Opalovací krém, který nebarví?

romcatko1
28. kvě 2017

Prosím o radu, který opalovací krém nebarví? Nejlépe z těch následujících? Dm sundance, nivea, astrid. Děkuji.

gnozka
28. kvě 2017

Mam ted vyzkoušený DM detsky 50+ sensitive . A super ! Rozhodne ne Astrid !!! Ma zkušenost z lékárny je ze mi přišel pan do lékárny spáleny na puchyr a mazal se astridem 50! Takže fakt kvalitka .

ninive211
28. kvě 2017

Souhlasím, že určitě NE Astrid. Nevyhovující konzistence, děsně hutná, špatně se vsakuje...s Niveou u opalováků zkušenost nemám, taknemůžu sloužit, s DM ano, kupuji a přijdou mi docela dobré (v rámci srovnání cenově podobných opalováků z drogerií, samozřejmě asi se nedá srovnat s nějakými speciálními opalovacími krém s lékáren).

letadlo13
28. kvě 2017

Mám teď Garnier 50 a roztírá se supr, ale jak chrání zatím nevím, jsem už opálená, ale ne vždycky jsem se natřela (blond a pihovatá citlivka). Astrid se nedá natřít a lepí, nic děsnějšího jsem neviděla. Nejlepší opalovák jsem měla kdysi z amway-Peter Island, ale už ho nedělají, jediná věc, co z té Amway stála za něco 😉

janawei
29. kvě 2017

Zkušenosti z loňska a letoška mám s Ladivalem pro děti - zabarvoval bílé oblečení. Na základě výsledků dTestu jsme koupili ten z Rossmannu (30) a byli jsme moc spokojení a nebarvil. Letos jsem kvůli tomu, aby ho mohl používat i prcek a nemusela jsem řešit 2 různé krémy, koupila 50 a taky nebarví.

kocour1
31. kvě 2017

Já mám ráda krémy od Vichy (50), dokonce se dá sehnat akce, že jsou dva velké, za cenu jednoho a to nám většinou vydrží i do dalšího léta. Jinak ty dětské barevné (oranžová, modrá, zelená)...to je fakt děs - nechápu kdo to vymyslel🙂...a po opalování mám super zkušenost s bepanthen krém, už jiný nekupuji🙂