Malátnost, bolest hlavy, bolest podbřišku v 9tt

verul2
1. lis 2015

Ahoj holky, prosím o pomoc. Od rána je mi, jako bych flámovala celou noc. Je mi hrozně špatně, bolí mě hlava, točí se mi, mírně pobolívá podbřišek a srdce mi bije rychleji než normálně. Jen ležím a jsem naprosto nepoužitelná. Sotva dojdu na záchod. Nevolno mi občas bývá. Ale toto? Mám se bát nebo je to normální stav? jsem v 9 tt.

sunshine125
1. lis 2015

@verul2 a nemas teplotu? Nejaka chripajzna?

werumka
1. lis 2015

@verul2 To vypadá na nízký tlak - nemáš doma tlakoměr? Zkusila bych si dát trochu coca coly, jestli to nepomůže.

verul2
autor
1. lis 2015

@sunshine125 právě že ne, teda měla jsem jen 37. Což je asi normální. Je fakt, že mě všechno bolí. Zkusím se změřit pozdeji znovu. Snad to nebude žádná chřipka. Normálně bych to neřešila, protože špatně mi bývá skoro každý den za posledních 14 dní, ale tohle nabralo mnohem větší obrátky. ☹

verul2
autor
1. lis 2015

@werumka myslis? Tlakoměr bohužel nemám. No za zkoušku nic nedám pošlu manžela do večerky 🙂 děkuji za tip

werumka
1. lis 2015

@verul2 Ten zrychlený tep je právě u nízkého tlaku, stejně tak motání hlavy, bolest, nevolnost. Já na to v prvním trimestru dost trpěla, takže to může být fakt toto. Zároveň pokud je Ti nevolno a málo jíš, tak můžeš mít nižší hladinu cukru v krvi. Oboje by ta cola mohla vyřešit. Upíjej jí po douškách, lehni si a dej si nohy výš než hlavu. Pokud je to ono, tak Ti bude líp.

sunshine125
1. lis 2015

@verul2 na teplotu kdyztak paralen,to jen pro info. Jinak bych zasla radci k dr. U me se z podobnych priznaku vvyklubala angina a dostala jsem atb. Ale ja uz jsem v 18tt. Tu kolu nebo muzes treba hrnek kafe,ti ta

verul2
autor
1. lis 2015

Děkuji moc holky. Právě že pojídám jen piškoty od rána. Na normální jídlo nemám vůbec pomyšlení. Zvedá se mi z něj žaludek.

fykyska
1. lis 2015

viroza, tlak, dočasná slabost, nedostatek železa , běžný jiný stav 😉 😉

ziia
1. pro 2015

@verul2 No pokud se ti k tomu ještě něco nepřidá, tak bych to považovala fakt za příznaky těhotenství. Bohužel, každá žena má průběh trochu jiný... Já jsem nepoužitelná už tři týdny - migréna, nízký tlak, motání se, bolest zad nebo břicha, nechuť k jídlu, žaludek na vodě. Jinak můžeš Paralen, dokonce i několikrát denně. Hodně pij vodu a odpočívej. 😉 Ať je brzy lépe!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru