Ceny IVF Brno. Jakou máte zkušenost?

mimig
9. bře 2022

Dobrý den,holky 🙂
Chtěla jsem se vás zeptat na vaše zkušenosti s IVF v Brně. Už máme za sebou neúspěšně 4x IUI, teď byla rok pauza, kdy se bohužel opět přirozeně nezařadilo a proto jsme se rozhodli, že zkusíme už postoupit dále (celkem 3 roky snažení). Žádný extra zjištěný problém nemáme, pouze hraniční hodnoty manželova spermiogramu v pohyblivosti. Doposud jsme byli v Repromedě, kde máme počítat s cenou 70 tis., ale přeci jen v dnešní době to řešíme více po finanční stránce, tak by mě zajímalo, v jakých cenových relacích jste se pohybovali při IVF vy na ostatních brněnských klinikách vy?
Děkuji předem za reakci🙏

europa00
9. bře 2022

@mimig Ostrava reprofit kolem 40 000 + mrazeni to záleží kolik budete mít navíc jedno embryo zvlášť zamrazene 2000… je to cena se stimulaci, s oplodnenim spermií, prodlouženou kultivaci, i genetikou embryí

junykessy
9. bře 2022

@mimig dobry den, na repromedu slysim negativni ohlasy. Moje kamaradka tam chodila a nic. Presla do reprofitu a v cervnu rodi. Ja dochazim do Reprogenesis, zatim se snazime prirozene. Pokud nic, tak nás ceka IUI a po dvou pokusech IVF. Cenik neznam, ale vim ze se to pohybuje od 30.000 a vys, zalezi na úkonu