Pohyby miminka. Je to tak v pořádku?

3. pro 2021

Maminky mám dotaz.
Dnes jsem 21+5tt a malý od rána kope jako blázen. Úplně se mi vlní břicho a chodím co půl hodiny na malou na WC. Kopance jsou fakt silné, měla jste to taky tak některá? Malý je nacpaný úplně dole. Myslite že je to v pořádku? Od rána se snad nezastavil. Na gyndu jdu v pondělí. Dekuji za odpovědi.

lieselmeminger
3. pro 2021

Pro klid duše si můžeš zajet do nemocnice na gyn pohotovost - udělají ti utz a mrknou se jak se miminku daří...🙂 Je lepší jet - pokud se ti něco nezdá nebo ti přijde, že pohyby jsou zvláštní - moc časté nebo vůbec žádné.

aselluska
3. pro 2021

Pokud jsou pohyby nezvykle časté, nebo opačně, doporučuje se nechat mimčo na pohotovosti zkontrolovat. I pro tvůj klid..

sanyy22
4. pro 2021

Zajeď si do porodnice, tam miminko vyšetření ☺️ i pro tvůj klid🥰

lidija1234
4. pro 2021

Jak už radily holky, já tady před měsícem řešila že mám pocit že necítím pohyby, jela jsem na pohotovost a během 5 minut sla akutně císařem. Přijela jsem za 5 minut 12, malý byl priduseny a kdybych nejela tak tady s námi dneska není. Radši jet 100x a zbytečně než pozdě. Takže určitě bych jela pro klid duše 🍀😊

veroniquecz
4. pro 2021

Jak píši holky, raději jet 100 x zbytečně, než jednou pozdě 🙏

martulka88
4. pro 2021

Opravdu je to pravda - radši zajet. Ano, v člověku se to mele, že vyšiluje a zda to není zbytečné. Ale radši 100x zbytečně, než jednou nejet - vím moc dobře, o čem píši.

mamikry
4. pro 2021

Doufam, ze jsi jela a miminko je v poradku!

autor
4. pro 2021

@mamikry ahoj holky, nejela,volala jsem tam včera večer, vše jsem jim popsala a doktorka mi řekla,že je to úplně normální, že je to zlomový týden mezi 5 a 6 měsícem a tím,že mám placentu nahoře vzadu a jsem štíhlá tak prostě ucitim pohyby silněji... prý pokud nekrvacim nebo nešpiním není důvod jezdit... dneska je mi líp,malý je klidnější, tak uvidíme.. pokud by se mi něco nezdálo tak pojedu. Jinak půjdu v pondělí je svému gynekologovi.

mamikry
4. pro 2021

Tak to je dobre, ze uz je to dobre. Ja prave nemam s velkymi pohyby miminka dobrou zkusenost, tak ve mne uplne hrklo. Preji pohodovy zbytek tehotenstvi. ❤

autor
4. pro 2021

@mamikry děkuji moc za reakci. No možná jsem to zakřikla, malý se začal zase dost vrtět, po tom,co jsem uklizela kuchyň.. tak tam možná sjedu pro jistotu.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru