HCG na počátku 5. tt. Zkušenosti?

nitii
16. čer 2022

Krásný den, moc prosím o zkušenosti s hodnotou HCG v cca 4+0/4+1. Podle poslední MS, která byla 16.5. - 22.5., jsem byla na odběru krve 4+1, ale nevím, kdy byla ovulace.. Hodnota HCG vyšla 359, gynekologovi se to moc nezdá, že je to málo a odkázal mě ještě na Pronatal, kde mě mají v péči kvůli extrémně nízkému AMH. Tam mi zase řekli, že jim se ta hodnota zdá v pořádku. Za týden mám jít znovu na kontrolní odběr, ale jsem z toho samozřejmě nervózní..
Jinak jsem sice v péči Pronatalu, ale zatím mi jen dali hormony domu, které jsem měla začít užívat při následující MS, která ovšem teď právě nedorazila, tak jsem dělala test Life light, kde vyběhla druhá čárka, i když jen slabší.. Za dva dny jsem ho zkoušela znovu a čárka byla stejná, nezesilila :( Ten den mi pak dělali i ten odběr HCG..

anickaaa28
16. čer 2022

Jeden odber ti nic neřekne, musíš počkat na druhy jak se bude hcg zvyšovat. Ja mela 24 dc hcg 200 jednotek.O dalších 8 dni později uz bylo hcg 4000 jednotek a je vše v pořádku. Ale ja uz jsem dál, uvidis drzim palce.A jinak moje dr taky rekla ze to první hcg je nízké ale pak byla spokojena.

nitii
autor
16. čer 2022

@anickaaa28 Tak 24. DC je hodnota 200 krásná, já na tom odběru byla 30. DC :( Spíš se smiřuji s tím, že z toho nic nebude, hodně jsem v to doufala, abych nemusela podstupovat IVF, mám k tomu leidena a 3x prodělanou trombózu, tak mě od toho hematolog odrazoval, že je to extrémní riziko :/

anickaaa28
16. čer 2022

@nitii Ja te chápu že se bojíš ale ještě bych počkala co další odber.Nektere holky mely ještě nižší hodnoty a bylo to prosperující 😊

nitii
autor
17. čer 2022

Tak pro info, že by téma někdo sledoval a chtěl zkušenosti s testem Life light, před chvílí dělán ještě jeden a pro zajímavost ve stejný čas dělaný Mamatest. Life light lehce sílí, Mamatest má čárku silnější.. Přikládám foto testu Life light z 29. DC a Life light a Mamatest ze dneška (33. DC). Tak mám trochu naději, že by to snad mohlo být dobré, ale vzhledem k reakci gynekologa na tu výši HCG v úterý (30. DC) z toho mám stejně trochu strach :(

nitii
autor
20. čer 2022

Tak dnešní hodnota HCG vyšla 3690, takže podle doktora je to nadějné.. 29.6. mám jít na ultrazvuk.. Jestli dobře počítám, tak když bylo 14.6. HCG 359 a dnes 3690, mělo by to zvyšování být v pořádku, že?

anickaaa28
20. čer 2022

@nitii Ano

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru