Vyšlo z váš při cvičení s Aniballem i pár kapek čehosi?

terr88
16. črc 2015

Ahoj holky,
máme na vás dotaz, cvičíte některá s aniballem? A nestalo se vám, že při vypuzování balonku z vás vyšlo i pár kapek "čehosi"? Cvičila jsem ve stoje. Bojím se, aby to nebyla plodová voda. Byla toho tak polévková lžíce. Je to už asi 4hodiny a od té doby nic, sucho. Váhám, jestli raději nezajet do porodky, ale zase nechci plašit.
Děkuji

shine2015
16. črc 2015

@terr88 plodové vody je víc.....to si nemyslím....ale za mě anibal si klepu na hlavu, nechapu...trénovat ve 37tt podle mě je to hazard a riskuje se,že mimi přijde na svět dřív.....

terr88
autor
16. črc 2015

@shine2015 Cvičit jsem začala včera a dnes hned taký šok :( Taky si říkám, že se na to raději vykašlu a švihnu jej do koše.

shine2015
16. črc 2015

@terr88 najdeš tady asi hodně zastankyn ale mě to přijde na hlavu a strasne nepřirozene.....je to podle mě risk. 😉

mikulilinka
16. črc 2015

@terr88 mrkni do skupinky aniball a epino ,tam mají s tím holky velké zkušenosti a nikdy nic negativního... 😉

starbucks
16. črc 2015

@terr88 u nasna lredporodnim kurzu resila jedna maminka neco podobného. Vedouci kurzu ji rikala, ze pokud to dal netece, tak byla s nejvetsi pravdepodobnosti moč. Ze jak se te balonek tlaci, tak tlaci na mocak a nehoda je na svete 🙂)

apacheee
AMBASADORKA
16. črc 2015

@terr88 používáš lubrikant? s největší pravděpodobností to buď bude pár kapek uniklé moče nebo lubrikant.

apacheee
AMBASADORKA
16. črc 2015

@shine2015 o té nepřirozenosti by se dalo s velkým úspěchem pochybovat - anibal a epino byly patentovány na principech, kdy domorodé ženy používaly pro přípravu na porod různě velké tykve🙂

mysonek
16. črc 2015

@terr88 také si nemyslím, že to byla plodová voda. Ta buď odteče naráz větší množství, nebo odtéká postupně po malých porcích (to se stalo mě, ale trvalo to několik hodin, pokaždé když jsem se třeba zvedla), ale určitě ne jednorázově malé množství a pak nic. Pokud bude ještě něco odtékat, tak si vezmi porodnickou vložku a vyraž do porodnice, udělají test. Jinak se nestresuj. Pokud balonek nezavádíš příliš hluboko, tak si nemyslím, že by měl způsobit odtok vody.

terr88
autor
16. črc 2015

@apacheee JJ, říkala jsem si, jestli to nemohl být on, ale zaráží mě to množství, tolik jsem ho tam nedala 🙂 A ta tekutina doslova vytekla zároveň s balonkem, možná ta moč...ono při tom tlaku, asi jsem balonek nafoukla na druhé cvičení moc (21cm).

terr88
autor
16. črc 2015

@mysonek Děkuji moc za radu a uklidnění 🙂

mysonek
16. črc 2015

@shine2015 tak v ukončeném 37 týdnu je miminko donošené, takže i kdyby se ve 37 týdnu narodilo, bude všechno v pohodě. Právě proto se má cvičit až od ukončeného 36 týdne, tedy doby kdy už je dítě téměř donošené. A já díky epino porodila poprvé bez poranění a podruhé jen s jedním malým stehem. A psychicky to také hodně pomůže, takže podle mě je to dobrá věc.

shine2015
16. črc 2015

@mysonek nějaký duvod proč je termín za 40 týdnů od pm je....všichni jsou radi kdyz miminko dosáhne alespoň. 38tt ....nevím PRC mu pomáhat na svět takto a navíc mavnout nad tím rukou,že už to má za pár a je vlastně hotové.....kdyby bylo,tak by se narodilo...

Já tady nebudu nikoho přesvědčovat. Nejsem pro anibal a každý ať si dělá co chce 😉
Mějte se.

mysonek
16. črc 2015

@shine2015 no ale nikdo mu takto na svět nepomáhá, já si nemyslím, že cvičení může vyvolat předčasný porod, jen jsem psala že za hranici donošenosti se v současné době bere ukončený 37. týden. Dítě narozené v termínu je od ukončeného 38 týdne a ne přesně 40+0. A to jestli se narodí dřív nezáleží na tom jestli někdo cvičí s balonkem nebo ne. Moje děti se narodily 38+3 a 38+6. Já i brácha jsme se před více než 30ti lety narodili také v nějakém 38 nebo 39 týdnu a v tu dobu žádný aniball neexistoval, takže to bude i trochu o genetice a ne o cvičení s balonkem.

mikulilinka
16. črc 2015

@mysonek přesně tak a aniball je doporučován sám od doktorů a porodnich asistentek.Je to další ,,usnadňovak,, pro maminky a neměl by tolik ohlasů kdyby byl k ničem!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru