Hormonální tělísko. S jakým jste byly spokojeny?

veroniquecz
9. srp 2022

Jaké jste měly a jak jste s ním byly spokojené?

aaaa15
9. srp 2022

@veroniquecz Nejdřív jsem měla Jaydess (pro nerodici), kromě pribrani cca 5kg, které po vyndani šly okamžitě dolů, tak 3 roky bez problémů.
Teď mám po porodu už rok Levosert a ten je bez problémů úplně 🙏🙏🙏

bublisa
9. srp 2022

ja se připichnu

g_m
9. srp 2022

Mám Mirenu a jsem maximálně spokojená! Po zavedení lehké špinění, ale jinak nic. Teda po půl roce jsem musela do nemocnice, protože mi povyjela ven a museli mi ji pod narkózou vytáhnout a zase dát zpět, ale to mi všude říkali, že se nestává, takže to bych neřešila. Teď ji mám 4. rok a neměnila bych. Klasická HA mi nedělala dobře, ale Mirena úplně v pohdoě.

janina92
9. srp 2022

@g_m Mohu se prosím zeptat, jak dlouho trvalo to špinění? Mám jí zavedenou třetí týden a taky lehce krvácím 🙂
@veroniquecz Ahojky, mám jí zavedenou třetí týden. Zavedení proběhlo úplně v pohodě, lehce mě pak bolelo břicho (jako před ms), ted už vůbec. Ještě teda trochu špiním, jinak všechno v pohodě 🙂

kackabis
9. srp 2022

@veroniquecz ahoj, mám 4 roky levosert. Jsem s ním maximálně spokojená. První tři měsíce špinění, od té doby žádná MS. Teď v pátek jdu na vytažení, tak jsem zvědavá jak to půjde.

blondynka400
9. srp 2022

@veroniquecz Mirena, už druhá. Na podzim bude třetí. Nemám nic co bych jí vytkla. Ač tedy nepatřím mezi ty šťastné, co "nic nemají" . Každých 28 dní špinění tak na 3-4 dny, předtím zadržování vody a cítím se jako balon, jako před klasickou MS.

ellyem
9. srp 2022

Mám Kyleena. První půlrok hrůza, než si sedlo, špinila jsem snad vkuse. Teď jsem ale spokojená a uvažuji, že v příštích letech do něj půjdu znova 🙂.

dashyyy
10. srp 2022

@aaaa15 Jaydess je normální běžné 3leté tělísko, není? Já ho měla po druhém porodu na doporučení od dr 🙂
Teď mám třetím rokem Kyleenu a spokojenost. Za mě o fous lepší než Mirena - má méně hormonů

emamaira
10. srp 2022

Mám 4 měsíce Levosert, jsem spokojená moc, první měsíc špinění, lehké krvácení. První MS po zavedení byla delší, asi 8 dní, ale teď ji mám velmi slabou, asi 3 dny. K zavedení jsem si dala rajský plyn, bylo to bezbolestné, jen lehký tlak.

jana_001
10. srp 2022

také nad ním uvažuji ale jsem nerodička. Aplikuje jej gynekolog nebo nějaký specialista?

emamaira
10. srp 2022

@jana_001 gynekolog.

simuska85
10. srp 2022

Mam Levosert 2 roky a jsem spokojena.MS mam slabou,tak tri dny a vetsinou jen na intimku.

aaaa15
10. srp 2022

@dashyyy Jestli se zavádí i ženám po porodu nevím 🤷‍♀️ Já kvůli mutaci krve HA nemůžu a tak mi ho doktorka nabídla, že je jediné, které mi jako nerodici může dát (alespoň tenkrát to tak bylo).