Čistý bazén v Praze. Kde doporučujete?

tautau
9. říj 2019

Ahoj, ráda bych si šla v těhotenství zaplavat, ale po zkušenostech se špinavou vodou v Podolí, na Slavii a jinde se už bojím chodit do veřejného bazénu... Máte tipy na skutečně udržované bazény v Praze? Slyšela jsem o Šutce, hotelu Step... Co doporučujete?
Děkuji

verunka_korunka
10. říj 2019

Uprime jsem nesla v tehotenstvi nikam... po zkusenostech se zanetem v prvnim tehu (kvuli tomu porod ve 26tt), v druhem jsem chodila s dcerou plavat na jedenactku do detskych bazenu, jak jsem zjistila tehotenstvi, prestala jsem. Stejne jsem hned z kraje musela prelecit zanet a kdyz jsem jednou musela jit protoze manzel nemohl, tak opet preleceni macmirrorem (od 27tt jsem musela doma jen lezet)... u tretiho uz jsem nesla opravdu nikam (a svete div se, nelezim a jsem ve finale, mozna pomohl i utrogestan). Cisty bazen podle me nenajdete. Ano jsou maminky co nemaji problem. Ja normalne taky ne, ale v tehotenstvi je to jine...

sisakysela
10. říj 2019

@tautau ja do hloubetina (slana,tepla voda, mela jsem vychytany cas,kdy jsem tam byla skoro sama,ale radeji jsem se nedivala kolem:D) a potom jsme jednou zkusili sutku a zustali uz tam. Ale chytit muzete neco i v novem cistem bazenu a naopak nic ve starem, podle me je to nahoda. Ale sutka je opravdu pekna a cista.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru