Přímá adopce - adopce ze zahraničí

primaadopce2023
5. únor 2023

Zdravím všechny přispěvatele. Ano, opět zde zakládám diskuzi na téma přímá adopce, případně adopce ze zahraničí.

Jsem žena, která si nemůže splnit svůj sen a mít své dítě. Ačkoliv děti miluji, nebylo mi to dopřáno.

Hledám touto cestou ženu, která je v jiném stavu a již teď ví, že není ve stavu, kdy by si miminko chtěla, nebo mohla nechat.

Jsem připravena se o ženu postarat po celou dobu těhotenství, být při porodu. A jsem připravena se o ženu postarat i po těhotenství. Bude-li to třeba anebo bude-li žena o to stát.

Jsem finančně zajištěna, se svým životem spokojena, jen mi stále k štěstí někdo chybí.

Případně bych prosila i o radu, jak by bylo možné adoptovat dítě z ciziny v tzv. šedé zóně. Přes úřady je to zdlouhavé a často s nejistým koncem. Nejde mi primárně o miminko.

Pokud se zde taková najde, prosím, ozvěte se mi na email: primaadopce2023@seznam.cz

merope
6. únor 2023

Přes úřady to ale není tak zdlouhavé - tak jen předpokládám, že už jsi to minimálně zkusila a zahájila kurzy. Přímá adopce mi přijde zdlouhavější a sama píšeš, že už zakládáš diskuzi opakovaně - už jsi mohla mít minimálně první kolo za sebou a pak třeba jen čekat. Zvláště pokud ti nejde primárně o miminko.

hledamecernousku
17. srp 2023

@primaadopce2023 Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli se ti nějaké informace o adopci ze zahraničí v rámci "šedé zóny" podařilo zjistit? My jsme po konzultaci s UMPOD (a jejich nulové snaze) taky začali uvažovat nad touto cestou..