Šampon na rozčesávání - jemné dlouhé blond vlásky

pisisvori
2. bře 2014

Ahoj, chtěla bych poprosit o radu. Chci koupit nějaký šampon pro rozčesávání vlasů, po kterém jsou vlásky hezké pevné ne suché, ale jdou rozčesat. Nechci dodatečné spreje nebo kondicionéry a nechci,aby šampon vlásky zjemňoval tak, že pak vypadá , že na hlavně nic nemá....dcera má sama hodně jemné blond vlásky, má jich hodně , ale jemňounké. Na ceně nezáleží🙂 může být i dražší. Díky.

petrajurinova
2. bře 2014

Neteři vyhovuje tenhle dětský šampon s kondicionerem v jednom: http://www.zbozi.cz/vyrobek/brelil-014-detsky-s... , stojí teda většinou něco mezi 180,- a 200,- za 200 ml, ale ta její svatozář po něm jde pěkně rozčesat bez kudlení a tahání a nelítá jí to kolem hlavy jak sluneční paprsky. Má rovné jemné dlouhé vlasy.
Ale s šampónem je to jako s chlapem - každé vyhovuje jiný, takže je třeba zkoušet a hledat dokud se neobjeví ten pravý.

kamilka007
3. bře 2014

My používáme obyčejný dětský Babylove od DM, vlásky krásně vymyje i od mastného jídla 🙂 a voní nádherně. Na to rozčesávání ale máme jiný recept - koupila jsem jí kartáč na vlasy z kančích štětin. Je to prý to nejzdravější na vlasy i pro dospělé, a kdo ho u holčiček zkusil, už nechce jiný - rozčesává absolutně bezbolestně. Dokonce i neteř s hustými kudrnatými vlásky teď má díky němu pohodu. Značku už nevím, ale na netu jich myslím najdeš víc a v různých velikostech.

doubrafka
12. bře 2019

Ja presla casem uz na vsechno bio 🙂 po techto samponech a kondicionerech se mi nikdy vlasy uz nelamaly ani nejsou suche a takove povadle. 🙂 chce to fakt kvalitni produkty

herbinaaa
15. srp 2020

a nejakou vlasovou kosmetiku na vlasy, které jsou zahuštěne clipama umíte poradit?

zelenaesmolda
15. srp 2020

@pisisvori
ja bych se hlavne vyhla samponum uplne

veroniquecz
15. srp 2020

Máme z DM a pak sprej na rozcesavani.