Má cenu cvičit s Aniballem?

akcccina
4. kvě 2015

Ahoj holky,

v červenci čekáme holčičku a tak mi nabíhají myšlenky na porod.
U minulého porodu měl syn měl pupečník okolo krčku, já jsem byla ke konci tak unavená, že jsem neměla moc sílu tlačit. Nakonec mu pomohli vexem a byl ok. Mě šili dle PA hodně. Máte některá podobnou zkušenost a u druhého jste cvičili a bylo to lepší? Má to cenu? Docela u něj uvažuju...
Díky za odpovědi.

melis7
4. kvě 2015

Ja bych rekla,ze se to urcite vyplati.On prvni a druhy porod se neda vubec srovnat.Pri druhem uz vis,jak a kam tlacit.Tak by to cviceni melo pomoct k mensimu nebo vubec zadnemu poraneni.No,a taky si asi vybrat porodnici,kde poradny nastrih neni rutina.

janesafari
4. kvě 2015

Tak já mám za sebou dva porody a oba teda fakt strašné !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ted jdeme na třetí mimi a sem rozhodnutá udělat vše pro trochu ,,normální " porod....Takže já do toho jdu a vyzkouším vše.... 😅

andelka
13. kvě 2015

Taky souhlas. U druhého už člověk více ví co a jak.U prvního jsme si s PA moc nerozuměly, porod byl na mě dost rychlý, bála jsem se pořádně tlačit (nestihl se klystýr), malý se furt vracel (taky měl něco omotané), nakonec mi břicho přidrželi, udělal se nástřih (malý) a malej byl venku. Poněkud fialový. Hojení ok, ale pro příště (navíc s batoletem doma) jsme si to chtěla ušetřit. Měla jsem epino, nacvičeno 31, a porod bez poranění, ani škrábnutí. Dost jsem se bála té jizvy, že v tom místě nemusí být tkáň tak pružná, tak jsem radši nabyla jistoty, že se fakt nic nestane. Fyzicky jsem se po druhém porodu cítila skvěle a spodek jsem nemusela vůbec řešit, což byl luxus.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru