Ahoj, zítra mě čeká transfer 5 denního embryjka. Prosím holky, co říkáte na Embryoglue? Nevím zda to dobře píšu. Dávaly jste ho? Mám se ještě do rána rozmyslet, případně si zavolat.
Díky za názory.
@marketa1218 my sme 2krat nedali a chytilo sa
Kdyz ho nedas a nevyjde to, budes litovat, ze sis to nezaplatila a nezvysila tu sanci aspon o tech par procent. My jsme meli KET celkem 6krat, vysel ten s i bez embryoglue, a stejne tak ty, co nevysly byly s i bez. Nepokazis tim nic. Ja jsem vzdycky za to vedet, ze jsem pro to udelala maximum.
@hennrietta A povedlo se tedy?
@marketa1218 Naštěstí ano, jsem 15tt. S manželem už jsme další proces IVF podstupovat neměli v plánu.
Tak jen doufám, že bude vše do porodu a i po něm v pohodě.
@hennrietta Držím palce, já jsem se pro něho teda taky rozhodla, protože to vypadá na jediné embryjko. Tak jestli to aspoň trošku pomůže 🙏. Já můžu mít jenom minimální stimulaci, takže embryjek je málo, je to mazec celý ten proces. Doufám tedy,že si pro něho dneska pojedu 🙏. Hodně štěstí 🍀
@marketa1218 Také přeji hodně štěstí, ať se zadaří. 🍀
@hennrietta Děkuji, už jsem celá napjatá, kdy je tak akorát si udělat test? Když embryjko je 5 denní? Děkuju. To nevydržím teď ty dny 🙈
@bh8 Krásný, držím palce. Já jsem po ET, ale prakticky bez hormonů v nativním cyklu. Embryoglue jsem nakonec taky dala, embryoložky říkaly, že je to kvalitní krásné embryjko, tak se budu modlit 🙏. A bolelo tě něco?
@marketa1218 Testovala jsem 11., 12. a 14.
Chtěla jsem vydržet, co nejdéle, aby to bylo jasný a nejsem lovec duchů.
I tak jsem doma měla test s málem barviva, takže jsem byla trochu nervózní. Pak jsem na 14. den koupila mammatest a ten byl teda pozitivní hodně.
@marketa1218 joo, furt me neco pichalo, bolelo a tahlo, i ted
@bh8 Já budu taky určitě testovat brzy , to nevydržím. Dneska je to první den vlastně a možná cítím maličko pnutí v podbřišku, snad se zakousl 🙏 ale jinak je na všechno brzy ještě.
@marketa1218 dnes jsem byla na uz s mame uz srdicko, drzim pesti❤️❤️❤️
@bh8 krása, hodně zdravíčka 🍀 a děkuju.
@marketa1218 ahooj, tak jak jsre dopadli?
@bh8 Ahoj mám teď čerstvě po OPU, první transfer nedopadl, ani nebylo co mrazit . Půjdeme teď rovnou na Ket, protože mi hrozil hyperstimulační syndrom. A zase přemýšlím co všechno si dát a nedát,aby se to alespoň během tohoto IVF embryjko chytlo. Docela jsem si užila a moc si přeji, abych už to celé kolečko nemusela znova opakovat 🙏. Ty už budeš tak v polovině viď?🙂
@marketa1218 Ahoj, jak pokračujete? Chtěla jsem se zeptat, proč jsi měla ET skoro bez hormonů, v nativním cyklu, jestli to nevadí... a kam chodíš na kliniku? Moc děkuji...
Ahojte, uvažuju o Embryoglue u trasnferu. Má to podle vás smysl?
@petricka9876 urcite mela sem dva Kety a první se nepovedl ale druhy ano sice je to draha sranda celkem ale stoji to za to
@diminka91 Právě že čtu strašně rozdílné názory. Drahé to docela je, ale pokud to má pomoct aspoň trošičku, asi do toho půjdeme.
@petricka9876 bez toho bych do toho nesla sice říkají že je male procento ze to ovlivni ale i to stoji za to rikam druhy pokus ket se povedl drzim palce ať vám to vyjde .na tomhle se nevyplatí šetřit
To je to, proč o tom přemýšlím. I když je to malé procento, pořád je ta šance větší. Děkuju 🙂
@petricka9876 my jsme si při KET taky nechali dát embryoglue, vlastně i akupunkturu.. v podstatě vše, co šlo. A vyšlo to 🤞 kdybych si to embryoglue nedala a nevyšlo to, vyčítala bych si to. Moc vám všem držím palce 🍀🙂
@petricka9876 My měli jediné embryo a do dalšího IVF bychom nešli, tak jsem si ho nechala dát, i kdyby to bylo placebo.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Sestřička říkala, že není až tak prokázána jeho účinnost a je na nás, jak se rozhodneme. Jelikož jsme měli jedno jediné embryo, tak jsme do toho šli s tím, kdyby to mělo zvýšit šance alespoň o pár procent.