Zubař, dá mi v těhotenství umrtvovací injekci?

kaii
12. dub 2018

Ahoj všem, jsem objednaná k zubařovi. Jelikož mám z nich panickou hrůzu, nikdy jsem bez injekce proti bolesti, vrtání atd nepodstoupila. Chci se zeptat jestli i v těhotenství mi dají umrtvovací injekci nebo se mám připravit na nejhorší?

zdenkaell
12. dub 2018

Mesocain lidocain v pohode

kepu
12. dub 2018

@kaii ja byla za hloupou kdyz mi zubar chtel dat injekci a ja ho upozornovala ze jsem tehotna a ptala se jestli miminku injekce nevadi ....

markyzzaa
13. dub 2018

Já teď byla u zubařky dvakrát. A to jen z vlastní iniciativi protože pochybuji že se tam po porodu jen tak dostanu. Nechala jsem si vyvrtat amalgámy a dát si plomby bílé( dobře jsem udělala, nakonec jsme zjistili že pod šedými plombami od mé bývalé zubařky jsem to měla zkažené) a normálně mi vše umrtvila. Problém by mohl podle mě být v prvním trimestru ale jinak OK. Navíc mi zubařka říkala že těhotným vždy doporučuje problém odstranit hned, že byla nějaká studie , že bakterie z těch zkažených zubů se normálně dostanou oběhovým systémem k miminku. Držím palce ať to zvládneš, panický strach ze zubařů jsem měla dlouhou dobu taky.

taya244
24. dub 2018

@kaii v tehotenstve neni problem aby ti nedali umrtvovaciu inekciu (informacia od anesteziologa)

uzivatelkapetra
24. dub 2018

Byla jsem zrovna včera a kazy byly naštěstí jen povrchové, takže bez umrtvení a v pohodě. Ale říkala, že kdyby byl nějaký hlubší, že opíchnem.
Takže asi no stress

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru