Bolest děložního čípku v 7tt

ajabaierova
7. led 2017

Měla jste některá v začátku těhu tlak nebo bolest v oblasti děložního čípku? Občas to je fakt hrozný, hlavně když sedim. Doktorka o tom ví, ale nijak mě to nevysvetlila, jen řekla, že když nešpinim nebo nekrvácim, tak je to ok 😕 Dnes jsem 7+4tt. Děkuji za rady.

ajabaierova
autor
7. led 2017

Muj prispevek je asi neviditelny koukam 😔

keksikova1
7. led 2017

Není, ja už jsem ho viděla.. spis nechápu,co je bolest čipku, jak to poznáš a tak.. no a když doktorka řekla ok,tak asi ok,moc nevím, co k tomu vic vymyslet..😕

keksikova1
7. led 2017

No a jestli te poboliva bricho,myslim,ze je to normos, nevim teda,ale me normalne bolelo,trochu jako menstruacne (bez kreci) a všechno je ok 🙂

nellisek
7. led 2017

Bolest čípku když ho nahmatas? Bolesti jsou normální pokud nekrvacis nebo nemáš velke bolesti až křeče. Mě bolí břicho průběžně taky. Někdo to vše vnímá více.

ajabaierova
autor
7. led 2017

Na pohmat neboli. Ale kdyz sedim nebo udelam spatny pohyb, tak mi jakoby zevnitr vystreli takovy tlak do cipku. Ja si to jedine vyscetluju taky ze asi ze vnitr tlaci deloha jak se zvetsuje, jinak nevim..

keksikova1
7. led 2017

V první řadě na něj nesahej,akorát si zavedeš infekci..V druhy rade- to se prostě stává,dokud nekrvácís, je to dobry. Když by se to zhoršovalo,zajdi na gyndu. Tu oblast mas ted hodne prokrvenou a citlivou,to je normální. .

ajabaierova
autor
7. led 2017

Ja musim zavadet utrogestan 3x denne takze se dotyku nevyhnu.

keksikova1
7. led 2017

Ale utrogestan přece nezavadis do čipku,vůbec není nutný se ho dotykat ;)

ajabaierova
autor
7. led 2017

Doktorka rekla, ze nejhloubs kam se dostanu a cipek mam hrozne nizko. Takze ho obcas citim pri zavadeni. Ne pokazdy

keksikova1
7. led 2017

To jo..tak se snaž se tam prostě moc nešťourat, ať si nezatáhnes infekci..Ještě me napadá, jestli ty bolesti nemůžou byt od střev?

ajabaierova
autor
7. led 2017

Nene, to si nemyslim, citim cipek, stydke kosti, nekde v te oblasti. Asi opravdu tlaci ta deloha 🙂 kdyz porovnam fotky z ultrazvuku tak mne za 14 narostla dvojnasob 😀

sandi777
7. led 2017

@ajabaierova vždy zaváděj před čípek, je více prokrveny a uzavřený. Hlavně to netlac tam, kam dosahnes když ho mas takto nízko

ajabaierova
autor
7. led 2017

Nikam to netlacim, pokladam to lehce 🙂

medulinek
8. led 2017

Ja ti rozumim, cipek jsem mela heozne dlouhy a zavadet jsem naopak mela co nejdal,takze jsem musela kolem nej. Taky pri dotyku nebolel ale obcas jakoby me do nej vystrelovalo,doktor ho prohledl,nic nezjistil a za par dni to pak preslo samo.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru