3D ultrazvuk v 15. tt?

konikponik
25. dub 2018

Ahoj holky,

jsem 14+0 a moc bych si chtěla zaplatit 3D ultrazvuk. Všichni mi ale říkají, že to nemá cenu. Je mi jasné, že obličejík ještě neuvidím, ale i tak bych si to moc přála. A třeba se poštěstí a zjistíme pohlaví.

Co si o tom myslíte?

kepu
25. dub 2018

@konikponik tak lidi vyhazuji penize za daleko zbytecnejsi veci .... Jestli tak strasne moc chces nevidim duvod proc nejit jen bych asi necelaka zadne zazraky .... Pockala bych alespon do 20tt

laja64
25. dub 2018

@konikponik Chci jit taky, ale na 4D. A opravdu pockat do 20tt. Je pak videt uz i ten oblicej miminka.

dc2015
25. dub 2018

Osobně bych neřešila co uvidím, i když to zážitek je, ale za mě nej investice, protože je prostě přesnější a spíše se tak odhalí, pokud by bylo něco špatně. Jinak samozřejmě hezčí fotku budete mít v tom 20. týdnu .-) Ve 13. to je ještě takový mimozemšťan. Byla jsem s prvním na 3D 2krát a s druhým děckem půjdu taky. Jako zbytečně vyhozené peníze to teda nevidím.

katolinka
29. dub 2018

Tak já jsem taky byla v KV na 3D ultrazvuk v 15tt 🙂 a moje miminko je akční ani ho pořádně nemohla zachytit a takovou fotku co mi udělala tak to není možný a ještě k tomu mi nechala ani ne 2 min poslechnout srdíčko , ale snad každá maminka za to dá 🙂 i když já nespokojena ale aspoň jsem ho viděla krásné na obrazvce

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru