Partner v nemocnici. Jak to zvládáte? Co děti?

amira55
14. zář 2009

Ahojky🙂

Najde se některá která má partnera momentálně v nemocnici????
Jak to zvládáte a co prcci? My ho tam máme dnes první den a ještě spousta před náma....

kordulky
14. zář 2009

AHOJ my jsme měli tatku v červnu po nehode tri týdny v nemocnici a byl to horor musela jsem malou nechávat u sousedky jezdila jsem za ním každý den pak jsem prijela hrala si s malou pak večeře,koupel spát a já začala makat prádlo ,vařit uklízet jelikož rozbil jediné auto musela jsem jezdit autobusem a u nás jezdí 5x za den tak to byla honička .Já rodiče už nemám a manža je má daleko tak to bylo všechno na mě.Jestli máš někoho kdo ti děti pohlídá i přes noc nech je tam je to fyzicky i psychicky náročné.I pak když se vrátil to bylo náročné.přeju ti at to v pohodě zvládáte a jěště něco malé jsem od začátku jsem říkala že tatka má bebí a že malé děti musejí čekat na tatínky doma vcelku to brala oni to děti berou většinou v pohodě.

beruska1989
11. led 2010

ahojky. u nás je to aktuální ode dneška. Zatím žádný děcka nemáme, ale jelikož jsem těhotná tak to snášim dost špatně. ještě když doktoři nevědí co mu je ☹

pavlapap
11. led 2010

když jsem byla poprvé těhotná s prvním manželem , tak taky musel na pár dní před porodem do nemocnice. Pustili ho v den porodu /u porodu nebyl, nechtěl/ Ležel na infekčním /nic nakažlivého/ ale mohla jsem za ním na chvíli na chodbu, bylo to blbé období. Do porodnice jsem nastoupila ve čtvrtek a mávali jsme na sebe z balkonu, infekční bylo naproti 😀 Co je manželovi Berusko 1989?