Strach po prvním sexu během MS

barcaaa7
15. lis 2017

Ahoj, před týdnem jsem měla první sex, ale neproběhl tak úplně jak by měl, jelikož jsem měla ke konci MS (MS mám asi 7 dní) a byl to přemlouvaný sex, ale partner byl zkušený, tak jsem do toho šla, byl ve mě prvně chvilku a pote přerušovaně, jelikož mi to moc nešlo, ale neměli jsme žádnou ochranu a nevím jestli byl nebo ne, takže mám teďka vážně obavy. Je to jen chvíle od prvního sexu, ale hned po tom jsem asi cca 2 dny ještě špinila. Nevím jestli to bylo ještě kvůli menstruace, nebo čeho. Taktéž si případám unavená a taková "že sei nic nechce" strávila jsem hodiny po webu, jestli v tom být můžu nebo ne, ale přijde mi že všude psali něco jiného. Já si teda osobně myslím, že pokud byl zkušený a byla to opravdu chvilka se udělat nemohl, ale musím na to pořad myslet a mám vážně obavy, tak mi prosím poraďte co dělat/nedělat nebo co si o tom myslíte vy
Za každou zprávu budu vážně vděčná❤

apple_tree
15. lis 2017

@barcaaa7 No zacala bych tim, ze bych zmenila partnera, kdyby mu na tobe zalezelo, do niceho by te netlacil a jeste k tomu, pokud to byl tvuj prvni sex. Sice je to nepravdepodobne, ale vzdycky je tu sance, ze muzes byt tehotna. Partner muze byt klidne zkuseny, ale to jeste nic neznamena. Pockej na termin dalsi MS a udelej si test. A priste se nenech do sexu nutit, uvidis, ze to bude lepsi, az sama budes chtit 🙂

herkules6969
15. lis 2017

Ahoj 🙂 pokud to bylo tvoje poprvé, je zcela normální, že po tom můžeš trochu krvácet. Co se týče otěhotnění, když by se partner do tebe udělal, tak by to pak z tebe teklo, to by jsi poznala 😉 myslím, že se zbytečně stresujes, ta únava může být i z toho počasí 😉 možné je samozřejmě všechno, ale není to moc pravděpodobne, že by jsi byla z toho co píšeš otěhotna 🙂 Nebo se ho zkus zeptat, jestli spolu máte normálně vztah, jestli to byl jen sex, tak se s tím nestresuj 🙂

nafuka
15. lis 2017

Proč jsi se proboha nechala přemluvit? Pokud jsi byla panna, tak je špinění normální. Pokud vám to nešlo, byla jsi málo vzrušená. A lubrikáč taky není k zahození.
Asi bych vyměnila partnera.

terezapetrova
15. lis 2017

@herkules6969 jestli to byl jen sex (ze kterého je možná těhotná) tak se nemá stresovat? To je teda rada..

herkules6969
15. lis 2017

@terezapetrova Tak z toho co slečna popisuje, šlo asi jen o pár ,,zásunů" a nic víc , proto si myslím, že se slečna spíše stresuje 🙂 naopak si myslím, není příliš na místě jí něco vyčítat, je vidět, že je z toho už tak slečna dost vystresovaná....

terezapetrova
16. lis 2017

@herkules6969 jinými slovy ty si myslis, ze z par zasunu člověk nemuze byt tehotny. To uz je tedy každého vec ehm. jen bych takový nepravdivý informace nedavala lidem, kteří ze sexem zacinaji.

dominikaromanova
16. lis 2017

@barcaaa7,
upřímně si myslím, že těhotná nejsi, ale toto Ti nikdo na 100% nezaručí. Jen nechápu proč ses nechala přemluvit, a co už vůbec nepochopím je, z jakého sakra důvodu jste nebyli schopní použít kondom. Je to ochrana jak před početím, tak i před pohlavními chorobami. Píšeš, že byl zkušený, o tom pochybuji, jinak by ho použil a navíc Tě do ničeho nenutil.

Rada, jestli ještě na sex nejsi zralá (připravená), neprovozuj ho, žádný chlap za to nestojí a ženu by do něj nutit (přemlouvat) neměl. Pro příště si uvědom, že ochrana je základ (pokud se jedná o dlouhodobého partnera, tak alespoň HA, na přerušovaný sex dojelo již mnoho dívek (žen).
Hlavně se nestresuj, uvidíš, že vše bude ok. 😉

klllarinka01
16. lis 2017

Nebudu tady rozebirat tveho parnera a okolnosti kolem tveho prvniho sexu o tom tady bylo receno dost a navic to neni to na co se ptas.. Je dost mozne, ze spineni je zpusobene prvnim sexem. Kazdopadne hlidej dalsi MS, kdyz tak zkus udelat test, ale verim tomu, ze to bude v pohode. A nestresuj se, stres nekdy i MS oddali a to ty zrovna nepotrebujes. Drzim palce at je vse OK!

peggy_5
16. lis 2017

@barcaaa7 no...myslim,ze kdyz jsi jeste mela MS,tak sance na otehotneni je velmi nizka.. pokud nevis jestli se do tebe partner udelal tak se ho normalne zeptej s tim,ze mas obavu abys nebyla v tom.. to,ze se nechas vnanipulovat do sexu,z ktereho jsi vydesena a nechces ho, svedci o tom,ze na nej nejsi psychycky pripravena...jen proto,ze jemu stoji se ty prece nezblaznis.. chlap kterej te ma rad a jde mu o tebe a ne jen o "to" by te nikdy k nicemu natlakem nenutil.. rada na zaver,priste rekni,ze bez kondomu ani nahodou..pokud s nim i pres to vsechno hodlas spat i nadale a pravidelne,tak zajdi na gyndu a porad se o moznostech antikoncepce... a pokud se priste stane,ze budes mit nechraneny sex a budes mit pochyby,zajdi hned (nejpozdeji do 72h od styku) do lekarny a kup si postinor..

soleilll
16. lis 2017

@barcaaa7 Zkušený partner znamená, že nejsi jeho první, že? To bylo velmi moudré nepoužít kondom... Taky to vypovídá o jeho zkušenostech (a tvé naivitě). Myslím, že bys poznala, že "byl", zvlášť bez ochrany. 😀 Každopádně těhotná být můžeš a poznáš to až tak za měsíc... Užij si to.

nafuka
16. lis 2017

Doufám, že příště to bude dobrovolně a z lásky. Tuhle zbytečnou sexuální zkušenost sis mohla ušetřit. A možná s jiným a lepším partnerem.Važ si víc sama sebe, nikdo jiný to za tebe neudělá.

lucie_91
16. lis 2017

Nechat se k prvnímu (a vlastně jakémukoli) sexu přemlouvat - první blbost.
Zkušený partner = už byl v kdoví kolika dírkách - bez kondomu - druhá blbost.
Řešit tohle na Modrém koníku místo návštěvy gynekologa (a projistotu si nechat napsat pilulky proti otěhotnění, které tvůj stres ihned vyřeší) - další blbost.

Asi k tomu nemám co dodat. Přeju, ať to dopadne, jak má. Víc se k tomu nedá co napsat. Holka, já jsem otěhotněla v 17 letech a vím moc dobře, co tahle "šup sem šup tam srandička" obnáší. Jen u mě to bylo násilně, což je něco jiného. Ty jsi styk dovolila...

ivular
16. lis 2017

@soleilll A ty si zase užij ty jízlivé komentáře..

soleilll
16. lis 2017

@ivular Díky, užívám si to. 🙂

alassel
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
lucie_91
16. lis 2017

@alassel No ve škole asi nic, ale doma by spíš měli...

peggy_5
16. lis 2017

Nahodou nas o sexu a riziku a pchrane ucili na zakladce v Rodinne vychove... a to byla jeste doba postkomunisticka a nikde se o takovych vecech moc nemluvilo..dnes je toho vsude plno a vsichni o tom normalne mluvi,zadne tabu..clovek by tedy logicky cekal,ze dnesni mladez bude v tomto smeru dostatecne poucena..

alassel
17. lis 2017

@peggy_5 no k nam na stredni chidil i primo sam Radim Uzel a davala nam prednasky o sexu a jak pouzivat kondom a tak..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru