6+5 pouze gestační a žloutkový váček bez plodu. Někdo zkušenost a jak to dopadlo?

yoli
19. říj 2022

Ahoj holky, ja dnes byla na druhe na kontrole. Nejprve me sestricka objednala na moc brzo (kvuli predeslemu potratu) tam nebylo videt vubec nic a ted o 2 tydny pozdeji bych mela byt dle potvrzene ovulace 6+5. Doktor videl gestacni vacek odpovidajici 6+6 a zloutkovy vacek. Plod nevidel. Za 10 dnu jdu znova a tam se rozhodne co se mnou dal. Byl nekdo ve stejne situaci? A jak vam to dopadlo? Dite jeste nemam a moc bych si ho prala, druhy nezdar budu zvladat tezce. Tak si rikam, jestli se zacit pripravovat na nejhorsi nebo jestli je to treba castejsi problem a je tam sance?

glk
19. říj 2022

@yoli ahoj u mě bohužel zůstal váček bez plodu,ale spoustě holek se na další kontrole miminko ukázalo. Držím palce ať se zadaří 🙂

yoli
autor
19. říj 2022

@glk to me moc mrzi 😔 moc bych si prala patrit mezi ty holky, kterym se nakonec miminko ukaze.. jak je to dlouho? Zkouseli jste pak znovu- a pokud ano, po jak dlouhe dobe? 🙂

glk
19. říj 2022

@yoli únor 2019 a teď už máme 16 měsíčního zdravého chlapečka 🙂

radkazenklava
19. říj 2022

@yoli já sem byla 6+4 tt a taky plod vidět nebyl...Dr. mě upozornil že už by tam měl vidět aspon tečku, ať se připravím že to asi nedopadlo...14dni jsem čekala kdy začnu krvácet nebo tak něco.Nic se nedělo. Na kontrolu jsem šla se strachem, a tam už krásně bylo mimčo s tlukoucim srdíčkem. Zítra začínám 36tt. Držím palce, ať vše dobře dopadne 😊

yoli
autor
19. říj 2022

@glk to je moc skvely, moc gratuluju k chlapeckovi 🥰 ja uz chci byt taky mama, jsem tak hrozne nedockava, ze to pekny neni 🙈😅

yoli
autor
19. říj 2022

@radkazenklava to je tak moc skvela zprava, ani nevis jak moc rada tohle ctu. A nemela jsi treba opozdenou ovulaci nebo tak? Protoze ja presne vim, kdy jsem ji mela a tak vim, ze skutecne jsem v 7tt, tak jestli i u tebe to odpovidalo? Tak moc bych si prala, aby to u nas dopadlo stejne jako u vas a ja bych mohla uklidnit jinou nastavajici maminku, ze ja jsem ten pripad, ktery muze dat nadeji ❤ moc moc ti gratuluju a preju at jste oba zdravi 🥰

radkazenklava
19. říj 2022

@yoli podle mě ovulace opožděna nebyla...ale těžko říct...všude jsem četla že v tomhle tydnu 6+ už bylo vše vidět...tak mě to znejistilo...a dál už jsem to nečetla...pak se přidalo ještě píchání v pravém podbřišku a myslela jsem, že je to špatně..ale to se jen malý uhnizďoval a roztahovala se děloha.

yoli
autor
19. říj 2022

@radkazenklava jojo, taky vsude ctu, ze vsichni v mem casovem okruhu uz maji miminko videt, takze jsem z toho taky nejista. Ted se ani nemuzu zkouset uklidnovat, ze jsem treba mela posunutou ovulaci, protoze vim, ze nemela. Tech 10 dnu bude dlouhych, ale pokusim se dat tomu malymu sanci a nestresovat se pro nej.
Mne jinak taky ruzne vsude mozne picha, nevolnosti mam celodenni a prsa jsou citliva. Jeste jednou dekuju za pribeh se stastnym koncem 😇

lilian2111
19. říj 2022

U mě to bohužel taky takhle nedopadlo dobře, pak jsem měla ve všem těhotenstvích vždy 6+2 plod i akci srdeční. Ale moc držím palce🍀

yoli
autor
19. říj 2022

@lilian2111 achjo, to me moc mrzi. Ale jsem rada, ze dalsi tehotenstvi uz byla uspesna. Dekuju za sdilenou zkusenost 😊

jjasmina
19. říj 2022

@yoli hele je to 50/50 no. Ovulka mohla být později, spoustě holkám se to stane. Jinak pokud to odejde samo s ms, tak snažit se můžete hned a je to ta lepší varianta než revize třeba

yoli
autor
20. říj 2022

@jjasmina ovulace prave pozdeji urcite nebyla, mela jsem 16.09. pozitivni ovulacni test. Ja se obavam, ze jedina cesta z toho pro me ven je, ze by se nam miminko nejak schovavalo. Furt se snazim si rikat, ze to musim nechat na telu, ze to stejne neovlivnim. Ale doufam, ze pokud je to spatny, ze to zvladne odejit samo jeste pred revizi stejne jako v prvnim pripade.

veroniquecz
20. říj 2022

@yoli měla jsem to stejně. V nemocnici mě chtěli hnát hned na revizi kvůli anembryomole (prázdný váček bez plodu). No a dneska už má moje anembryomola skoro 8 let a je živá a drzá až až 😁😁 Držím pěsti 🌺

yoli
autor
20. říj 2022

@veroniquecz vazne jsi to mela stejne? 😍 dekuju! Dava mi to nadeji to nevzdavat a snazit se myslet pozitivne. Mozek se snazi pripravit na nejhorsi, ale tohle me nakoplo. Dekuju ti za zpravu!! 😊

veroniquecz
20. říj 2022

@yoli není vůbec zač. Držím moc pěsti 🌺❤️

kyti75
20. říj 2022

@yoli Já tom měla před cca 10 lety podobně, v pátek jsem byla 6+6 a viděl jen váček bez plodu. Řekl, ať v pondělí přijdu i s věcmi do nemocnice, že uděláme revizi. Já se na to celý víkend připravovala, brečela a v pondělí najednou plod i s akcí. Myslela jsem, že mě trefí a zase jsem brečela, ale už radostí. Tak ať to dopadne dobře!

jako_mala_holka
20. říj 2022

Zkušenost nemám, ale držím moc palce, ať to vyjde 🍀

yoli
autor
20. říj 2022

@kyti75 moc dekuju za dalsi pozitivni zkusenost. Tyhle pozitivni zkusenosti me drzi nad vodou. Nevzdavam to jen diky tomu. 😍 moc, moc dekuju. Neuveritelne to pomaha 😊

yoli
autor
20. říj 2022

@jako_mala_holka moc dekuju 🥰 napisu, jak jsem dopadla. Moc doufam, ze brzo miminko uvidim i se srdickem 😊

ivivi
20. říj 2022

ovulacni test sice byl pozitivni, ale samotna ovulace mohl byt az za dalsich 48 h klidne, pak nez to doputuje, chytne se… To muzou byt klidne tri dny.

yoli
autor
21. říj 2022

@ivivi to jsem vubec nevedela, ze se to muze takhle protahnout. Diky za info 😇 no snad jsme jen malinko opozdeny 😅😇 zacinam z toho mit dobry pocit. Jen rozum mi rika, ze si muzu pekne natlouct 😅🙈

yoli
autor
31. říj 2022

Ahoj vsem, tak napisu pokracovani, kdyby nekdy nekdo byl v podobne situaci, tak at alespon ma nejake rozuzleni meho prubehu. Ikdyz vlastne zatim stale neni nic rozhodnuto. Dneska jsem byla na kontrole. Plod se vyviji, dokonce si mysli, ze tam videl proudit krev, ale doktorovi se to nezda. Casove to cele vubec neodpovida. Podle menstruace se u me moc ridit neda, mam ji nepravidelnou, cykly jsou delsi vetsinou v rozmezi 33-40 dnu. Kdybychom se tedy meli ridit podle ms, tak ted jsem 9+2. Kdybychom se meli ridit podle pozitivniho ovulacniho testu, tak jsem 8+3. Doktor ale rikal, ze prestoze bych mela byt 8+3, tak tehotenstvi je minimalne o 2 tydny mladsi. Cele to proto vubec nesedi. Na revizi me jeste neposlal, rikal, ze by nemel ciste svedomi. Vyvoj tedy mame, ale je to cele zvlastni. Doktor sam vypadal dost zmatene z cele situace. Na dalsi kontrolu jdu 09.11., tak napisu update. Jedine co tedy zatim vime je, ze o anembryomolu se nejedna a ze to stale vidi, ze to spise nedopadne. Dam vedet zaver.

prcccek
7. lis 2022

@yoli no jsem napjatá jak kšandy. Moc držím palce ✊

yoli
autor
7. lis 2022

@prcccek dekuju, uz pozitri v tom budu mit snad konecne jasno 🙂 jsem uplne jak na houpacce, chvilku plna nadeji a doufani a chvilku smutna, ze je vsechno spatne. Ikdyz se hrozne bojim toho co se dozvim, tak se vlastne tesim az tohle vzduchoprazdno plny cekani konecne skonci. Jestli to ma byt revize, tak uz si preju jen mit to za sebou.

viki999
7. lis 2022

@yoli podle mě hodně vypovídá i to, ze jsi nezačala krvacet.. tzn dost pravděpodobně se tam stále něco děje…
Držím ti palce 🙂

yoli
autor
7. lis 2022

@viki999 to take povazuju za pozitivni 🙂 snad by mohlo 🙂

yoli
autor
9. lis 2022

Tak bohuzel dopadlo to spatne, mam zadanku na revizi. V lekarske zprave stoji: zamlkle tehotenstvi 😔 doktor mi rovnou vypsal zadanku na genetiku, tak jsem rada, ze v te moji ztrate se muzu zamerit alespon na to, ze se pokusime tomu do budoucna predejit..

sylvka
9. lis 2022

U mě to bylo trošku jinak,Dr neviděl vůbec nic. Hned mi vypsal papíry,kdybych začala krvácet a musela na pohotovost....jak já tenkrát brečela.ze prý za týden mám přijít znovu,kdyby nic.no a pubertakovi už je 14 let 👍držím palce.

yoli
autor
9. lis 2022

@sylvka kez by to tak u me dopadlo, ale bohuzel nestalo se tak. 😔

ivivi
9. lis 2022

@yoli Tak to mě mrzí ☹ doufala jsem, že to bude v pořádku

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru