Alopecie. Máte zkušenost?

veruka
26. led 2020

Máte prosím někdo zkušenost?Díky za každou radu!

hojda
26. led 2020

Babičce kožařka doporučila Revalid sérum, zkouší zatím měsíc a výsledek prý za 2 až 3 mějsíce.

lucitka91
26. led 2020

Sestra od dětství jezdila na ozařování. Měla občas místo na hlavě kde vlasy nerostly. Pak se vše nějak samo dalo do pořádku okolo 23 a vlasy komplet dorostly. Potom otěhotněla a o vlasy opět přišla. Teď už 10 let nosí paruku a přestalo místy růst obočí i řasy. Nepomáhají žádné přípravky 😏

ovecky
26. led 2020

Já jsem měla z nervů, na střední. Maličko se mi to občas ještě vrací, vždycky mi stačí použít spreje na růst vlasů Ducray. Už jsem to tu doporučovala milionkrát, ale když mi bylo 18 a měla jsem vlasy jen na půlce hlavy, byla jsem opravdu ráda, když mi to doktor poradil. Jinak mi nikdy na žádné zdravotní příčiny nepřišli. Ještě beru Biosil.

tynka9
26. led 2020

Manžel měl kdysi holé kolečko ve vousech, ve finále asi 4 cm v průměru. Kožní vyzkoušela, co mohla (kortikoidy, antimykotika....). Nezabralo nic. Primář z kožního říkal, že to může být i projev zánětu kdekoliv v těle a obtížně se příčina hledá. U něj pomohlo vytržení osmičky, brzy potom vousy opět dorostly a od te doby není problém.

katjja123
26. led 2020

Já jsem taky prodělala alopecii. Mela jsem velká kolečka na hlavě, naštěstí to šlo dobře schovat v copanku. Musela jsem obehat kolečko vyšetření od oční, gyndu atd. aby se zjistila nejaka chyba. U me to byl taky zanet a to krcnich mandli. Musela jsem ma odstraneni mandlí a po operaci mi vlasy začaly opět růst, je to už pár let a zatím se alopecie nevrátila. Říká se, že tělo tímto dává najevo, že je někde v těle problém.

rosalline
27. led 2020

Existuje klinika Zlatý vlas v Praze... viděla jsem velký úspěch u paní, co přišla o vlasy