Na utz 6+1 pouze gestačni a žloutkový váček

opicemarova
19. led 2019

Ahoj holky, předem se omlouvám, ze zakládám novou diskuzi. Nicméně všechny, které jsem prolezla, nabízejí vysvětlení, ze byla později ovulace. I když cekame neplánovaně třeťátko, původně jsem si rikala “bude-nebude”, tak začínám opět plašit a mám strach, aby bylo vše ok.
Podle poslední MS jsem 5+4. Ve středu jsem byla na první kontrole (tedy dle MS 5+1), bohužel v tehu musim brát léky na ředění krve, tak jsem sla tak brzo a dle Dr. jsem podle utz byla 6+1. Vidět byl pouze gestační a žloutkový váček, bez embryonálního pólu. Doktor to moc dobre nevidí, dal mi týden a pak se uvidí. Přijde mi to celé divné, protože mám pravidelný cyklus 28 dni, ovulku uprostred cyklu a i když ji nemam nijak potvrzenou testy, teplotou, tak si proste myslím, ze za ty roky snažení o druhe dítě ji už na sobe proste poznám.
A muj dotaz - je možné, ze těhotenství je reálně opravdu mladsi, než ukáže ultrazvuk a měření gestacniho váčku?
Měla jste to některá podobně? Vsude jsem prave nacházela opačné zkusenosti, utz ukazoval mladsi tehu, což se da vysvetlit opozdenou ovulaci. Moc dekuji za názory, na kontrolu jdu až ve ctvrtek a asi mi do te doby hrábne🙈

opicemarova
autor
19. led 2019

@karoczde Já vím. Sama bych takhle brzo nešla. Ale mám poruchu krve a od začátku tehu musim píchat injekce😏 Jinak bych si taky pockala na nějaký 7.-8. tt a byla v klidu.

saminomimino
19. led 2019

@opicemarova dle tabulek možná,já neměla 6+1 jen velky gestacni Vacek odpovídající 8tt a za 5 dní bylo vše,včetně plodu se srdíčkem ,taky mi to nesedelo,věděla jsem přesně početí,utz není všemocný

opicemarova
autor
19. led 2019

@saminomimino Děkuji. Tohle jsem asi potřebovala slyšet😊

vendelinka08
19. led 2019

@opicemarova myslim ze kazdy den je rozhodujici...dnes srdicko neni a zitra byt muze. Take jsem to tak mela...dulezite je ze je to v deloze a pak se uvidi. Ono zalezi i kdy se uhnizdi. Zkus byt v pohode a nech tomu volny beh.

opicemarova
autor
19. led 2019

@vendelinka08 Ja vim.. Proste nezbyva nic jineho než cekat😊 A pak celé těhotenství😂 a pak dále a dále. Holky díky moc za podporu.

merope
19. led 2019

@klea81 Tak v CAR mají asi jiné tabulky 🙂

saminomimino
19. led 2019

@opicemarova taky mi vyhrožovali že to nevypadá dobře a z předešlých těhu jsem veděla že by to mělo vypadat jinak,no nakonec si jen malej dávala na čas a nakonec byl i starší,letos už mu bude 5 let

terkamamka
22. led 2019

Já presně vím kdy jsem měla ovu, protože jsme s manželem spolu spali jen jednou (nebyl čas Vánoční shon a práce) 19. Den cyklu. 14. Po styku jsem si udělala test 2 čárky 7. Ledna jsem sla k dr. To jsem mela byt podle ms 6+1 a podle ovu 5+3. Doktor mi rekl ze je to hodne malinky tak 4+4. A ze to musi povyrůst že je to tak 14 dní co jsem otěhotnila. A ať prijdu až za 4 týdny. No tak mu říkám že jsem tři týdny po oplodnějí že jsme jindy spolu nespali 😃. Tak prej že uvidíme za měsíc..... Samozřejmě za asi 4-5 dnů jsem začala špinit. Tak jsem říkala že počkám. Nebylo to nějak moc ale také mám za sebou spontální potrat. 5. Den když jsem špinila zavolala jsem na gyndu a sestřička řikala ať přijdu tak jsem přišla a už jsem najednou byla 6+2 cca (byla tam nějaká jiná dr a moc s tím utz neuměla) a byla vidět i srdeční akce. A ja začala věřit na to že spermije mají životnost i 3 dny (toby tak bycházelo na ty týdny) 😃 😃 a já otěhotnila asi až 21-22. Den cyklu (já která to má jak hodinky) 😃 a už nešpiním vůbec, ale představa že bych šla k dr až za 14 dní a nevěděla nic ta je hrozivá!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru