Aniball - praskl vám při cvičení? Došel poškozený?

dzungala
26. led 2015

Ahoj,

dnes mi přišel nový Aniball. Natěšená na cvičení jsem prostudovala návod a dle pokynů jsem ho před použitím nafoukla na 30 cm. A ve švu na vrcholu obvodu (při vložení směrem k čípku) ve švu chybí asi 1-2 mm materiálu. Prostě nedocelený šev. Balonek sice drží, neuniká vzduch, ale nejsem si jistá, jestli to tak má vypadat, a jestli pak nehrozí prasknutí během cvičení. Volala jsem na kontakt uvedený na stánce Aniball.cz, ale číslo je nedostupné. Tak jsem napsala mail a čekám na odpověď. Zatím jsem jej ani nesterilizovala a nevím, zda mám začít používat. Jsem už ve 36 tt a pokud bude třeba reklamace, jsem zvědavá, jak rychle (a zda)se vyřídí. Jsem celkem zklamaná. Nechci se při cvičení "brzdit" strachem, že balonek rupne. Neměly jste to některá podobně? Má balonek takto vypadat? Děkuji za odpovědi, názory, postřehy.

dzungala
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
ksena
27. led 2015

Já tedy nevím, také mám Aniball a při nafouknutí na těch 30 cm je šev v jednom kuse, nikde nic nechybí a je zacelený. Nemáš fotku? Já bych se asi bála ho používat, když bych si nebyla jistá... :-/

dzungala
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
mataata
27. bře 2015

Jak to dopadlo? zrovna řeším teď to samé - ve svaru je jakoby kaz (bublinka)
@dzungala

timuliena
6. únor 2017

Ahojte baby som v 36 tyždni a cvičim s anibalom pravidelne každy večer no dnes sa mi stala neprijemná vec pri nafuknuti pri 30cm mi vo vnutri praskol nič sa mi nestalo len som sa veĺmi zĺakla a bojim sa kupiť druhy myslim že strach s tlačenia bude teraz na mieste :( hrozne ma to mrzí mala som nacvičenych krásnych 31cm a stalo sa mi to to :( mate podobny problem?

barunka1988
22. črc 2017

@timuliena prasknutí se hodně bojím. Mám strach, že se stane něco miminku, když všechen tlak půjde směrem k čípku. Určitě ten vzduch neodešel postupně. Kde ti ten Aniball praskl?

barunka1988
22. črc 2017

@mataata Mám stejný problém. Vydržel Aniball cvičení nebo sis koupila jiný?

mataata
23. črc 2017

@barunka1988 vydrzel 2 deti po 1,5 roce 😉

barunka1988
23. črc 2017

@mataata tak to je dobra zprava 🙂 dekuji ☺

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru