Antikoncepce Indirette - vynechání menzes

partyzanka91
18. bře 2018

dobrý den,

ráda bych se zeptala jestli máte někdo zkušenost s antikoncepcí indirette. Já brala za celý život anti. jedinkrát a to před rokem (Lunafem - cyklus jsem tehdy měla normální ani žádné jiné problémy nenastaly), potom už nebylo třeba se chránit tak jsem nebrala nic. Te´d s novým přítelem (který nerad používá prezervativ) jsem se rozhodla že bude lepší ochranu pobírat. Tentokrát mi můj doktor napsal Indirrett na mojí žádost anti. co je nejlevnější. Než začnu brát první tabletu musela jsem počkat do prvního dne krvácení. Než nastalo měla jsem pár nechráněných styků s tím že přítel vždycky přerušil a udělal se mimo. Když jsem začala krvácet vzala jsem si dle návodu první tabletu. Menzes po 2 nech ustala a byla slabá. Do té doby jsem vždy menstruovala skoro týden. Projistotu jsem si pak po ránu udělala těhu test (kámoška měla dva doma akorád byly cca 5 měsíců prošlé). Ten byl negativní. Normálně jsem dobrala platíčko antikoncepce a teď je období kdy mám 7 dní vynechat. Poslední tabletu z platíčka jsem si vzala ve čtvrtek. V pátek jsem drobounce zašpinila jako když končí menzes. Menzes stále nepřišla opět jsem si raději udělala test (ten druhej co mi kámoška dala - ten s prošlým datem a nebylo to po ránu) a opět byl negativní. Myslíte, že ta antikoncepce může způsobit abych nemenstruovala vůbec máte s ní nějakou zkušenost?

maii
18. bře 2018

Jo, muze se to stat, mas to dokonce i v pribalovym letaku (cetlas to vubec?). Taky se mohlo stat, ze jsi otehotnela z tech prerusovanejch styku (stat se to muze proste, a to je pak jedno, ze ta pravdepodobnost je mala), takze az budes mit dva tydny po 1. dni, kdy jsi to mela dostat, tak si kup test, ktery neni prosly (tech 30 korun za to stoji), a pak budes moudrejsi.

Neuraz se, ale tohle je teda vyzivny cteni - antikoncepce dle toho, co je nejlevnejsi (a ne podle toho, co je nejvhodnejsi, ac existuje X metod vhodnejsich pro dlouhodobou ochranu), pritel, co nema rad kondomy, prerusovany styk (kdyz neni tehotenstvi zadouci), prosly tehotensky testy, atd. Ach jo.

pejskyne
18. bře 2018

Ahoj. Koupila bych si neprošlý test, aby tě uklidnil, a až ti vyjde negativní, počkej ještě pár dní a určitě MS přijde. Antikoncepce může s tělem udělat leccos a já třeba osobně jsem obvykle dostávala MS až tak šestý den vynechání (s jinou antikoncepcí teda, s touto nemám zkušenost). Ten test si kup klidně nejlevnější, co najdeš, pokud bys byla těhotná už měsíc z těch styků před začátkem brání antikoncepce, tak ti to ukáže každý (věřím, že dokonce i ten prošlý)