Chlorella a ječmen GW. Pomohly Vám k otěhotnění?

johan7
3. zář 2019

Dobré ráno a dobrý den,

mám na Vás prosbu/dotaz - pomohl někomu prokazatelně mix chlorelly a ječmene k otěhotnění? Případně k lepšímu trávení? Našla jsem zde pár starších diskuzí a je tak půl na půl.

Děkuji za Vaše postřehy, Joh.

hasara33
3. zář 2019

@johan7 ahojky, nevím jestli mi to pomohlo o otěhotnění každopádně já brala a beru už téměř dva roky, a co užívám tak jsem téměř nezastonala i když třeba v práci na mě v zimních měsících krchlali všichni, maximálně nějaká dvoudenní rýma, ale to je vše. Takže na posílení imunity určitě skvělá věc.

johan7
autor
3. zář 2019

@hasara33 Super! Moc děkuju. A v jakých dávkách, prosím?

hasara33
3. zář 2019

@johan7 to záleží na výrobci, já beru od topnatur greentrio a beru 6 každý ráno takže se normálně řiď doporučením na obalu 😉

jipe
3. zář 2019

@johan7 zelený ječmen mi pomohl celkově na imunitu, padání vlasů, energii, atd., u chorelly jsem účinky nepocítila a potratila jsem v době, kdy jsem ji brala

johan7
autor
3. zář 2019

@jipe Moc děkuju za zprávu, to mě mrzí. S tím braním v těhotenství jsem si také říkala, že je to sporné. V Green Ways tvrdí, že se brát doporučuje i během těhotenství, ale nějaký můj vnitřní pocit mi říká, že když to má tělo čistit a detoxikovat atd., pak to vezme vše, co tam “nepatří”...A před otěhotněním jste to také brala?

jipe
3. zář 2019

@johan7 ne, dlouhodobě...já si úplně nemysím, že to na to těhotenství mělo vliv, ale vrátila jsem se pak k ječmenu (taky vždycky 1 balení a pak delší pauza a zas dle potřeby), navíc mi ani úplně nevyhovovaly ty pilulky

marketanova
4. zář 2019

Dobrý den, řasy jsou plné minerálů a vitamínů, užívala jsem, jsou moc super. Také jsem si kupovala bylinné čaje na otehotnet.cz, jinak i macu kořen atd.

johan7
autor
4. zář 2019

@marketanova Moc děkuji za info. Bylinky užívám. Ta maca je určitě také super, jen tu nemohu kvůli estrogenům - endometrióza.

marketanova
30. led 2021

Ano, myslím, že všechny přírodní doplňky stravy pomáhají. Užívám i kapsle brusinek.