Máte někdo zkušenost se StopUrinem

klara009
5. bře 2015

Moje 5 letá dcera se v noci stále počůrává a paní doktorka nám doporučila vyzkoušet StopUrin ale je velmi drahý,tak bych chtěla vědět zda je i účiný. (pomáhá při nočním pomočování dětí a je na přírodní bázi)

lucisa
5. bře 2015

Má dcera (bude jí 5 teď v březnu) má stejný problém, ale ona má navíc vrozenou vývojovou vadu ledvin, takže já ještě čekám na duben/květen, kdy ji čeká další nefrologická kontrola, a konzultace s dr. ohledně dalšího vyšetření. Sama nefroložka mi totiž říkala, že do 5 let se to neřeší, až poté, zda není třeba nějaký fyziologický problém. Na StopUrin jsem se ptala přímo na jejich stránce, odpovídá nějaký pražský primář, mají prý velmi dobré výsledky, kape se to jen na polštář, dítě nic vnitřně neužívá..... tak nevím za vyzkoušení by to možná stálo, ale ta cena je teda divoká....., to je fakt....
Taky ráda uvítám reálné zkušenosti maminek tady....

e295
15. pro 2015

Od prvního dotazu uplynulo pár měsíců. Nevyzkoušeli jste někdo za tu dobu tyto kapičky na noční pomočování ? StopUrin ( http://www.stopurin.cz/ ) Vypadají skoro zázračně, ale fungují opravdu tak, jak slibují? Cena je dost velká. Nemáte s nimi někdo zkušenost?

bendis
29. srp 2016

Dobrý den,my jsme Stopurin vyzkoušeli a nepomohl.

klara009
autor
2. zář 2016

My jsme ho také zkoušeli a také nám nepomohl, čekala jsem víc za ty peníze
😒

dudynka80
13. dub 2018

Dobrý den, o stopurinu také přemýšlím. Můžete mi prosím někdo napsat, kolik konkrétně stojí. Děkuji. JM

klara009
autor
9. kvě 2018

Stál okolo 600 Kč a nám nepomohl.

dudynka80
9. kvě 2018

Děkuji za odpověď. A pomohlo něco jiného?