Homeopat v Praze respektující klasickou léčbu

anushka111
12. lis 2015

Dobrý den,
sháním v Praze homeopata, který však nebude chtít vysazovat léky před samotnou homeopatickou léčbou. Sháním ho pro dceru, která dostává nyní rybomunil (klasický prostředek pro podporu imunity na předpis) a léky na alergii. V případě zlepšení zdravotního stavu se samozřejmě nebráním vysazení těchto léků. Vím že toho chci hodně, ale taky vím že takový homeopaté jsou, znám dva,ale bohužel jsou od nás moc daleko. Za případné tipy díky

makinea
15. lis 2015

Ahoj, zkus některého z těchto homeopatů. Nebo samotného Petra Zachariáše.
http://www.pcch.cz/cs/najdete-si-homeopata-mezi...

anushka111
autor
16. lis 2015

Pan Zachariáš pokud uzná za vhodné doporučuje vysazení léků. Právě proto se ptám na osobní zkušenost 😉

makinea
17. lis 2015

Aha. Právě, že v případech, které znám, postupoval tak, že na lékařské medikaci nic neměnil. Ve chvíli, kdy došlo po homeopatické léčbě k jednoznačnému zlepšení, tak jen doporučil lidem, aby to probrali s lékařem, zda-li by bylo možné snížit dávky léků, příp. je vysadit. Léčí i vážné diagnozy, tak myslím, že ví, co si může dovolit a že u některých stavů by vysazení léků člověka i mohlo ohrozit.
Toto je standardní postup homeopata nelékaře a vím, že P.Z. to tak učí své studenty, proto i moje předchozí odpověď.
Pravda je, že někdy homeopatie s klasickou léčbou dohromady úplně nejde (působí navzájem rušivě), ale jestli je to i váš případ, to netuším.

hojda
17. lis 2015

Já doporučuji tradiční čínskou medicinu, zkoušeli jsem I homeo, ale tohle opavdu zafungovalo a měsíc od měsíce se zdravotní stav zlepšoval, malá měla taky ribomunyl. Homeo Mudr. Dolejšová, ale asi se k ní nedostanete.