Ultrazvuk ve 20. týdnu v Praze na Bulovce. Máte zkušenost?

blackfox
29. říj 2019

Ahoj, najde se tu někdo, kdo má z poslední doby zkušenost s absolvováním druhého velkého ultrazvuku (20-22. týden) v Praze na Bulovce? Nikdy jsem tam nebyla, ale gyndařka mne na toto vyšetření odeslala do porodnice, kde chci rodit. Rozhoduji se mezi CPA na Bulovce, Neratovicemi a Rakovníkem. Objednala jsem se tedy na Bulovku a budu ráda za vaše zkušenosti s přístupem personálu 🙂 Díky!

elsy3
29. říj 2019

@blackfox Ahoj, já byla na obou velkých utz na Bulovce loni na podzim 🙂 doktorky i sestřičky milé, všechno detailně prohlédly, mohla jsem se na cokoliv zeptat, trpělivě odpovídaly. V čekárně jsem byla pokaždé sama, nikdy jsem nemusela čekat. Šla se mnou mamka a kamarádka, nebyl s tím problém. Pokud budeš chtít fotku, pokusí se udělat co nejhezčí snímek. Doporučuji, já byla spokojená 🙂

astyna88
29. říj 2019

@elsy3

Ahoj, tam se delaji vsechny uzv nebo na ten ve 20.tt je spesl mistnost? Ja jsembyla dnes ve 14tt v ramci screningu a bylo to ve 3.p, a pekny.

makronka222
29. říj 2019

Proc nejdes k Apolinari, Gennet? Zvolila bych neco lepsiho, nez prisernou Bulovku. U Apolinare se objednas online na cas a i v ten cas +- proste jdes. Necekas tam 3h jako v Podoli nebo prave na Bulovce.

blackfox
autor
30. říj 2019

@makronka222 Dle mé gynekoložky mám jít tam, kde chci rodit. Jasně, nutit mě asi nemohou, ale prostě jsem to tak vzala, že aspoň okouknu prostředí. Objednali mě na konkrétní čas, takže doufám, že moc čekání nebude... Ty máš s ultrazvukem na Bulovce negativní zkušenost?

elsy3
30. říj 2019

@blackfox Já tam byla na prvním a druhém screeningu. Objednali mě na určitou hodinu, nikdy jsem nečekala. Myslím, že to bylo pokaždé ve stejné místnosti, patro si nepamatuju. Ležela jsem na lehátku, vedle mě doktorka a naproti velká obrazovka na stěně, kde bylo krásně vše vidět. Měla jsem rodit na Bulovce, ale bohužel se malá narodila ve 34tt v Plzni, kde jsem byla zrovna na návštěvě 😀 takže ohledně dalších utz a prohlídek bohužel neporadím.

elsy3
31. říj 2019

@blackfox Ještě jsem si vzpomněla, že jsem na Bulovce absolvovala předporodní kurz 🙂 nestihla jsem ho celý, ale bylo to fajn. Vedla ho moc milá starší porodní asistentka s mnoha zkušenostmi. Ukázala nám porodní sály, pokoje, oddělení šestinedělí, vysvětlila jak vše bude probíhat. Je to fajn, člověk alespoň trochu tuší kam se dostane, jak to tam bude vypadat apod. Kurz stal cca 1000 a proplatila mi ho pojišťovna. Hodně štěstí a zdraví Vám oběma 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru