Můžu být těhotná, i když krvácím?

mare1
30. led 2015

Ahoj holky,
chci se zeptat. Dostala jsem poslední MS už 17tý den po předchozí, to bylo ještě v prosinci. To bylo 4. ledna. MS mi trvala jen 3 dny, do 7. ledna. O mimi se snažíme už skoro rok, moc si ho přejeme. Po 20ti dnech jsem dostala další MS, toto úterý. Ale už týden před tím, jsem měla v podbříšku zvláštní pocit, občas mi píchlo na levém vaječníku, sem tam jsem cítila i „pohyby“. Nechci psát pohyby, jako pohyby, že bych vypadala jako blázen, že po necelých 14ti dnech cítím pohyby, ale spíše, četla jsem, že některé z holek cítí uhnizďování. A nebylo to ani vsugerované, bylo to vždy v nečekaném okamžiku, jednou kdyz jsem jela do práce a povídala si s kolegyní, podruhé pak v práci, a potřetí při „hádce“ s přítelem. Zaražený prdy to také určitě nebyli. :D Od 25. ledna (neděle) mě bolelo břicho, jako kdybych to měla dostat, ale dostala jsem to až 27. Nebo jsem tedy začala krvácet. Nikdy předtím mě břicho nebolelo 2 dny dopředu, vždy mě břicho bolelo tak dvě hodiny dopředu, kdy jsem to pak dostala. Navíc, krvácení je o hodně hodně světlejší, než když mám MS, a hlavně jsem tam měla i kousky krve, omlouvám se že to píšu takto, ale nevím jak jinak to napsat, normálněji. Ve středu když jsem se osprchovala, vzala jsem si čistou vložku, a po dvou hodinách než jsem šla spát, tam nic nebylo, vložka byla čistá. Ráno opět trochu krve. Dnes ráno už tam bylo jenom maličko, tak jsem si vzala čistou, a měla jsem tam spíše jen špinění, přítel měl choutky, tak jsme se milovali a po osprchování zase po asi dvou hodinách krvácím. Test si budu dělat případně až v pondělí. Omlouvám se za dlouhý příspěvek, moje otázka je spíše, jestli mohu být těhotná? Jestli třeba některá z vás měla taky krvácení a ty „příznaky“ jako já? Ještě jsem taky strašně unavená, chodím často na záchod a mám občas zimnici, ikdyž se tu topí a všem je teplo, jen já jsem pořád zalezlá pod peřinou. A ještě sem tam ten podbříšek, a na prsa mi není příjemné, když přítel sahá…
Ještě navíc asi před 14ti dny se mi objevila na rukou virážka, a to podotýkám, že jsem nikdy žádné virážky neměla, asi po týdnu zmizela...teď mě strašně bolí kolena, záda, a jsem hrozně protivná, bez příčin se rozbrečím, mám změny nálad, jednou jsem veselá, pak brečím ani nevím proč. Co si o tom myslíte?
Hrozně bychom si miminko přáli.

tarra27
30. led 2015

@mare1 já tě asi nepotěším, mě přijde, že je to rozhozený cyklus. Asi bych zašla ke svemu gynekologovi a domluvila se s ním, co dál.....moc i přeji, aby jsi rzy byla těhotná a vše bylo vpořádku. drž se.

mare1
autor
30. led 2015

@tarra27 děkuji 🙂

tarra27
30. led 2015

@mare1 nemas zac, hodne stesti 🙂

bajana
31. led 2015

Odpoveď sa dozvieš až po teste, len som chcela podotknúť, že vyjadrenia typu "cítila som uhniezdenie" je treba brat s veľkou rezervou.Nič nie je nemožne, ale toto je fakt veľmi veľmi nepravdepodobné. A nabudúce sa pridaj do nejakej diskusie k snazilkam, je ich tu dosť.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru