Zkracování čípku a bolest v kříži. Měla jste to také některá podobně?

adells
23. zář 2019

Ahoj holky 😉
Chci se zeptat... Jsem 38+6 a dnes jsem byla u doktorky na prohlídce a řekla, že čípek se mi zkrátil o trochu ale že tomu potřebujeme ještě pomoct a tak se mi tam pošťourala😂 A docela dost to zabolelo a od té doby mě docela dost bolí záda ( křížové bolesti) ale vždycky jen chvilku a pak to přestane a pak znovu. Kontrakce to ale nejsou. Měla jste to některá taky takhle? Myslíte, že se začíná něco dít? Diky za odpovědi 😊

denca033
23. zář 2019

@adells nedělala vám Hamilton?

adells
autor
23. zář 2019

@denca033 No to prave netusim. Vypada to jak kdyby ano jenze nic mi podepisovat nedala a ani nerekla ze mi jde delat Hamilton... Ale vypada to, jak kdyby ano

denca033
23. zář 2019

@adells ono jak u které Teda ale u některé se porod rozjede hned u některé třeba až za tři dny. Zkuste teplou vanu buď se vám to rozjede nebo přejde.

luckylee
23. zář 2019

Jakoze HH bez informaci a jeste pred terminem?
Bych se tam vratila a normlne ji liskla.

sudylichozrout
23. zář 2019

@adells Urcite ti delala Hamiltonuv hmat. Mela ti to urcite rict a zeptat se, jestli souhlasis. Podepisovat jsi nic nemusela, ustni vyjadreni by stacilo. Byt se casteji stavim na stranu lekaru nez na stranu takovych tech mamnavsechnopravo, tak tohle doktorka rozhodne nevychytala a urcite te mela o zakroku informovat. Muzes si na ni klidne stezovat. Ale ted uz se s tim jinak neda nic delat a uvidis. Mne HH v tomhle tydnu nepomohl, krizove bolesti se uklidnily. O tyden pozdeji, kdy jsem uz prenasela, zabral a do 12 hodin byla dcerka na svete.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru