Průjem, zvracení a křeče v břiše v 37.tt. Máte zkušenosti?

barunnka3
4. zář 2019

Ahoj holky..
V pondělí jsem začala 37tt..
Už asi 14 let trpím na ukrutné migrény s aurou. V těhotenství jsem si vytrpěla taky s nimi dost. Ale se začátkem 3.trimestru úplně vymizely.. Až dnes ráno se objevila. Klasické zvracení hlenů s příměsí krve - lačný žaludek, takže jsem nebrala ohledy. Uvařila si čaj, vzala si piškoty, odpočívala.. Teď odpoledne hlava přestala, tak jsem si řekla, že se konečně najím. Najednou jsem dostala šílený křeče do břicha, nelze přesně idenfitikovat - spíše horní část břicha. Na záchodě jsem nevěděla, co dříve.. Když jsem si lehla, každou chvilku mě popadla křeč do břicha (žádné tvrdnutí, ale křeče). Polilo mě horko, spustil se studený pot a opět pocit na zvracení. Teď si dávám teplou sprchu a je to lepší.. Ale chtěla jsem se zeptat, zda to může souviset s migrénou z rána nebo předzvěst porodu.. Máte s tím některá zkušenosti? Děkuji za odpověď.

denca033
4. zář 2019

@barunnka3 může to být z migrény ale taky to může být příprava na porod. Jste už 37tt tak to máte určitě za pár. Spíš bych se priklanela k té přípravě na porod ale nemusí být

merope
4. zář 2019

Hlavně pokud se to nezlepší zvláště máš-li porodnici někde poblíž, líp tam vyrazit, ať mrně zkontrolují. Přecejenom křeče v břiše, to nemusí být dobré.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru