Dobrý den,holky 🙂
Chtěla jsem se vás zeptat na vaše zkušenosti s IVF v Brně. Už máme za sebou neúspěšně 4x IUI, teď byla rok pauza, kdy se bohužel opět přirozeně nezařadilo a proto jsme se rozhodli, že zkusíme už postoupit dále (celkem 3 roky snažení). Žádný extra zjištěný problém nemáme, pouze hraniční hodnoty manželova spermiogramu v pohyblivosti. Doposud jsme byli v Repromedě, kde máme počítat s cenou 70 tis., ale přeci jen v dnešní době to řešíme více po finanční stránce, tak by mě zajímalo, v jakých cenových relacích jste se pohybovali při IVF vy na ostatních brněnských klinikách vy?
Děkuji předem za reakci🙏
@mimig dobry den, na repromedu slysim negativni ohlasy. Moje kamaradka tam chodila a nic. Presla do reprofitu a v cervnu rodi. Ja dochazim do Reprogenesis, zatim se snazime prirozene. Pokud nic, tak nás ceka IUI a po dvou pokusech IVF. Cenik neznam, ale vim ze se to pohybuje od 30.000 a vys, zalezi na úkonu
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mimig Ostrava reprofit kolem 40 000 + mrazeni to záleží kolik budete mít navíc jedno embryo zvlášť zamrazene 2000… je to cena se stimulaci, s oplodnenim spermií, prodlouženou kultivaci, i genetikou embryí