Opožděná druhá MS po potratu, bolí podbřišek

gabrielle96
25. únor 2017

Zdravim. Holky potrebovala bych radu. Na zacatku prosince jsem prodelala samovolny potrat v 9tt. Prvni ms po sestinedeli jsem dostala 19.1 , vzdy jsem mela pravidelne cykly po 30 dnech a ted meskam uz tyden. Uz me tyden poboliva v podbrisku jako kdyby se mela ms kazdou chvili dostavit ale porad nic. Test jsem si delala ale vysel negativni. Myslite , ze to muze byt pouze rozhozene jeste z toho sp? Ale co tedy to pobolivani podbrisku? Holky predem diky za nazory.

kachnicka223
25. únor 2017

Ahojky, myslim ze to bude nejspis rozházené, tve telo prošlo za krátkou chvili velkými hormonálními změnami, tak se s tim asi nejspis pere.
Kazdopadne to nikdo nemuze rict na 100%.
Tvého potratů je mi moc lito a drzim palecky, aby jsi byla v poradku a treba se i znovu zadarilo s hladkým průběhem ☺

monika8789
26. únor 2017

Všechny zdravím, mám na Vás prosbu, všechny příznaky nasvědčují tomu, že jsem těhotná, na kontrolu mě doktorka pozvala až za 15 dní, podle výpočtů bych mela byt tak 6tt +2, testy pozitivní, jen mám hrůzu z mimoděložního těhotenství, mám křeče v podbřišku, nespínim ani nekrvacim, křeče jsou podobné jak při očekávané Ms, akorát ne tak bolestivé, jdu si za Vámi pro radu, nebo pro uklidnění😔😔 děkuji mockrát

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru