Žravka jako příznak těhotenství?

no_title
28. bře 2016

Ahoj holky,
tak už také patřím k těm, které se ptají, jestli by mohly být těhotné 😀. Zažily jste některá velký hlad na počátku těhotenství nebo jste podle toho těhotenství dokonce poznaly? Jsem teď 6. - 7. DPO a už 3 dny mám furt hlad, na to jak jsem dřív nesnídala teď splácnu kde co. Když se naobědvám, za 2 hodiny mám znovu hlad.
Jinak jsem po stimulaci Clostilbegytu a Pregnylu, dozrály 2 folíky 22 mm a 17 mm. Clostil by snad tyhle žravky mohl dělat, ale 10 dní po vysazení?
Další příznaky moc výrazné nemám, jen mě prvních 5 dní po injekci bolelo na straně vaječníků, teď se to přesunulo doprostřed asi jako bolesti před menstruací... Špatně mi zatím není (jen když jedeme po rozmlácené cestě autem, tak mi to nedělá dobře), včera mě trochu svěděly prsa a vlastně celé tělo, dneska už nic.
Test si samozřejmě udělám, ale kvůli falešné pozitivitě jej můžu dělat až za týden.
Budu ráda za všechny postřehy. Samozřejmě nečekám, že mi napíšete "ano, jsi těhotná", jen by mě zajímalo, jestli jsou takové žravky v 1. trimestru normální, všude čtu jen o těch, co jim bylo špatně a nemohly jídlo ani vidět 🙂.

evazchleva
28. bře 2016

Ja jsem mela extremni zravku, jinak bez priznaku, mimo zpozdeni ms.

mika251
28. bře 2016

Pocit hladu je na začiatku normálny, ale 6-7 DPO je na príznaky fakt skoro. To teoreticky ešte len teraz prebieha hniezdenie a telo až teraz zisťuje,že je tehotne. Ja som mala neustály hlad tak 5-7 tt, nevoľnosti a nechute nastúpili tak okolo 8 tt. Drzim palce.

esmischellka
28. bře 2016

Já jsem měla taky hroznou žravku kolem 6-7 týdnu... a taky jsem díky tomu přibrala 4 kg. Bohužel nebo spíš bohu dík mě není vůbec špatně, takže ani kila nejdou dolů....ale co bych pro toho prcka nevydržela 🙂

tulikiss
28. bře 2016

6-7 den po oplodneni by se tehotenstvi ani nezjistilo z krve, protoze telo jeste neprodukuje zadne hormony, takze to k tomu asi nebude, telo totiz jeste ani nevi ze muze byt tehotne...videla bych to spis na tvou psychiku a podvedome si rikas ze si tehotna a tak musis jist. drzim palce at to klapne, ono to chce hlavne verit ze to dobre dopadne.

konekokira
29. bře 2016

Žravku mám až teď. Jinak příznaky nepřišly tak brzo

janinka_b
29. bře 2016

No nejspíš to vypadá na přání, aby se zadařilo. Pokud ale žravku míváš častěji,, pak to asi opravdu souvisí s tím, co píše @tulikiss 😉

g_m
29. bře 2016

Veškeré příznaky přišly až po vynechané MS, některé týden a víc po... Bolely mě akorát prsa, ale ty mě bolely vždy před ms, takže bych to tu vypla a šla se projít na sluníčko a nekoumala to tak 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru