Těhotenské příznaky, vsugerované?

natykl
22. dub 2016

Ahoj 🙂
S přítelem se snažíme o mimčo, ale už jsem z toho čekání tak nervózní tak se bojim že si příznaky vsugerovávám..
Mám asi 6 dní před MS, až po 3 dnech jsem šla na velkou (pokud chápete ) což se mi normálně nestává, mám takový bílý malinko hrudkovitý výtok, včera jsme byli s přítelem na kole a trasu kterou jezdíme obvykle jsem málem nezvládla, byla jsem úplně slabá jakoby vyčerpána a unavená, zdá se mi že chodím i více curat než dříve cca po 1 skleničce vody už letím...Co si o tom myslíte, je to spíše vsugerovane? Omlouvám se jestli už taková diskuze je ale nenašla jsem přesně to stejné. Děkuji za odpověď 🙂

g_m
22. dub 2016

@natykl Tohle ti nikdo tady neodpoví. Je to 50 na 50 a ve většině případů je to opravdu jen a jen hlava. Doporučím vypnout net a nesledovat každé píchnutí nebo rádoby příznak. Těhotná být můžeš, ale 6 dní do MS jsem teda nic nepociťovala... Výtok můžou být hormonální změny před MS, únava PMS a častější močení klidně problém s močákem... To je prostě těžko.

lenbenn
22. dub 2016

No, ono je tady takových dotazu nespočet. Stejných či podobných. Nikdo Vám nic konkretniho neřekne. Tehotna byt můžeš a nemusíš. Vsugerace dela hodně. Asi bych počkala na MS, pak si udělala test, připadne zavolala doktorovi a objednala se.

madulinka
22. dub 2016

Myslím, že je to /zatím/ psychické. To, že bys chodila častěji čůrat by mělo být v případě, kdy miminko tlačí na močový měchýř a tím máš potřebu chodit častěji, což takhle brzy není úplně reálné,... Člověk se tomu sledování nevyhne. Já jsem třeba poznala, že jsem "v tom" ještě před tím, než jsem to dostala, a byla to pravda 😀 takže opravdu 50 na 50 teď 🙂

eviicka
22. dub 2016

@madulinka to častější močení se někdy vyskytuje jako první příznak, pár holek v mém okolí to tak mělo. A já v prvním trimestru třeba nezažila noc, kdybych spala celou, bez jedné dvou návštěv wc (na malou), teď je to v pohodě.

Nicméně jinak souhlasím s tebou i s holkami, sledovat příznaky nemá cenu. Dokud není termín menstruace, nedá se brát vážně vůbec nic (kromě předčasně pozitivního testu).

evse
24. dub 2016

Já měla stejný problém. Bylo mi dokonce i špatně od žaludku, až na zvracení, pocit, že potřebuju čerstvý vzduch, časté močení, nespavost a bolesti v podbřišku...vše jsou prvotní příznaky. Dokonce mi vyšel falešně pozitivní těhotenský test a cca za 3 dny dorazila MS. Je to však poměrně individuální. Pokud ti TT neukáže krásné dálnice a několikrát za sebou, tak bych se tím moc nezaobírala...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru