Varixy na jizvě po císařském řezu a následný druhý porod

bhrozen
2. kvě 2017

Ahojte holky zajimalo by me zdali je tu nejaka ktere po prvnim cisari se na jizve udelali varixy (krecovs zily) a jak probíhal druhy porod. Zdali vaginalne nebo znovu cisarem? Moc dekuji za zkušenosti.
Ja mam dle sveho gynekologa tenkou jizvu jako papir a dalo by se rict ze cele tri roky me tim desil ze druhe tehotentsvi skonci zase cisarem. Uz kvuli tloušťce a sile jizvy. Jizvu mam opravdu tenkoi, dnes v porodnici mi nerekli nic urcoteho o jizve ze je natazena takze se neda noc posoudit. Nemerili ji. A ze pro cisar neni důvod a ze kvuli tem varixam by se spis cisare vyhnuli ze to bude moc krvacet. Takze me vydesili co se vsechno muze stat pri tom cisari, ze to bude silene krvacet. Takze jsem cela rozhozena. Bojim se rodit normalne se strachu ruptury dělohy a slysela jsem ze mi nemuzou dat epidural z duvodu toho abych cítila bolesti kolem jizvy aby se vedelo kdyby k rupture doslo. A ted se bojim i cisare kvuli silnemu krvácení ☹ ale zase planovany cisar nese mensi riziko nez akutni. Byla bych rada za vase poznatky a zkušenosti. Moc dekuji

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru