Ucpaný nos v 35tt, jak bych si mohla ulevit?

gabriella85871316
8. říj 2016

Ahoj holky, jsem 35 TT a uz skoro tyden mam ucpany nos, ale rýmu nemám. Jediný co prý mohu používat jsou ty mořské sole do nosu, ale pomůže to na pár minut a pak znovu plny nos a blbe se my dýchá. Mate některá typ jak bych si mohla ulevit? Diky

autumn11
9. říj 2016

ja som mala upchatý nos celé tehotenstvo. Nebola som chorá, ale že vraj je to v tehotenstve normálne. Morská voda nepomohla vôbec. Ja som si občas strekla muconasal plus. Hlavne na noc, aby som sa vôbec vyspala.

gabriella85871316
autor
9. říj 2016

V noci je to ok ale pres den ...

berenikova
9. říj 2016

Ja to osobne moc nehrotila, v 12 tt jsem byla nachlazena a dva dni sem uzivala olynth a pak jen tu morskou sul s eukaliptem.. A pred tydnem sem zas pouzila olynth parkrat a pak zas mentolovy 🙂

alcar
9. říj 2016

V tehotenstvi muzes urcite Afrin a kratkodobe i Olynth, Nasivin, Otrivin apod. Muconasal plus bych ale nebrala, ten je strasne silny. Morske vody jsou jen na zvlhceni sliznice, ale splasknuti otoku, ktery ten nos ucpava, nepomuzou.

rickym
9. říj 2016

@gabriella85871316 Mi teď právě dost pomáhá použití Rhino Horn s teplou vodou a mořskou solí. Budu to dál používat preventivně..

dyslovka
9. říj 2016

@ssaskiaa : pocti si 😊

ssaskiaa
9. říj 2016

@dyslovka jsi uzasna ❤️

dyslovka
10. říj 2016

@ssaskiaa : ty jsi 😘

melounitko
12. říj 2016

Já skončila na ORL - těhotenská rýma. Dali mi kortikoidy, po týdnu skvěle zabraly. A než zabraly, mohla jsem Olynth, hlavně na noc. Doktor říkal, že možné nežádoucí účinky jsou lepší než abych sebe a miminko nezásobovala kyslíkem a byla fyzicky vyčerpaná.

melounitko
12. říj 2016

Jo a problémy s ucpaným nosem u mě přetrvávaly skoro rok po porodu, hodně jsem kojila, tak hormony pořád pracovaly. Ale už jsem nestíhala na ORL dojít, nějak jsem to přežila 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru