Rychlodotaz ohledně špinění, opět. Myslíte, že je vše dobré?

anirij332
28. srp 2019

Holky, už jsem tu psala víckrát ohledně špinění. Už 2x jsem byla kvůli tomu na pohotovosti a vždy mě doktoři uklidnili, že pouze roste děloha. V pondělí jsem byla na ultrazvuku, dostala jsem těhotenskou průkazku a všechno bylo naprosto v pořádku. Ale dneska zase spinim. Celkem dost mě i poboliva podbřišek. A já už nevím, jestli teda plašit nebo ne. Říkám si, že kdyby se něco dělo, doktor by to odhalil už v pondělí. Kdyby šlo o potrat, tak by to taky zjistil v pondělí, protože je blbost abych včera potratila a dneska spinila ne? Barva výtoku je taková mezi tmavě červenou až hnědou... Napadlo mě, jestli to nemá nějak spojitost se zarazenyma prdama, což zní trochu hloupě, ale vždycky na mě špinění došlo právě když jsem měla zarazeny prdy, takže nevím... Jsem teď 11+5tt... Myslíte že je vše dobré?

kittyy17
28. srp 2019

@anirij332 já jsem spinila obě těhotenství až do porodu, po sexu vždy. Dali mi Ascorutin, příčinu nikdy neobjevili

ditulli
28. srp 2019

Nechci strašit ale na pohotovost bych jela i když bylo v pondělí vše v pořádku, myslím že za hysterku nebudeš držím pěsti

jituli84
28. srp 2019

jela bych při každém špinění 🙂

zuzkabrhelova
28. srp 2019

@anirij332 radši jet zbytecne než si to pak vyčítat. Známa taky spinila a na pohotovosti vše v pořádku plod aktivní a za pár hodin začla krvácet uplně a na pohotovosti už plod bez srdeční akce. Ale nechci te zbytecně stresovat

inessa26
30. zář 2019

Ja mam problem se spinenim uz 14 dni, ted jsem 11+1. U doktora opakovane na prohlídce s tim, ze vse je v poradku. Rikal mi, ze se spineni muze objevovat bud kvuli roztahovani delohy, nebo proste do te doby, nez funkci vyzivy plodu prevezme placenta. A ze pokud se jedna jen o spineni a ne cerstvou krev, nemusim kvuli tomu panikarit. Mne se to objevi vetsinou po stolici, asi tim tlakem v brise... Pokud jsi z toho hodne nervozni, tak si k doktorovi zajdi, ale myslim, ze na nejakou urgentni navstevu to byt nemusi, pokud se ti to nezhorsi, neprejde v krvaceni apod.

jituli84
Autor odpověď smazal
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru