12hodinové směny v těhotenství

yanishka
20. říj 2017

ahoj holky jsem tu úplně nová...na menstruaci jsem čekala 40dní, než jsem si udělala test, pak ještě jeden, oba pozitivní. K lékařce jsem objednaná až za 14dní, prý aby na sonu vůbec něco viděli, říkala sestra. Tak nevím, jestli jsem se nechala po telefonu odbýt a měla jít hned. Jak jste to měly vy? Zle už je mi od žaludku cca 2měsíce. Největší problém je v práci, kde dělám 12hodinové směny, obsluhuju lidi na obchodě, vybaluju věci, smýkám krabice a nechci zatím nikomu nic říkat, kdyby bylo něco špatně...mám to říct šéfové, že nejsem schopná vybalovat věci,nebo si mám počkat na to, co mi řekne lékařka, až jí to popíšu? jsou to asi trapné dotazy, ale byť jsme se "snažili" 3roky, tak pro mě to teď přišlo jako blesk z čistého nebe. díky za reakce

raduna78
20. říj 2017

Ahoj, taky jsem pracovala v supermarketu a od 6 tt jsem nebyla schopna plnohodnotne prace a musela se nechat preradit. Pokud mas rozumnou sefovou, vysvetli ji to a urcite te nenecha nic tahat. Pokud ji pozadas, aby mlcela, mela by to respektovat. Hlavne pokud to nereknes, mimi ti nikdo nevrati. Kdyz to reknes, museji ti vyjit vstrict ze zakona.

Ja bych neriskovala a radeji byla za plasana.

kosi_cek
21. říj 2017

Můžeš taky jít za obvodní a nastoupit zatím na neschopenku, řeší se to takto před návštěvou gyndy a nikdo se nic nedoví. Pak, po potvrzení těhotenství, po odeznění nevolností, se můžeš rozhodnout, co dál 😉

yanishka
autor
21. říj 2017

@kosi_cek no tak špatné to zase není,mám super kolektiv a s šéfovou snad půjde mluvit 🙂 spíš mě děsí ta komunikace se zákazníkem : dobrý den,hned se vám budu věnovat,jen se vzadu vyzvracím 🙂)

yanishka
autor
21. říj 2017

@raduna78 no já dělám ve sportu,není to tak strašné(píšu to teď jak je mi dobře 🙂) )
Mám super kolektiv a šéfka snad bude v klidu,už dva roky mě otravuje s mateřskou,tak teď jí asi vypadnou oči z důlků

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru