Aké boty pre dieťa, ktoré začína chodiť, na toto obdobie?

funnysunny
22. únor 2015

Ahojte,citala som velmi dobre recenzie na obchod zirafka v Brne. Ake boty by ste mi odporucili kupit na toto obdobie pre dietatko,ktore nam zacina "vyskakovat" z kocika a robit prve krocky s nasou pomocou? 🙂 Dik za vsetky rady.

sara84
22. únor 2015

Ja za sebe bych po zkusenosti s prvnim synem koupila kotnikove,z mekkou podrazkou, osvetcily se mi hodne znacky Pegres a Sante, z tech levnejsich,a Elefanten,Richter a Superfit z tech z tech drahych! Uz bych nekoupila Peddy...velmi rychle se znicily a nebyly kozene..Kotnikove a mekkoucke,jak podrazka tak vnitrni stelka 🙂 a tak za mesic,dva,jak budou krucky uz jiste tak i gumaky, nas syn na jare uz chodil zdatne a s obrovskou chuti do kazde kaluze 🙂

mina_
22. únor 2015

za nás Santé, geox, elefanten.... zimní boty jsme kupovali na prd.... (fare - a uz je nekoupím) ale chodím v geox - kotníčkové celoroční a super.... jsou to membránovky s pokumovanou špičkou, takže vydrží.

Tedy samozřejmě pokud je nedáš dítěti na odrážedlo, to se boty klidně prošoupou za jeden den... U nás to tehdy odnesly boty od Bati..

ontogeniacz
26. únor 2015

Určitě bych vybíral spíše "bosou" obuv, čímž mám namysli botičky široké v přední části s měkkou a velmi tenkou podešví. www.nohynaboso.cz by mohlo být úžitečné nejen svými články 😉 Případné dotazy klidně i na mě 🙂