Amelgen a jeho vstřebatelnost. Máte zkušenost?

18. bře 2023

Dobrý den měla bych otázku 🙈 nikde v pribalovem letáku jsem nevyčetla za jak dlouho se kulička vstřebá
Ráno jsem zavedla cca 20-30 min jsem ležela pak jsem šla na wc a přišlo mi ze všechno vyteklo ven 🙈 mate s tím někdo zkušenost ?? Já už fakt nevím připadám si jako debil ze všechno řeším

marky125
18. bře 2023

Ahojky, ptala jsem se na vstřebatelnost amalgenu kvůli bazénu ( chodili jsme se synem ráno na plavání). Doktor mi tenkrát řekl, že raději počítat s tím, že se vstřebává cca hodinu a půl.
Vzdy před zavedením jsem si došla na WC, protože jsem měla úplně stejný pocit jako ty, prostě to hned všechno vyteklo.

autor
18. bře 2023

@marky125 tak já nevím mám si vzít ještě jeden 🙈 nebo to nechat byt v pondělí mám KET

marky125
18. bře 2023

Tak teď už si další určitě neber. Zavádíš ráno a večer? Normálně zaveď večer a je to. Kort když máš teprve před KET.

denissima
18. bře 2023

To, že amelgen vytéká, je normální. Ta účinná látka se vstřebá. To, co vyteče, je pouze "nosič" účinné látky, takže to nevadí. Jak dlouho se vstřebává nevím, ale počítám s tím, že je to celkem rychlé. Večer zavádím před spaním, ale ráno prostě zavedu a jdu do práce, neřeším, neležím.

zet83
18. bře 2023

Je to uplne normální. Po pul hodine jsem to uz vubec neřešila. A to Amelgen je jeste zlaty oproti Utrogestanu .