IVF - opět zklamání

worena
26. dub 2019

Ahoj holky..Tak jsem si dneska zažila zklamání v podobě MS.... Jsem po ivf,vklad 5 denní embryo..Do včerejšího dne, jsem ještě doufala že ty 3 negativní testy ještě nemusí nic znamenat...Už nedoufám.Je mi moc smutno 😔. Všechno bylo v pořádku.Fakt jsem tomu věřila... Volám do Caru a tam mi řeknou že stejně musím přijít na krev a dál užívat utrogestan a ještě navýšení o 3 globule!!! Když pominu fakt, že to je hnusný si v tomto případě zavádět,no pokud se to rozjede více mám to polikat.Je opravdu nutné toto citové kóma ještě protahovat a k čemu je to dobré?Stalo se to některé?

worena
autor
26. dub 2019

Máme ještě 2 zmrzlinky,teda ale mám o to větší strach nyní 😔😔.Je to má poslední naděje...Kdy je možné jít na KET když se prvně takto nezdaří? Děkuji za odpovědi.

utrikocku
26. dub 2019

@worena u prirozeneho ketu "hned", u rizeneho s estrofemem atd mesic pauza. Hodne sil 🙏

worena
autor
26. dub 2019

@utrikocku Děkuji ale nikdy jsem na tom nebyla,tak nevím čím mám chápat "řízené" a co ten Estrofen?A co je lepší?

doplerka
26. dub 2019

Ahoj holky, ráda se k Vám přidám, aby mi uteklo čekání, jsem druhý den po Ketu....

doplerka
26. dub 2019

@worena Řízený Ket je za podpory hormonů bapr. Estrofem na růst sliznice

worena
autor
26. dub 2019

@doplerka
Tak držím pěsti 😉 Ať to to vyjde.Mě to teprve čeká... Vůbec nevím do čeho jdu jestli vůbec půjdu

doplerka
26. dub 2019

@worena díky, jestli máš ještě 2 mrazacky tak to je slušněj základ 🙂 nebonsi udelej pěkné léto a po létě odpočata další pokus?

worena
autor
26. dub 2019

@doplerka Což o to , zmrzlinky máme ale četla jsem tady někde že to nemusí dobře dopadnout... Nevím zatím co bude dál a co mi bude doporučeno... Všechno se dozvím v pondělí..Ale asi si voraz dám... Co můžu ztratit...Tak třeba půjde o to, že jsem matka v letech a doktor co říká čím dřív tím líp. Fakt už nespěchám a i kdyby to léto jsem do toho nešla nic se myslím nestane.Je tu nějaká matka 40+ po ivf?

doplerka
26. dub 2019

@worena co nemusí dobře dopadnout? Ja uz jedno ditko tedy z ketu mám🙂

worena
autor
26. dub 2019

@doplerka To rozmrazování... Přilnula jsem k myšlence že když ne teď tak potom třeba...Spracha byla studená 😁 v jednom komentu.Ale v pořádku, člověk musí počítat se vším... Jinak já jedno dítko už mám.

doplerka
26. dub 2019

@worenka, mam kolem sebe několik blízkých lidí co podstoupili IVF a nikoho neznám, komu by se embryo špatně rozmrazilo, tímhle se vubec nestresuj🙂

worena
autor
26. dub 2019

@doplerka Děkuji, uklidnila jsi mě 😊No jsem na to zvědavá,nevím co od toho čekat...Jestli je ten postup stejně jako u ET... Ale asi si teď nebudu lámat hlavu.

hendrychovadeni
Autor odpověď smazal
Zobraz
worena
autor
28. dub 2019

@doplerka Tak jak je?😊

hendrychovadeni
28. dub 2019

Děkuji po operaci dobře

kiissiii
30. dub 2019

Zdravím vás všechny. Dlouho jsem se rozhodovala,jestli se do nějaké skupiny přidat či ne. Ale když čtu vaše příspěvky, jsem na jednu stranu ráda, že nejsem sama,komu se nedaří ve splnění snu mít Mimi. Teda ono se to snad jednou zlomí. Já jsem dnes cca týden po ET,ale již i s proběhlou ms. Mně v Caru řekli, že pokud je to ms, už utrogestanu nemusím brát...
Je to mé 3. IVF. 1. IVF nevyšlo, z druhého jsme měli syna Davídka, který měl ale bohužel vzácnou vrozenou vadu a ve třech měsících odešel. Stalo se to loni v říjnu. Měli jsme z druhého IVF ještě 3 mrazačky,ale 2 se po rozmražení rozpadli a ten třetí KET mi to zavedli,ale neklaplo to. No a tak jsme se začali chystat na IVF a zase nic. A to byla po 5PK pěkná blastocysta. Máme ještě dva mrazačky,ale upřímně už se připravují se vrátit do práce.
Woreno-tobe držím pěsti u KET

kiissiii
30. dub 2019

A jsem ráda, že se někomu z ketu dítko povedlo,pro mě aspoň nějaká naděje 😏

kiissiii
30. dub 2019

@worenka, jinak já vždy čekala měsíc na KET a zavedení je stejné jako u ET,jen u nás v Caru dávají estrofem na udržení sliznice...jestli půjdeš do KET tak hodně mooc štěstí přeji, mě to čeká za měsíc cca

worena
autor
1. kvě 2019

@kiissiii Tak to jsme dvě 😉

worena
autor
1. kvě 2019

@kiissiii Já do KET půjdu jen nevím kdy.V úterý jedu do CARU a tam to pořešíme.. Pokud to nebude nutné, dříve než do prázdnin do toho určitě nepůjdu.. Chci se dostat z toho všeho.Vyčistit si hlavu i tělo... Nechci to lámat přes koleno.

worena
autor
1. kvě 2019

@kiissiii Jinak samozřejmě čtu tvůj příběh..Ufff...To je taky mazec...Moc mě mrzí co se ti stalo... Děkuji ti za tebou držené pěsti a já je držím tobě a přeji ti hodně štěstí ať si miminko brzo pochováš...😉 Vím jak je celá ta situace bolavá..Taky se mi nedařilo.. Dcerka se mi narodila po dlouhých 15 letech čekání... Přáli bychom si ještě jedno děťátko...No,už se i bojím.. Že se to rozmrazování nezdaří atd... Navíc už si platíme sami a já jsem matka v letech 😀😀

kiissiii
1. kvě 2019

@ worena Teda 15 let čekání, klobouk dolů...pro mě je asi nejhorší to, že vím, že IVF vyšlo,ale syna jsme ztratili. Dala jsem se do kupy potom všem a šla s nadšením do IVF. No spíš jsem to koza brala jako tutovku, což je asi taky chyba. Je to asi tím, že jsme chtěli tu bolest trochu zmírnit.
Právě že též zvažuju, zda si nedat úplnou pauzu, vyčistit tělo. Před IVF jsem byla zdravá a ze stimulkou se mi rozjelo astma, teď to vypadá že i játrům se to nelíbí,no uvidíme jak dopadnou výsledky. Tak to budeme obě dvě nervózní z toho rozmrazování, ale věřím, že až se rozhodneme do toho , tak při nás bude stát štěstí 😉 já jdu v pátek na kontrolu,tak jsem zvědavá,co mi Dr řekne.

worena
autor
1. kvě 2019

@kiissiii No kéž máš pravdu 😉Ty nervy pracují...Ale asi by to bylo rozumné si dát čas... Já si říkám že honem to hrotit... Ještě jsem se neoklepala s toho že to nevyšlo a vážně nejsem připravena..Ta obava je silnější než já momentálně... Jsem srabík😀

kiissiii
3. kvě 2019

@worena ahoj,tak dnes mi Dr řekl, že ET nevyšlo kvůli astmatu, že ti kteří kašlem a tlakem se nemělo embryjko šanci uchytit 🙄tak začátkem června mi doporučil jet, že prý čím dřív tím líp. Tak se musím dát do kupy, ať už to vyjde.

worena
autor
3. kvě 2019

@kiissiii Ahoj,no tak to já si lehce odkašlala už 15 minut ležení po ET.Jsem alergik.Sestra mi říkala že o nic nejde, že to nevadí..A to jsem měla embryoglue čili"přilepený"?No pak nevím co se stalo mě..Teda teď už vím asi, zní to bláznivě ale vyšší moc... Nebyl ten správný čas...

kiissiii
4. kvě 2019

@worena já měla též embryoglue..no snad budu fit a ket vyjde..a nebo pak na hodně dlouho do práce..

worena
autor
4. kvě 2019

@kiissiii Musí se to už povést, když můžou mít děti potvory co je ničí, proč by se tam nahoře neslitoval někdo s námi? Modlím se za to.

utrikocku
5. kvě 2019

Ahoj, chtela jsem se zeptat, zda mel nekdo pozitivni tehotensky test dele nez 10. Den po KET petidenni blastocysty? Ja 10. den zcela negativni, zadny duch. Citim uz dlouho cca od 7. dne, ze to nevyslo a vyrazne pocity jako na menstruaci. Rada bych vysadila leky a necekala do ctvrtka. Prijde mi menstruace pomoci leku zbytecne oddalena a jak to leky drzi, tak me desne boli bricho. Poprosim, abyste se zdrzely zbytecnych nadeji 🙂 Radsi to beru, jak to je.

kiissiii
6. kvě 2019

@utrikocku ahoj, no já měla pozitivní test až 12. den, ale i tak ket nevyšel. Držím pěsti, ať ti mrcha nepřijde a klube se tam embryjko.

kiissiii
Autor odpověď smazal
Zobraz