Kdy Vám lékař řekl pohlaví miminka?

happylenulka
27. říj 2014

Zajímalo by mě, maminky, kdy Vám lékař řekl, zda čekáte holčičku nebo chlapečka... 🙂 Nám je to úplně jedno, zda budem mít kluka nebo holku, ale stejně jsem zvědavá... 🙂 děkují

michaela_2
27. říj 2014

https://www.modrykonik.cz/blog/michaela_2/album...

Toto je fotka ze 13. týdnu těhotenství se synem - troufla jsem si podle ní, tipnout i sama 🙂 pohlavní orgány v tomto týdnu ještě samozřejmě vyvinuté nejsou, nicméně už TO trošku vypadá buď jedním nebo druhým způsobem 🙂.

U dcery mi pohlaví řekli ve 20. týdnu. Dříve jsem se neptala 🙂. Jo ale u obou dětí jsem hlásila, že chci vědět pouze, pokud si bude doktor jistý. Žádnou tipovačku ( na 80% apod.) jsem nechtěla 🙂

kalipso
27. říj 2014

@happylenulka s dcerkou ve 20tt a v tomto těhotenství už v 13tt a v 20tt jen potvrdil. 🙂

wenduliks
27. říj 2014

20tt. Ale ja uz si tim byla jista od 17tt. 🙂

pabka
27. říj 2014

Muj dr.mi to nerekl celou dobu, nebyl si jisty, mala byla porad otocena dozadu 🙂 jednou jsem ale byla u jineho dr.a ten rekl, ze to bude holcicka - v 6.mesici.

celaskon87
27. říj 2014

Já jsem si od začátku myslela, že to bude kluk. A věděli jsme to od 17.tt ;)

nonacek
27. říj 2014

@celaskon87 Ahoj měla jsem to samé,,,taky sem si myslela že budu mi kluka a také my to předpovídali všichni a nezpletli se.

happylenulka
autor
27. říj 2014

tak to je super... když budeme mít štěstí, tak budeme na Vánoce vědět, zda čekáme chlapečka nebo holčičku... to by bylo parádní... chceme to na vánoce totiž oznámit rodině (podle PM bych měla být v 18. tt)... snad to na mě do té doby nepoznají... naštěstí se nevídáme často a v prosinci to asi hodně omezíme až na vánoce ;)

mafeska
28. říj 2014

cca 16. týden? (bylo to na velkém ultrazvuku) a když jsem se o pohlaví zmínila byla jsme setřena větou "teďka sledujeme jiné věci" nebo něco na ten způsob. moje ségra mi řekla že čekáme holčičku ještě dřív jak doktoři a nespletla se. z každého ultrazvuku jsem odcházela s větší a větší jistotou 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru