Když kojím a vysadím antikoncepci, budu menstruovat?

ujbina
7. zář 2017

Dobry den, chtela jsem se zeptat. Jsem po 6 nedeli a zacal jsem brat antikoncepci Torri.Hned jsem zacala menstruovat. Kojim a bojim se aby maly chtel. Cetla jě ze tonovlivnuje chut mleka.Mal si chvilku vezme a pak se od prsa odtahuje nebo vezme a pusti. Je neklidny. Kdyz bCh vysadila prasky a kojila je mozne ze bych uz normalne menstruovala mebo ze bych to zase nedostavala?

ssandy
7. zář 2017

je možné obojí, jak menstruovat, tak bez menstruace. Každý to má asi jinak. Po 6 nedělí jsme měla 2x menstruaci, pak rok nic a zase se vrátila, přestože jsem celou dobu kojila.

sonkasvobodova
7. zář 2017

Ja mela podle me gynekolozky ms uz v sestinedeli a taky mi bylo receno ze bude rozhazena a muze i vynechat, telo se pry vraci do puvodniho stavu a casem se ms srovna. K tomu vlivu na mleko, ja cetla ze by se dokonce vubec kojit nemelo, coz mi prijde jako nesmysl, takze jsem to neaplikovala, mela jsem podobny problem, take se mi zdalo ze je mala neklidna a moc pit v období ms nechtela, davala jsem ji proste casteji k prsu kdyz mi prislo ze je to opravdu malo a s vahou jsme problem nemely.

bacika
8. zář 2017

@ujbina Kamarádka bojuje se stejným problémem, když menstruuje, tak malá nechce moc prso, cucne si a odtahuje se, prostě ji to v tomhle období nechutná, ale pak se to zase spraví. To že by jsi vysadila antikoncepci ti nezaručí, že by se menstruace nedostavila. Kámoška nebrala žádnou. 😕

odula
8. zář 2017

@ujbina Jaky vliv ma na menstruaci antikoncepce netuším. Každopádně já jí neberu a dostala jsem menstruaci hned po šestinedělí. 😒 při té menstruaci to byl vždycky s kojením trochu víc boj, malá se kojit moc nechtěla, mlíčka bylo kvůli hormonům míň. Ale tech par dni jsme to vždycky nějak přežily a jelo se dál 🙂 jen jsem prostě častěji přikládala, i v noci, a dávala jsem si pozor na pitnej režim víc než obvykle. jo a kojim furt, malý už je 11 měsíců. 🙂 takže i s mrchou se to dá. 🙂

ujbina
autor
10. zář 2017

Holky moc dekuji 🙂

lenysek1988
10. zář 2017

Ahoj 🙂 Já to nějak nepostřehla,že by malá nechtěla mlíko během menstruace. To že to má jinou chuť, asi jo,ale aby se nekojilo vůbec....to je nesmysl. Nedokážu si představit,že bych malé týden nedávala své mléko a pak bych o to své mohla přijít. Malou jsem kojila celý dny do 9m a to už dostávala na oběd přesnidávku. Od 9-17m jsem kojila jenom v noci. Menzes jsem měla od šestinedělí a prášky jsem nechtěla. Jo a UM nechtěla vůbec.

meggy2005
10. zář 2017

Mužu se zeptat?bude funkční antikoncepce když ji začnu brát i když nemám menstruaci? Jako že ji nezačnu brát v první den menstruace? Mam po porodu 9 týdnu a už chci být chráněna.Chci překvapit manžela až dojede že sluzebky a už být chranená.

ssandy
11. zář 2017

Bude, cca od 3dne.Kdyz nemas cyklus, muzes nasadit kdykoliv.