11. únor 2019    Čtené 310x

    Testování La Roche-Posay

    Po dlouhé době se na mě usmálo štěstí a mohla jsem testovat krém a sprchový gel od La Roche-Posay Lipikar AP+.

    Já i můj malý chlap jsme atopici. Zkouším na oba vše možné. Sama sobě si řeknu, že se nemůžu škrábat, ale dvouleťákovi to mám vysvětlit jak... 

    Mě se to hodně zlepšilo těhotenstvím a po porodu se to vrátilo v malé formě. Během léta neni po ekzému ani stopy. Malý to má šílené. Přes léto lepší, ale být pořád někde u moře a na slunku není v mých silách. Bohužel. Klidně bych byla. Během testování se přišlo na to, že malému nedělá úplně dobře mléko a mléčné výrobky. Takže když to nejlépe zmizelo, dostal mléčné a bum, byli jsme na začátku. Ale zpět k testování. 

    Přišla zpráva, že přijde balíček jeden nebo druhý den. A přišel. Zatímco mě z balíčku potěšily výrobky, malého výplň krabice. Ale co, oba jsme byli spokojení 🙂 

    Hned první věc, co je super na první pohled, je ta, že jsou to lahvičky s pumpičkou. Takže k nanesení krému na ruku stačí jedna ruka. Což se často hodí, když druhou rukou chytám dítě... Krom toho, že stačí jedna ruka, si pohodlně namáčknu do ruky kolik krému chci. S produktama v tubě, co mám zkušenost, tak vždy tak najednou vyteče hodně... První koupání bylo zlo, naříkal, když jsem ho myla sprcháčem. Jestli naříkal proto, že vadilo mýdlo, nebo jen voda na místech s ekzémem, nevím. Ale další koupání už proběhlo dobře. Mazání krémem máme jako hru, sám se maže. Děsná zábava. 

    Fotka nejhorších míst první den a za dva dny používání. Během dvou dní se to úžasně zklidnilo. A co víc, přestalo šílené škrabání před spaním! První noc se po nějaké době ještě škrábal, ale po namazaní zase klidně spal. Malý zázrak. Je to znát, když nenamažu pořádně večer všude a když to udělám poctivě. 

    Teď, dva týdny po testování, musím říct, že krém budu i nadále kupovat. Je skvělej. Opravdu dělá to, co slibuje. Jsem už ke všemu spíše skeptická. Vše je jen krátkodobá úleva. Ale toto... Budu si hlídat, až zas bude v lekárně akce na 1+1. Není to úplně nejlevnější, ale rozhodně se vyplatí i za normální cenu. Krému stačí trocha na natření těla a sprcháče snad ještě méně, jak hezky pění. Spotřeba je opravdu malá a velké balení vydrží dlouho. 

    Sebe mažu spíš jen tak stylem že “utřu ruce od krému” a mám pokožku příjemně hladkou a jemnou. Červené fleky zmizely, jak kdyby tam nikdy nebyly.  O malého to dělám lépe a pečlivěji. Asi klasika, jak každá matka... Během dvou týdnů se mu některá místa s ekzémem vytratila a nezbyla po nich stopa, a ta horší je brzo budou následovat. 

    Za sebe můžu říct, že super výrobek a všem doporučuji! U nás už vždycky bude mít své místo! 

    Děkuji za toto milé seznámení! 

    #zkusenosti_lipikar_ap

    podvlivemcokolady
    11. únor 2019    Čtené 260x

    Testování přípravků Lipikar od La Roche-Posay v naší rodině

    Když jsem dostala zprávu, že jsem byla vybrána na testování produktů Lipikar od La Roche-Posay, měla jsem neuvěřitelnou radost. Dvě děti jsou atopici a třetí se potýká s novorozeneckou seboreou. A tak jsem se nemohla dočkat, až čistící gel Lipikar Syndet AP+ a balzám Lipikar Baume AP+ vyzkoušíme.

    Čistící gel Lipkar Syndet AP+ má neutrální, příjemnou “vůni”. Ani jedno z dětí nedráždil, nepálil a naopak, dcera a syn byli nadšení, že mohou mít v koupeli něco, co má aspoň trochu bublinek. Vyzdvihuji také pumpičkové balení, které je velmi praktické. Takže za nás super, protože mnoho mycích přípravků, zejména dceru, štípaly. Na tomto čistícím gelu je vyloženě napsáno, že je i na seboreu, takže jsme našemu tříměsíčnímu synovi hlavičku gelem myli, ač na zbytek tělíčka jsme na mytí nic nepoužívali.

    Balzám Lipikar Baume AP+ má taktéž neutrální, příjemnou “vůni”, krásně se roztírá a opět pumpičkové balení je uživatelsky super. Nejmladšího syna se seboreou jsme po koupeli natírali od hlavy až k patě. Po týdnu mazání hlavičky a za použití hřebenu na vyčesání šupin, se mu hlavička krásně zlepšila. Pokračujeme v mazání a zatím není potřeba vůbec používat hřeben, protože se další seborea netvoří.

    Druhý syn, rok a půl starý, měl několik posledních měsíců s atopickým ekzémem veliké problémy na kolenou a lýtkách. Nic nezabíralo, ani kortikoidy neměly žádný pořádný účinek. Naprosto upřímně píšu, že jsem nevěřila, že by nějaký balzám dokázal syna atopických fleků zbavit. O to víc jsem byla příjemně překvapená, že balzám opravdu zabral a úplně mu skvrny zmizely.

    Čtyřletá dcera má taktéž atopický ekzém v jednom podpaží a podkolenní jamce, u kolena a na lýtkách. Zjistila jsem, že po sprše dcera na balzám reaguje dobře, ale jakmile ji mažu po koupeli, tak jak je kůže asi víc rozmočená, tak si stěžovala na štípání. Každopádně jí většinou sprchujeme a tak se nechala normálně mazat. Bohužel, u ní nenastalo žádné velké zlepšení, ani tedy zhoršení. Stav kůže na nohách je stále stejný. Akorát tedy v podpaží se ekzém krásně zahojil, takže i u ní mohu napsat, že účinek pozitivní byl, byť jen na jednom místě.

    Jako dárek jsme ještě dostali malou knížečku Tajemství spánku, kterou děti často chtějí číst a syn jí s radostí prohlíží, takže už je dost používaná. Rozhodně děti moc potěšila, děkujeme.

    Závěrem bych chtěla moc poděkovat za možnost testování řady na velmi suchou a atopickou kůži od La Roche-Posay. Po spotřebování testovacích produktů budeme určitě kupovat znovu. Také uvažuji nad koupelovým olejem Lipikar olej AP+. Myslím, že by se do koupele hodil víc než čistící gel, který jsme teď používali.

    #zkusenosti_lipikar_ap

    lucikproch
    10. únor 2019    Čtené 205x

    Testování produktů LIPIKAR od La Roche-Posay

    V první řadě bych opět chtěla poděkovat Modrému koníku za možnost vyzkoušení a otestování sprchového gelu a krému od značky La Roche-Posay.

    Naše Eliška, pro kterou bylo testování určeno, má problémy s pletí už od narození. Nikdy to nebylo takové to hlaďounké a jemné miminko, ale vždy naše malé struhadlo 😉 Už jsme vyzkoušeli spousty krémů, ale nikdy nebylo nic 100 % ☹

    Když dorazil balíček, tak jsme se hned vrhli do vybalení a následně do testování. Bohužel, u nás nejde nic normální cestou a tak to bylo i s tímto testováním. Po natření krémem se Eli hned osypala. V žádném případě to ale nedávám za vinu této značce, protože tento problém u Elišky máme zatím s každým krémem ☹

    Po dohodě jsme tedy krém vyřadili z testování a pokračovalo se jen s mycím gelem. Každopádně se vůbec nebojím toho, že by tento krém u nás jen tak ležel (natírací plochy máme u nás doma dostatek 😉)

    LIPIKAR SYNDET AP+ Čisticí gel

    Tento čistící gel je pro pokožku se sklonem k atopickému ekzému. Řekla bych, že je spíš bez vůně a má krémovou konzistenci. Krásně ve vodě udělá pěnu (což ocení děti, které pěnu nemohou). Bohužel, samotný gel ale Elišce jen tak nepomohl. Pokožku má stále velmi suchou (což je samozřejmé, když ji nemůžeme promazávat).

    Můj závěr tohoto testování je spíše rozpačitý. Určitě to za vyzkoušení stálo, ale, bohužel, nás ještě čeká dlouhá cesta a zkoušení dalších přípravků, které by mohly Elišce pomoci od velmi suché pokožky.

    Ještě jednou moc děkuji za tuto možnost testování ♥♥

    #zkusenosti_lipikar_ap

    cerlada
    10. únor 2019    Čtené 37x

    Testuju, testuješ, testujeme... LIPIKAR AP+ od značky La Roche-Posay

    Syn od počátku atopického ekzému trpí na výskyt ložisek zejména na nožičkách a loktech. Často se mu výsev objevil i na obličeji, to nejčastěji v zimním období. Jako největší problém ekzému vnímám nejen jeho přítomnost, ale i jeho povahu. Jednou je ekzém suchý a za dva dny se povaha ložiska změní na mokvavý a hnisavý. Nebylo výjimkou, kdy se do kůže dostaly i bakterie a museli jsme podstoupit antibiotickou léčbu. V nejhorších časech mokvajících ložisek jsme byli nuceni použít i kortikoidy, přičemž nemusím maminkám dětí trpících atopickým ekzémem představovat např. Locoid či Fucidin.

    Při obdržení kosmetiky La Roche-Posay jsem byla velmi mile překvapena krásným a vzhledným obalem. Vyhovoval mi i praktický uzávěr s aplikátorem, což jsem ocenila zejména při koupání, kdy jsem s mokrými dlaněmi sahala po flakónku. Hutný bílý krém se na kůži výborně aplikoval, přičemž jeho vůně byla spíše nevýrazná, neparfémovaná. Syna čistící krémový gel nepálil ani nesvědil, tudíž v první zkoušce úspěšně obstál.

    Druhý flakón obsahující relipidační balzám proti podráždění a svědění pokožky nás též mile překvapil. Opět nevýrazná, ale jemná vůně. Na rozdíl od gelu je barva balzámu bílá, čímž lze přípravky rozlišit. Co ale musím vyzdvihnout, tak je výborná konzistence, která stojí za naprosto bezproblémovou aplikací balzámu, navíc se velmi dobře vstřebává. Balzám se výborně roztírá a tak nebyl nejmenší problém krém aplikovat i do špatně dostupných míst, jakými pro nás jsou právě podkolení jamky. Bohužel jsme museli testování po pár dnech přerušit, protože synův ekzém opět změnil povahu a ze suchého se stal mokvající. Nepřisuzuji to ovšem výrobkům La Roche-Posay, protože u nás je tento problém dlouhotrvající a proto i léčba je problematická.

    Výsledkem bych tedy chtěla říct, že mě více nadchnul čistící krémový gel do sprchy a koupele, který jsme mnohem víc využili a který i nadále využíváme. Pokožka se zklidnila a nesvědila.

    Závěrem bych chtěla říci, že bych ocenila výraznější odlišení flakónků, protože jejich označení SYNDET a BAUME je pro mě téměř nicneříkající, stejně tak barevné odlišení. Raději bych si na přípravku přečetla sprchový gel či balzám, a to ideálně na přední straně, abych nemusela přípravky neustále otáčet.

    #test_larocheposay2 a #sleepikar #recenze

    #zkusenosti_lipikar_ap

    monikaaa123
    9. únor 2019    Čtené 223x

    Naše testování La Roche-Posay Lipikar 💙

    Velmi ráda bych se s vámi podělila o naše dojmy z testování malého zázraku od La Roche-Posay 💙

    Celé to začalo mou velikou radostí, když jsem zjistila, že nás koník vybral na testování. Měla jsem opravdu obrovskou radost a, samozřejmě, jsem se musela hned každému pochlubit 😁 Když nám kurýr balíček doručil, bylo jasné, že OPRAVDU BUDEME TESTOVAT. 

    Holky rozbalovaly jako diveé a jako první měla největší úspěch bublinková fólie 😁 Poté následovala i velká radost ze sprchového gelu. Viktorku hrozně zajímalo, jestli z toho půjde udělat pěna 😁 Byly jsme nedočkavé, tak jsme zkusili tělové mléko Lipikar Baume AP+ hned po otevření. Překvapilo mě, jak krásně se roztírá a nezanechává žádný mastný film. Ale stejně jsem byla natěšená, jak si poradí s pokožkou holčiček po koupání.

    Obě holčičky na začátku testování měly velmi suchou kůži, takové struhadýlko. V noci se budily a škrabaly. Zkusila jsem toho dost a vždy jsem se bála, jak na to jejich kůže zareaguje. Pokaždé to nesedělo buď jedné nebo druhé, nemohla jsem zkrátka sehnat nic co by sedělo oběma. Proto jsem byla moc zvědavá, jak právě Lipikar od La Roche-Posay dopadne v našem testování. 

    Při prvním koupání jsem měla v plánu zkusit jen malé množství gelu Lipikar Syndet AP+. Viki měla jiný názor a během chvíle se namydlila úplně celá 😁 Dobře, alespoň uvidíme, na čem jsme. Krém jsme po koupání také nešetřili a namazali jsme celé tělo. Přiznám se, že jsem se noci opravdu bála. Viki usnula a spala až do rána, žádné škrábání se nekonalo ❤️💙

    Druhý den jsem totéž zkusila na více citlivější kůži Natálky (18m). I u druhé dcerky dopadl první zatěžkávací test na jedničku. Musím říct, že u Natálky jsem se bála víc. Měla tu dobu kůži dost suchou. Velmi mile mě překvapilo, jak mají obě holky po několika dnech krásně jemnou kůži, úplně jako miminka 💙 Další den jsme zkusili při napouštění vany, jestli zvládne La Roche-Posay i pěnu. A víte co? Jooo, umí i pěnu 😍 Značka IDEÁL. 

    Natálka měla na začátku testování na hlavičce seboreu. Bylo tedy jasné, že se Lipikar zkusí poprat i s tímto problémem. Obstál opět na jedničku. Stačilo koupací gel napěnit na hlavičce, chviličku nechat působit a poté smýt a vlásky vyčesat. Dokonalé ❤️

    Moc jsem se na testování těšila, na celou tu dobu, co budu moct testovat a chlubit se vám, jak to u nás vypadá. Holky měli rychlosti blesku krásnou kůži, Natálka dokonce po dvou umytí i hlavičku bez seborey a já už nevěděla, co dál testovat 😉 Napadlo mě tedy přichystal našemu LIPIKARU ještě jeden zátěžkávací test na mé extra suché pokožce, obzvlášť teď v zimě. Neskutečné, jak opravdu rychle jsem měla kůži hydratovanou a jemnou. Po aplikaci krému se hned vpil do pokožky. 

    Takže u nás dopadl Lipikar na velkou jedničku s hvězdičkou a doporučila bych ho i své nejlepší kamarádce. Velmi oceňuji lahvičky s pumpičkou, je to velmi praktické. Jediné minus na celém tomto málem zázraku je cena 🤔 Ale jedná se o velké balení, tak myslím, že vydrží opravdu dlouho. My si ho rozhodně zas pořídíme. 

    Závěrem bych z celého srdce ráda poděkovala Modrému koníkovi za projevenou důvěru a společnosti La Roche-Posay za poskytnutí výrobků k testování. Moc nás to celé bavilo a já doufám, že třeba někdy příště nám bude velkou cti pro vás opět něco zajímavého testovat. 

    Děkuji 💙💙💙

    #zkusenosti_lipikar_ap

    tetriska
    9. únor 2019    Čtené 765x

    Naše testování s přípravky LIPIKAR AP+ od značky La Roche-Posay

    Pokaždé, když jsem si u kamarádek pochovala jejich prcka a pohladila je po tváři, překvapilo mě, jak hladké tvářičky mají. Dcera je tak heboučké nikdy neměla. Takže mě opravdu potěšilo, že jsme byli vybráni právě na testování přípravků LIPIKAR AP+ od značky La Roche-Posay.

    Než balíček přišel, zjistila jsem, že synovi se vrátila seborea. O to víc mě testování potěšilo a těšila jsem se. S dcerou jsem u lékařů byla několikrát. Její tváře byly hrubé, pupínkaté, v chladu červenaly. Přes zimu se to vždy zhoršilo. Podobnou vyrážku má i na pažích. Na bolest nebo svědění si, naštěstí, nikdy nestěžovala. Jeden lékař řekl, že to je stavba pokožky a že se to věkem srovná. Druhý řekl, že to je atopický ekzém a dal nám léky na alergii. Léky bez úspěchu a věk zatím taky nic nezmohl. Byla jsem proto zvědavá na přípravky. 

    Testovali jsme přípravky La Roche-Posey Lipikar Syndet AP+ a La Roche-Posey Lipikar Baume AP+. 

    LA ROCHE-POSAY LIPIKAR SYNDET AP+

    Čisticí krémový gel pro pokožku se sklonem k atopickému ekzému. Je vhodný na velmi suchou a citlivou pokožku novorozenců, kojenců, dětí a dospělých se sklonem k atopickému ekzému. Také pro vlasovou pokožku kojenců a pro odstraňování šupin na pokožce hlavy u dětí. Gel okamžitě zklidňuje, je proti podráždění a svědění. Neobsahuje mýdlo ani parfémy. Již během sprchování pomáhá zmírňovat projevy pokožky se sklonem k atopickému ekzému. 

    S gelem se mi moc dobře ,,pracovalo". Moc příjemná konzistence, krásně se roztíral a pěnil tak akorát. Netvořil příliš mnoho pěny. Vůně byla příjemná, nic vtíravého a pokud se dětem dostal do očí, vůbec neštípal. Dcera se každý večer těšila na koupání. Jako další plus pro mě je dávkovač a průhledná lahvička, kdy je vidět, kolik gelu ještě zbývá. Za dva týdny testování jsme spotřebovali necelou čtvrtku a to se děti koupou každý den. Stačí opravdu malé množství. 

    LA ROCHE-POSAY LIPIKAR BAUME AP+

    Relipidační balzám pro pokožku se sklonem k atopickému ekzému. Pomáhá k obnově kožní bariéry a udržuje rovnováhu mikrobiomu. Pomáhá oddalovat akutní fáze extrémního vysušení pokožky a prodlužovat období klidu u pokožky se sklonem k atopickému ekzému. 

    Tohle je opravdu PECKA! Krém byl moc příjemný, mohla bych se tím natírat pořád. Nemastil, okamžitě se vstřebával, krásně se roztíral. Moc příjemná vůně. 

    S přípravky LIPIKAR AP+ od značky La Roche-Posay jsem byla spokojená. U dcery přípravky, bohužel, nepřinesli úplné vyřešení obtíží, ale ke zlepšení došlo. Zlepšilo se začervenání tvářiček, ale pupínky zůstaly a stále jsou hrubší. Pokračujeme v používání, věřím a doufám, že časem zmizí i pupínky.

    Když měl syn seboreu poprvé, mazali jsme hlavičku olivovým olejem a vyčesávali jsme ji. Přišel tím o dost vlásků. Proto jsem nebyla nadšená, když jsem ji objevila pod vlásky znovu. Konečně mu narostli vlasy a teď mu je zase vyčešu. ☹  Ale byla jsem opravdu mile překvapená. Po třech dnech používání nebylo po šupinkách ani památky. 

    Jediné mínus může být pro někoho vyšší cena přípravků. Sama bych si je nepořídila. Ale po testování jsem změnila názor. Pokud přípravky dceři pomůžou, ráda si je pořídím znovu 🙂

    #zkusenosti_lipikar_ap

    sebinka2013
    7. únor 2019    Čtené 567x

    Naše zkušenosti s přípravky LIPIKAR AP+ značky La Roche-Posay

    Ráda bych se s vámi podělila o naše zkušenosti s produkty LIPIKAR AP+ od značky La Roche-Posay, které jsme měly možnost s našimi dcerkami testovat.

    Starší dcerka netrpí žádnými kožními problémy, výjimečně se jí umí udělat nějaký pupínek nebo slabá vyrážka, ale zase zmizí. U mladší, skoro tříleté dcerky, to máme trošku horší. Už když byla miminko, několikrát se jí udělaly různě růžové flíčky. Nikdy nám nebyl diagnostikován atopický ekzém ani jiná kožní nemoc. Předpokládám tedy, že to pokaždé musela být reakce na něco - na ovoce, kyselý okurek, nový prášek a jiné příčiny. Použila jsem tedy pokaždé produkt určený proti svědění a na vyrážku. Na svědění většinou zabral. Růžové flíčky jsem mazala tím, co mi bylo doporučeno. Někdy to zabralo hned, jindy to trvalo déle.

    Je těžké něco léčit, když nevíte, o jakou nemoc se vlastně jedná a taky nechcete pořád na dítěti něco zkoušet. Přesto jsem moc vděčná za možnost vyzkoušet právě přípravky La Roche-Posay řady Lipikar AP+ určené pro velmi suchou a citlivou pokožku novorozenců, kojenců, dětí a dospělých se sklonem k atopickému ekzému a alergii.

    Nastalo období (zima), kdy mladší dcerka, která má normálně suchou pokožku, ji má ještě o mnoho sušší, tvoří se šupinky a já tak úplně nevím, čím ji pořádně mazat, abych jí pokožku dostatečně a kvalitně promazala. Aby nenastalo svědění a zmiňovaná vyrážka, případně růžové fleky. Také ji má celkem citlivou a ne každý produkt jí vyhovuje. Nyní, asi před měsícem, se jí objevila vyrážka, možná ekzém? (Na kožním mi paní doktorka tak úplně neřekla o co konkrétně se jedná). Zinkový olej dcerce nepomohl, ba naopak - ještě více rozdráždil, dostala na to kortikosteroidy - mast.  Neměla jsem z toho radost, ale už jí bylo třeba opravdu ulevit! Proto jsem velmi ráda, že jsme mohly zkusit jiné přípravky, díky kterým se snad takovým problémům příště vyhneme.

    Hned první večer, kdy nám přišly produkty, jsme se s dcerkou vrhly na testování. Ve vaně jsme na koupel použily Lipikar Syndet AP+ čistící krémový gel. Není nijak zvlášť parfémovaný, ve vaně trochu pění. Normálně máme zakázáno používat do vody jakékoliv produkty, tak byla dcerka ráda, že má ve vodě konečně pár bublinek.

    Po koupeli jsem ji namazala balzámem Lipikar Baume AP+ po celém těle. Balzám se krásně roztírá, opět není nijak parfémovaný. 

    Produkty používáme každý večer. Dcerce vyhovují, jen na rozškrabané kůži balzám štípe, ale během chvilky přestane. Na kožním nám byly oba produkty schváleny, což mám velkou radost, že dcerka může mít pěnu ve vaně.

    Ještě bychom chtěli poděkovat za milý dáreček, díky kterému se holčičkám po přečtení o to lépe usínalo.

    Věřím, že při dlouhodobém užívání mohou dcerce problémy ustat. Nyní máme relativně klid, i když má růžové flíčky v loketních jamkách, neškrabe se, jen výjimečně ji vidím, jak se trochu drbe, ale nijak zvlášť si kůži nerozškrabe.

    Řada Lipikar AP+ nabízí i další produkty, mezi které patří zvláčňující relipidační koupelový a sprchový olej, proti podráždění Lipikar olej AP+. Chrání kůži před vysušením způsobeným tvrdou vodou. Tento olej si rozhodně pořídíme, protože voda je u nás velmi tvrdá a třeba i to může být další příčina našich problémů. 

    A dále přípravek pro okamžitou úlevu od pocitu svědění kdykoliv a kdekoliv, praktické balení do kapsy Lipikar Stick AP+.

    Jsme rádi, že jsem díky tomuto testování mohli vyzkoušet nové produkty, se kterými jsme se zatím nesetkali. Děkuji za tuto možnost. Dcerce se problémy ustálily a já budu jen doufat, že zmizí úplně. 

    #test_larocheposay2 a #sleepikar a #recenze

    #zkusenosti_lipikar_ap

    Nase jednicka v mazani, La roche 😅 Pomalu
    se blizime do finise s testovanim... 😍 #test_larocheposay2 #sleepikar

    "To je dobry mamko, ja se dneska namazu sam 😁".  #test_larocheposay2 #sleepikar

    Kdo maze, ten jede 😀 Dneskem je to presne tyden, co testujeme. Tobias testuje 🙂 A vazne jsem nadsena. Nikdy bych neverila, ze muze neco zabrat behem par dni! 😮👌Tak snad to nezakriknu... Vyzkousela jsem kde co, ale priznam se,ze znacku La Roche jsem do doby testovani neznala. Co vy, znate ji? Pokud ano, jak jste s ni spokojeni? 🙂 #test_larocheposay2 #sleepikar 🙂

    Dneska koupal a mazal tatinek 🙂Byl nadseny, ze neni "mastnoch",jako byl zvykly z olejicku...Tobiasovo pokozka je stale krasne jemna a bez supinek! Neskutecny 😍 
    #test_larocheposay2 #sleepikar.

    Dnes jsme mazali 2x. Dopoledne po bazenu,a vecer po koupeli. Nevim, zda je to placebo efekt 😅Ale po bazenu ani tuk, a celkove supinate mistecka mizi!!! 😍
    #test_larocheposay2 #sleepikar

    Treti testovaci den za nami 🙂 A zatim (tuk -tuk -tuk) super!!! Pokozku ma Tobias klidnou, flicky jsou mozna malililinko lepsi,uvidime,jak zitra po plavani. V bazenu mu to vzdy vyskocilo vic... 
    #test_larocheposay2 #sleepikar.

    Tak premieru mame zasebou! 🤗Tesila jsem se moc, jelikoz ta jeho podrazdena pokozka je snad cim dal tim horsi ☹ Snazila jsem se neco malo nafotit, jenze rarach nevydrzi ani vterinu v klidu. Po 14dnech udelam porovnavaci fotky, a sama jsem moc zvedava! 🙂 Kazdopadne, libi se mi,ze lahvicky maji pumpicku, namackam si rychle do dlane, a je to 🙂 Myci emulze prijemne voni, a peni tak akorat 🙂 A telovy krem, ten teda super! Roztira se skoro sam, pokozka je vlacna, zadny mastny filtr,hned jsem mohla obleknout pyzamko.  
    #test_larocheposay2 #sleepikar.

    (2 fotky)

    S radosti se zapojujeme do testovani! 🤗Balicek dorazil az dnes, nejak se mu k nam nechtelo 😁Ale kdo si pocka...Tesime se na vecer a prvni pouziti! Tobias ma delsi dobu po tele sucha mista, po koupeli zcervenaji. Doktorka nam doporucila "pouze"Lipobase, bez ucinku. Sama jsem pote vyzkousela par pripravku, ale zadna zmena. Tak jsem hoodne zvedava,zda si Laroche poradi 🙃
    #test_larocheposay2 #sleepikar.

    (2 fotky)
    konik_testuje
    12. led 2019    Čtené 3285x

    Vaše zkušenosti s přípravky LIPIKAR AP+ od značky La Roche-Posay

    Není nic jemnějšího, voňavějšího a křehčího než dětská pokožka. A nejen proto si zaslouží výjimečnou péči. Pokud je navíc pokožka citlivá nebo se sklony k atopickému ekzému, zaslouží si dvojitou péči. Dopřejte svým zlatíčkům to nejlepší, aby byla spokojená, veselá a aby se jim dobře spinkalo. Protože každá máma ví, že spokojené a odpočaté děťátko, je to nejšťastnější děťátko.

    Co budeme testovat?

    Mají vaši drobečci občas problém s neklidným spánkem? Zkusili jste už od ukolébavek až po šamanské rituály prakticky vše? A vzdor tomu všemu vaše děťátko ne a ne usnout nebo je v průběhu spánku neklidné? Co když je příčinou suchá, podrážděná pokožka nebo atopický ekzém? Řada přípravků La Roche-Posay LIPIKAR AP+ může být vaší záchranou. Uklidní pokožku a vnese do vašich domovů sladký a klidný spánek.

    Klinická studie prokázala, že používání přípravků LIPIKAR AP+ vede ke zmírnění pocitu svědění v průběhu noci. Děťátko se nebudí tak často, méně se škrábe a klidněji spí. Zajistěte lepší kvalitu života nejen vašemu potomkovi, ale i sobě a celé rodině. Protože všichni dobře víme, že pokud nespí děťátko, nespí ani nikdo v jeho blízkosti ;) Proto je tu dvojice přípravků, které se navzájem doplňují a postarají se tak o důslednou péči suché a citlivé pokožky.

    LA ROCHE-POSAY LIPIKAR SYNDET AP+

    Čistící krémový gel je určen pro velmi citlivou pokožku novorozenců, kojenců, dětí a dospělých se sklonem k atopickému ekzému. Jeden přípravek může používat celá rodina. Napomáhá zmírnění projevů atopického ekzému díky ultra jemným čistícím látkám obohaceným o máslo z karité a niacinamid ve spojení s Aqua Posae Filiformis, exkluzivní patentovanou aktivní látkou, už po dobu mytí.

    LA ROCHE-POSAY LIPIKAR BAUME AP+

    Po dobré koupeli nebo sprše je nutné pokožce dopřát potřebnou péči, obzvlášť té suché, se sklonem k atopickému ekzému. Tento balzám pomáhá obnovovat a udržovat rovnováhu mikrobiomu a obnovovat a chránit kožní bariéru.

    Koho hledáme

    Na testování hledáme 10 maminek, jejichž děti mají problémy se suchou, atopickou pokožkou. Maminky, které by rády zavedly nový rituál a otestovaly dvojici přípravků LIPIKAR AP+, které pomohou s problémovou pokožkou a postarají se o klidný spánek jejich děťátka. Měly by rády fotografovat a s nadšením se s námi podělit o svoje postřehy a zkušenosti.

    Jak se zapojit

    Pokud jste se v předcházejících větách našly, pak stačí, pokud se v komentáři pod tímto článkem zmíníte o tom, jak usínají vaše ratolesti. Zda to jde hladce, rychle a klidně, nebo je to někdy boj o přežití. Napište, zda děti usínají samy nebo jim musíte dělat společnost. Pokud máte nějaký rituál, zvyk nebo vaše děti usínají zásadně s nějakou oblíbenou hračkou, určitě to nezapomeňte zmínit. Popište nám zkrátka to, jak vypadá usínání u vás.

    Zapojit se můžete do 13. 1. a my v pondělí 14. 1. vybereme 10 maminek a jejich ratolestí, jejichž jemné a citlivé pokožce dopřejeme tu nejlepší péči.

    Držíme palce a těšíme se na vaše komentáře.

    Váš konik_testuje

    Jestli se chcete dozvědět více o tom, jak se správně starat o suchou a atopickou pokožku vašeho děťátka, všechny potřebné informace najdete v La Roche-Posay rodičovském koutku.

    Zimní měsíce a chlad dokáží s pokožkou našich drobečků udělat poměrně velkou neplechu. Jak jste na tom s péčí o jejich pokožku vy?

    A) Mažu jim ji pravidelně.
    B) Občas sáhnu po tělovém krému.
    C) Nemažu je prakticky vůbec.

    Dopřejte pokožce, obzvlášť té suché a atopické, potřebnou péči a zapojte se do testování přípravků La Roche-Posay LIPIKAR AP+: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/vase-zkusenosti-s-pripravky-lipikar-ap-vbvnr2/

    #test_larocheposay2 #sleepikar

    Někdy netrpělivě čekáme na moment, kdy náš drobeček usne, abychom si mohly konečně oddychnout, uklidit, anebo si prostě přilehnout a usnout s ním 😉 Ne vždy to ale jde tak lehce a rychle, jak bychom si přály. A jak probíhá uspávání u vás?

    A) Dítko uložím a usne samo.
    B) Když usíná, musí být někdo s ním.
    C) Uspávání probíhá bez problémů.

    Za vaše odpovědi nebo tipy na usínací rituály vám pošleme tři srdíčka ❤️

    #test_larocheposay2 #sleepikar