Centrum asistované reprodukce. Kde jste byly spokojené a kde ne?

15. led 2022

Vím, ze je to hodně individuální, ale rada bych věděla, od čeho se odpichnout při hledání CARu.
Dekuju ❤️

klarice894
15. led 2022

já se tu s prominutím připíchnu :D řešíme tedy konkrétně dvě klinyky a to Gennet a Cube. Zkušenosti mám krátkodobé akorát s Gynemem ve kterém jsme stihli jen první konzultaci a už jsem se tam nevrátila. Psala jsem si s panem primářem Mrázkem osobně,bylo to pro mě důležité se objednat konkrétně k němu..on byl jediný důvod,proč jsem se rozhodla pro gynem. Komunikovali jsme nějakou dobu prostřednictvím e-mailu a poté, co jsem mu řekla jaký máme problem a svěřila se mu,jak je pro mě duležité aby mně celým prosecem provázel právě on,nás objednal na první konzultaci.
Čekačka byla sice trošku delší ale to mi vzhledem k jeho vstřícnosti,že si mně osobně vezme pod svá křídla,nevadilo. Přišel den D, náš uplně první den na uplně první klinice a já se tak těšila,že jsem nemohla dospat. Nebyla jsem nervozní.věděla jsem,že jdeme k panu Mrázkovi a ve všem mu věřila. Dorazili jsme na místo na čas a ohlásili svá jména na recepci. Paní za stolem na mě koukala a řekla,že jsme objednaní ale až na za 14 dní...valila jsem oči a ukazala ji e-mail abych dokázala že z naší strany teda k chybě nedošlo (centrum nemám uplně za rohem) Zvedla telefon a volala panu primáři. Prý to tedy asi zle zapsal ale přijme nás.uf
Natěšená sedím v ordinaci než se otevřou dveře a za nimi nás vítá podáním ruky doktor,který musel mít uplně čerstvý diplom. Řekla jsem,že se omlouvám ale že čekáme pana primáře Mrázka,že o nás ví a že jsem s ním domluvená,že budeme spadat pod něj. Pan primář prý není na klinice (zvláštní,když tam před 5 minutama byl a řekl že nás přijme. Ok,nebylo mi to příjemné ale je to jen první kozultace ,to s mladým panem doktorem dáme. Sepsali jsme vše co bylo důležité a mně hned vyšetřil ultrazvukem. neřekl ani slovo a sedl z5 za stůl at se obleču. podal mi recept a řekl at si zavolám za 14 dní a objednají přítele na premiogram,. Recept byl na clostilbegyt ale jak jsem později zjistila,během těchto léků,by mě lékař měl kontrolovat ultrazvukem,ale na žádný jsem přijet neměla. Jen přítel a ja za měsíc po Ms. nenabral mií ani krev ani nemeli spermigram a už mně léčil takovým drijákem. když jsem si volala za 14 dní kvuli terminu na spermio řekli,že jsou svátky a že si mam zavolat během ledna. ze strany pana Mrázka jediné slovo omluvy a to mě možná stvalo nejvíc. Už nás tam nevideli!
Každý občas udělá chybu ale tady jich na jednu návštěvu bylo až moc

tulipdona
16. led 2022

Já chodila do ISCARE a mam jen tu nejlepší zkušenost. Doktorky Laržembovská a Fruhaufová jsou kapacity.

marselina
16. led 2022

My zase Ivf centrum Olomouc. Záleží odkud jsi ať necestujes přes celou republiku