Krvácení a prázdná dutinka. Je ještě šance?

atomovekotatko
25. črc 2017

Ahoj holky,rada bych slysela i jiny nazor.
Pred par tydny jsem nasla na testu //. Sestricka me objednala na 24.7.(vcera) ze uz by melo byt neco videt(7+4tt). Asi pred 2 tydny jsem zacala spinit a nasledne krvacet. Vedela sem, ze uz ve me zacina rust novy zivot, takze supito na pohotovost, byla sobota(podle ms sem mela byt 6+1). Doktor me vysetril a byla tam malilinkata dutinka o rozmeru 4,44mm. Poslal me domu ze bud a nebo… Druhy den sem krvacela vic a vic, takze pomalu sem se zacala smirovat s tim, ze potracim. V pondeli jsem si radsi zasla jeste ke svemu gyndari. Dutinka se zvetsilaazvetsila na 5,44mm ale je prazdna. Objednal me na dalsi tyden coz bylo vcera. Dutinka se zvetsila na 9,8mm ale stale prazdna. Podle ms mam byt 7+4 ale rikal ze to vypada tak 5tyden. Je to mozne? Myslite, ze je fakt brzo a jeste se neco ukaze, nebo mi dava doktor falesne nadeje? ☹ Pristi tyden jdu zase na kontrolu, to cekani je silene ☹ A na krvaceni jsem dostala leky, ale lehce spinim porad. Jinak posledni ms byla 1.6. K ovulaci doslo, 15.6.

herkules6969
25. črc 2017

Zdravím 🙂 problémy skrvacenim může způsobit hematom,hematom v děloze (krevní sráženina ), ve většině případů to pár dní krvácí a dobrý . . Někdy se stává, že je hematom příliš velký a špatně to dopadne , ale většinou žena jen pár dní krvácí 😉 Co se týče výpočtu týdnů , ty jsou podle poslední MS pouze orientační , skutečné stáří určí až velký ultrazvuk. Pakliže se dutinka zvětšuje - vypadá to nadějně, mohla jsi otěhotnět později než v půlce cyklu 🙂

atomovekotatko
autor
25. črc 2017

@herkules6969 a jak dlouho muze trvat to krvaceni? Minuly tyden trvalo 4dny,pak 2 dny vubec nic,pak jsem zase malicko spinila a predevcirem zade krvaceni. Az do dnes. Ale neni to tak,ze by to ze me teklo. Na vlozce mam vicemene jen malou kapku. Spis je to pri utreni na papire.
Omlouvam se,ze to tak popisuju. Ale jsem z toho porad vyjukana. Bojim se aby se miminko ukazalo a krvaceni prestalo.☹

ferrari
25. črc 2017

Určitě tam je mimčo ja tam šla také 7tt a ješte tam nic nebylo vidět a další týden už tam bylo vidět mimčo akorát že jsem ne krvácení dostala jsem utrogestan a brala do 12tt tď jsem 18tt a vše vpořadku držím palce ať se zadaři😉

atomovekotatko
autor
25. črc 2017

@ferrari moc dekuji. Take beru utrogestan a ascorutin,ale zatim zadna zmena. Uz to zobu tyden

ferrari
25. črc 2017

@atomovekotatko a kdy jdeš na kontrolu?

linee
25. črc 2017

@atomovekotatko to,ze dutinka roste je dobre.Obvykle by melo byt neco videt v dutince od 13/15mm.Posledni,cim si pomuzes,je stresovat se.Vim,ze se to lehce rika,ale opravdu je tomu tak.Jeste mas sanci,krvaceni nemusi hned znamenat potrat.

atomovekotatko
autor
25. črc 2017

@ferrari zase v pondeli. Chodim po tydnu.
@linee dobre,moc dekuju. Snazim se byt v klidu,ale je to tezke. Hodne lezim,zaprahla jsem manzela aby se postaral o dceru.

kvietorka
25. črc 2017

@atomovekotatko to bude dobry, ja byla na pohotovosti 5tt+4, spineni, na utz prazdna dutinka 11mm. Za tyden 6tt+3 znova pohotovost, jednorazove krvaceni, na utz dutinka a plod se srdickem ale i hematom. Brala jsem utrogestan, spineni trvalo cca 2 tydny, hematom po tydnu zmizel.

herkules6969
25. črc 2017

Těžko říct jak dlouho hematom krvácí, může to trvat nějakou dobu a může to mít přestávky... Myslím že Linee to popsala dobře 🙂

atomovekotatko
autor
25. črc 2017

Holky moc dekuju. Trosku jste me uklidnily. Snazim se odpocivat a nestresovat se. Ale jde to tezce

linee
25. črc 2017

@atomovekotatko kup si na krvaceni ascorutin.Beres jeste neco?

atomovekotatko
autor
25. črc 2017

@linee jj beru uz sem psale. Ascorutin a utrogestan

katherine177
1. črc 2023

@atomovekotatko prosím jak to u vás dopadlo ,jsem na tom stejně :(

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru